Lukemassa 1-0 Fulham Six Things:Al-Habsin sankaritekoja

Kermorgant nettoi voittajan – bbc.co.uk

Reading etenee mestaruuden pudotuspelien finaaliin sen jälkeen, kun Fulham voitti puolivälierissä 2-1. varmistettiin Yann Kermorgantin toisen puoliajan rangaistuspotkun ansiosta Madejski-stadionin ainoassa maalissa. Mutta mitä olemme oppineet ottelusta?

Lukemisen aloitus varma

Yann Kermorgant ja Lewis Grabban painostivat tiiviisti toisiaan varhain, pakottaa Tomas Kalasin ja Tim Reamin takaisin. Tuloksena saadut hermostuneet puhdistukset tarkoittivat, että Fulhamin oli aluksi vaikea pakottaa peliään, ja Reading avasi ensimmäisen hyvän avauksen 12 minuutin kohdalla. Joey Van Den Bergin loft-toimitus mahdollisti Grabbanin ja Kermorgantin yhdistämisen, jälkimmäisen lujalla ajolla laatikon reunalta, jonka Marcus Bettinelli kallisti leveäksi.

Fulhamin vaarallinen oikea laita

Fulham parani ensimmäisen puoliajan puolivälissä. He hyökkäsivät oikealta käänteisen laitapuolustajan Ryan Fredericksin kautta, joka leikkasi sisään vasemmalla jalalla laukaukseen, joka pakotti hyvän 17. minuutin torjunnan Ali Al-Habsilta lähitolppaan. Omanilainen pysäytin otettiin jälleen käyttöön Tom Cairneyn 27. minuutin vapaapotkun työntämiseksi. sitten Sone Alukon seuranta. Kun molemmat osapuolet ovat luonnollisesti taipuvaisia ​​pitämään palloa, hallussapito vaihtoi harvoin omistajaa.

Siisti Kermorgant

Reading aloitti toisen puoliajan enemmän tahtoa kuin mitä he osoittivat missään vaiheessa peliä, Grabban suuntaa Bettinellin käsiin laatikon sisältä muutamassa sekunnissa. He saivat rangaistuspotkun 49. minuutilla sen jälkeen, kun Kalasin väitetty käsipallo oli ja Kermorgant löi rangaistuspotkunsa kovaa ja matalaa saadakseen Readingin eteen. Kuninkaalliset olisivat voineet saada toisenkin hyvän pelin vasemmalla laidalla, mutta Grabbanin tilannekuva pakotti maalivahtilta hyvät refleksit, eikä John Swift kyennyt kääntämään ristiä takatolppaan, kun maali aukesi.

Fulhamin paine

Tuo Swiftin ikävä vaikutti mahdollisesti kalliilta viimeisen 25 minuutin aikana. jonka aikana Fulham tutki vaarallisesti. Readingin vasenta puolta ei auttanut se, että Chris Gunter joutui siirtymään luonnottomalle kyljelle Tyler Blackettin loukkaantumisen jälkeen. mikä jätti apuvasemman laitapuolustajan alttiiksi Fredericksiä ja Alukoa vastaan.

Puolustava sankariteos

Al-Habsi tukahdutti urheasti jälkimmäisen ristin vaihtopelaajaa Chris Martinia kohti, kuka teki niin, pian sen jälkeen, kun Kevin McDonald'sin silmukkatyö oli kaatunut. Ex-Wigan-maalivahtia auttoi viimeinen puolustus keskuspuolustajilta, jotka tekivät joitain tärkeitä interventioita. Tiago Ilori oli erinomainen vasta kolmannessa lähdössä tammikuun jälkeen. Joey Van Den Berg oli valtava, vaikka hän suosi puolustavaa keskikenttäroolia, kun taas Liam Moore jatkoi muotoaan, joka teki hänestä Vuoden pelaaja -ehdokkaan. Tuo palkinto, kuin illan ottelun mies, meni Al-Habsiin, jälleen kerran Berkshiren vierailijoiden vitsaus.

Mitä se tarkoittaa

Tappiosta huolimatta, Fulham voi katsoa tätä kautta ylpeänä, saavuttanut valtavia harppauksia ja pelannut joitakin divisioonan parhaista jalkapalloista. Lukeminen alkaa odottaa Wembleyta, jossa he kohtaavat joko Huddersfieldin tai Sheffield Wednesdayn pyrkiessään saavuttamaan luvatun maan.