Kolumbia 1-2 Japan Six Things:ilo Samurai Bluelle

Takashi Inui oli erinomainen – zimbio.com

Japani voitti ensimmäisen maailmanmestaruutensa kahdeksaan vuoteen. Yuya Osakon toisen puoliajan voittaja antoi heille 2-1-voiton 10-miehen Kolumbiasta. Tässä kuusi asiaa pelistä.

Kolumbian varhainen takaisku

Yuya Osakon vauhti aiheutti ongelmia Davinson Sanchezille ja Oscar Murillolle varhain, ja hänen juoksunsa vaikutti neljännen minuutin rangaistusseen. Sen jälkeen kun David Ospina kielsi näppärän hyökkääjän yksitellen, Carlos Sanchez käsitteli typerästi Shinji Kagawan pomppivaa yritystä ja hänet karkotettiin oikeutetusti. jolloin Kagawa pääsee viileästi kotiin paikan päältä.

Puolustava Japani

Takashi Inui kiertyi maalin ulkopuolelle, kun Kagawa johti erinomaisen siirtymävaiheen ennen neljännestunnin merkkiä, mutta se oli Japanin ensimmäisen puoliajan viimeinen hyökkäys. Ehkä siksi, että he eivät luottaneet Gen Shojin ja Maya Yoshidan kykyyn voittaa yksittäisiä fyysisiä taisteluita vaikuttavan Radamel Falcaon kanssa, he laittoivat kaiken energiansa pelinsä puolustuspuolelle. Vaikka tämä lähestymistapa auttoi heitä rajoittamaan Kolumbiaa jossain määrin, se vaikeutti myös Kagawan ympäröimistä eteenpäin juoksijoilla.

Kawashiman hetki unohtaa

Metzin maalivahti teki hyvin tukahduttaessaan Falcaon, sen jälkeen, kun Juan Quinteron herkästi syöksyttiin hyökkääjään ensimmäisen puoliajan puolivälissä, mutta 39. minuutti unohtui. Quinteron vapaapotku sijoitettiin seinän alle pienellä voimalla ja 35-v. yrittää käyttää kahta kättä, kun hänen olisi pitänyt mennä toisella kädellä, anna pallon valua hänen sormiensa läpi verkkoon.

Inui tekee jälkensä

Kawashiman vastakkainen numero, Ospina nautti positiivisemmasta iltapäivästä, hienon torjunnan Takashi Inuilta. Käänteisen leveän miehen liukkaat juoksut sisään vasemmalta kanavalta tekivät hänestä Samurai Bluen erottuvan pelaajan; Japani näytti paljon paremmalta, kun heillä oli taktista rohkeutta saada hänet ja älykäs Shinji Kagawa palloon viimeisellä kolmanneksella.

Iloa Japanista

Se tuli yllätyksenä, kun Kagawa kasvava vaikutus 70 minuutin kohdalla, poistettiin, mutta Keisuke Honda oikeutti varmasti Akira Nishinon vaihdon. Hän toimitti erinomaisen swinging-kulman Osakolle, joka pääsi Sanchezin edellä nyökkäämään epätoivoisen Ospinan ohi. Japani hallitsi peliä hyvin, ja näin ollen voitti ensimmäisen MM-voittonsa kahdeksaan vuoteen ja ensimmäisen Etelä-Amerikan vastustajaa vastaan:juhlimisaika Tokiossa.

Haaste Kolumbialle

Jose Pekerman ansaitsee tunnustuksen neljä vuotta sitten tekemästään työstään, mutta hänen vaihtonsa täällä olivat parhaimmillaankin epäilyttäviä. Puolikuntoisen James Rodriguezin esittely ei juurikaan auttanut 10 miehen asiaa, ja vaikka Carlos Baccalla on hyvä maaliennätys, hän ei ole sen tyyppinen hyökkääjä, joka hylätään irtopallojen vuoksi; siksi Yoshida ja Shoji pystyivät työntämään korkealle kentälle. La Tricolorilla oli hyvät suunnitelmat päästä ryhmästään ennen turnausta, mutta heillä on nyt vain 4/9 päästäkseen tällä bonuskoodilla. Ottaen huomioon, että Senegal ja Puola voisivat tarjota vielä kovempaa vastustusta, odottaa ylämäkeen tehtävä.