Bolton 1-2 Derby Six Things:vaikuttava Rams

Nugent juhlii – bbc.co.uk

David Nugentin ahdinko auttoi Derbyä voittamaan ansaitun 2-1-voiton Boltonissa – mutta mitkä ovat ottelun tärkeimmät puheenaiheet.

Boltonin valoisa alku

Alkuvaiheessa, Bolton näytti paremmalta. Jem Karacan oli kaikkialla, Darren Pratley taisteli hyvin ja Josh Cullen pelasi yksinkertaisia ​​syöttöjä eteenpäin. Tämä keskimmäisen kolmanneksen hallinta pakotti Derbyn ylilyönteihin samalla kun Trotters sai Felipe Moraisin palloon aikaisessa vaiheessa ja painoi hieman.

Kliininen Nugent

Se paine kuitenkin oli lyhytikäinen. Derby sai pian jalansijaa ja David Nugent käytti ensimmäisen tilaisuuden, jonka he saivat, Lakaisu kotiin Marcus Olssonin nopean heiton jälkeen vapautti Matej Vydran päästä sisään vasemmalta. He lisäsivät sekunnin pian neljännestunnin jälkeen, kiitos erinomaisen liikkeen Johnny Russellilta. Leveä hyökkääjä yhtyi erinomaisesti Andre Wisdomiin ensimmäisellä puoliajalla ja käytti vauhtiaan päästäkseen Andrew Taylorin ja Mark Beeversin ohi. ennen kuin annat Nugentin koskettaa kotiin.

Ei niin kliininen Vydra

Tom Huddlestone ja Bradley Johnson peittivät laitapuolustajat, kun Wisdom ja Olsson menivät eteenpäin. Koska Bolton puolusti niukasti, keskikenttäkaksikko löysi tiloja syötteiden poimimiseen laajoille alueille. Huddlestonen pallo vei Vydran maaliin ja tasoitti pelin jo 27. minuutilla. mutta muutti linjaansa eikä kyennyt muuttamaan Wisdomin ristiä hetkiä myöhemmin. Näppärä hyökkääjä oli eloisa koko ajan, mutta hänestä saattoi tuntua, että hänen olisi pitänyt tehdä Derbyn kolmas maali.

Isännät osuivat Madineen liian aikaisin

Boltonin paremmat hetket tulivat, kun he olivat kärsivällisiä keskikolmanneksella ja valitsivat oikean hetken lyödäkseen Gary Madinea tai saadakseen Moraisin palloon. Sen sijaan he löivät Madinea aina tilaisuuden tullen, silloinkin, kun etäisyys – ja siten pelaajan puolustusmuoto – rajoitti tarkkuutta, jolla he pystyivät palvelemaan häntä. Muutama pallo, erityisesti Dorian Derviteltä, meni harhaan ja Adam Armstrongin laimea asento, luonnollisesti nopeampi kuin Madine, tarkoitti, että heillä ei ollut keinoa päästä irtopalloihin.

Derby hyvin porattu

Siitä pitäisi antaa kunniaa Derbyn keskuspuolustajille:Curtis Davies kiusattiin toisinaan Madinea, kun taas Richard Keogh pyyhkäisi löysästi palloja minimaalisella hälinällä. Andreas Weimann ei antanut niin paljon hallintaa, mutta hänen puolustuskurinsa oli erinomaista ja tarkoitti, että vasemmanpuoleisella kumppanilla Olssonilla oli vähän puolustusongelmia. Oikeilla hetkillä, laitahyökkääjä painoi Derviteä, Pratley ja Morais varmistavat, että jälkimmäinen ei nähnyt yhtä paljon palloa kuin hän näki ensimmäisten 10 minuutin aikana.

Rams hyvää vastinetta voittoon

Boltonilla oli viiden minuutin painejakso toisen puoliajan alussa ja lopussa. Madine veti maalin takaisin kuolemaisillaan hetkillä. Derby oli muuten mukava ja luomatta monia mahdollisuuksia tauon jälkeen, hallitsi peliä hyvin. Vaikka Boltonin on oltava kekseliäisempi pelin rakentamisessa, Derby on osoittanut sekä organisointia että laatua.