Walsall 1-2 Rotherham United Six Things:ansaittu voitto

David Ball nettoi voittajan – blackpoolgazette.co.uk

David Ballin toisen puoliajan voittaja antoi Rotherham Unitedille 2-1-voiton Walsallista. sen jälkeen, kun Joe Edwards oli peruuttanut Semi Ajayin ensimmäisen minuutin avauksen vieraille. Tässä on kuusi asiaa Millersin ansaitusta voitosta.

Hallitseva aloitus

Tämä oli yhtenäinen esitys Paul Warnen miehiltä, mutta heidän voittonsa luonne ei ollut niin hallitseva kuin ensimmäiset 10 minuuttia antoivat ymmärtää. Heillä oli kahdeksan pelaajaa, jotka painoivat vastustajan puoliaikaa 30 sekunnin sisällä aloituksesta, ja vaikka Edwards esti Ballin ponnistuksen, hyökkääjä törmäsi hetkeä myöhemmin Ajayin rynnätäkseen kotiin. Walsall ei pystynyt selviytymään heidän korkean intensiteetin aloituksesta ja sen sijaan että olisi rakentanut leikin tietyllä tavalla, he kavikoivat toiveikkaita palloja eteenpäin paineen alla siinä surkeassa toivossa, että Daniel Agyei saisi Ajayin ja Will Vaulksin voiton ilman tukea.

Tyhjästä…

Luke Leahy vietti suuren osan ensimmäisestä puoliskosta loukussa puolustavassa kolmanneksessa, mutta 12 minuutin kohdalla kävi selväksi, että hänen kykynsä olivat ylemmässä kentällä. Vasen puolustaja, poimi ylevä pallo oikealta puolustaja Nicky Devliniltä, leikkaa hänen oikeaan jalkaansa ylittääkseen Edwardsin takapylvään, joka ohjasi päätään pallon takakulmaan. Tämä maali aiheutti Walsallin ainoan ensimmäisen puoliajan paineen, jonka aikana Edwards löi palloa suoraan Marek Rodakiin Zeli Ismailin tauon jälkeen.

Satulat liian syvälle

Tämä blogi on puolustanut Jon Whitneyä aiemmin, mutta tässä yhteydessä ainoa pelaaja, jolle hänen puolustusstrategiansa sopi, oli Adam Chambers. 37-vuotias teki hyvää peittotyötä ja pelasti toisinaan keskuspuolustajia Kory Robertsin ja Jon Guthrien. mutta hänellä ei ollut tarpeeksi jalkoja päästäkseen pidemmälle kentällä. Edwards, Leahy ja Erhun Oztumer osoittivat ensimmäisellä puoliajalla välähdyksiä siitä, mitä he voivat tehdä edistyneillä alueilla – vaikka jälkimmäisen olisi pitänyt pärjätä paremmin 40. minuutin mahdollisuudellaan – mutta heille ei ilmeisesti annettu vapautta päästä eteenpäin. Rotherham osoitti aikomusta enemmän Anthony Forden tiukassa vapaapotkussa, joka löi pois ja Lee Frecklington lensi yli.

Moore ravistelee (ei sekoittanut) Walsallia

Vierashyökkääjä Jerry Yates oli ollut tyypillisesti energinen ensimmäisellä puoliajalla, mutta ei antanut paljon maaliuhkaa, ja hänet korvattiin väliajoin Kieffer Moorella. joka löysi sivuverkon jyrkästi kaukotolppaan Ryan Williamsin toimituksen jälkeen. Vaikutusvaltaisella Moorella oli kuitenkin käsi 58. minuutin voittajassa. nyökkää Josh Emmanuelin ristiä, jotta Ball napsahti merkkinsä eteen ja niputtaa kotiin.

Jacksonin mahdollisuus

Simeon Jackson korvasi Agyein ja miehitti vierailevat keskuspuolustajat – nyt Richard Woodin ja Ajayin – mutta pystyi ampumaan Rodakin käsiin vain lähietäisyydeltä hyvän työn jälkeen Ismaililta. Leveä mies tarjosi isänniltä harvinaisen laadukkaan hetken, joka nousi ylemmäs kentällä viimeisissä vaiheissa, mutta imarreli pettääkseen viimeisellä kolmanneksella, kun heidän vastustajansa kaivautuivat sisään. Etelä-Yorkshiren asu olisi voinut tehdä pelistä turvallisen, kun Williams hyppäsi Robertsin sisään pistämään Mark Gillespien kämmentä, mutta pisteet jäivät pankkiin.

Kiitos Warnelle

Tämä blogi suhtautui enemmän kuin skeptisesti Rotherham Unitedin päätökseen seisoa manageri Paul Warnen vierellä kesällä, mutta toistaiseksi heidän uskollisuutensa on todistettu. Oli selvää, että entinen kuntovalmentaja aloittaa ensimmäisen täyden kautensa johdossa, on fanien tuki. Moraali seuran ympärillä on selvästi parantunut ja heidän voittonsa Black Countryssa jättää heille kaksi pistettä pudotuspelipaikoista. Whitney ja Walsall sillä välin, voivat pian alkaa katsoa hartioidensa yli.