Milton Keynes Dons 0-1 Crewe Alexandra Six Things:sitkeä näyttö näkee Alexin voittoon

Alex Gilbey – @MKDonsFC

Crewe Alexandra lisäsi toiveitaan 1-0-voitolla ylennyksiä jahtaavasta Milton Keynes Donsista. kiitos Charlie Kirkin ensimmäisen puoliajan iskun. Tässä on kuusi asiaa pelistä.

Hajanaiset MK Dons

Crewe Alexandra pelasi ensimmäisellä puoliajalla itsevarmemmin kuin yhden vierasvoiton palautus koko kauden aikana antaa ymmärtää. MK Donsin tasapaino ei kuitenkaan ollut aivan oikea. Rhys Healeyn palattua Cardiffiin tällä hetkellä, Peter Pawlett oli hänen "korjaavansa", silti skotti oli mukavampi jäljittää taaksepäin kuin painaa viimeisellä kolmanneksella, eli järjestelmä näytti enemmän 3-5-2:lta kuin aiemmin näkemältämme 3-4-3:lta. Koska Conor McGrandles tai Dean Lewington eivät voineet hyökätä suoraan kylkeen, MK Donsin oli joko ylitettävä syvältä tai odotettava leveiden keskuspuolustajien Joe Walshin ja Baily Cargillin päällekkäisyyttä. mikä ehkä hidasti heidän soittoaan. Asennus ei antanut heille lisäturvaa, jompikumpi, koska kun Cargill meni päällekkäin, Lewington ei aina vetäytynyt vastaavasti, joten näimme laajoja avoimia tiloja vierailijoille siirtymävaiheessa hyökätä.

Kirk tekee vaikutuksen

onneksi isännille, Crewella ei ollut vauhtia Chris Porterissa ja Jordan Boweryssä voidakseen hyödyntää tätä haavoittuvuutta täysimääräisesti, mutta he tekivät joitain teräviä ohimeneviä liikkeitä. Yhden heistä jälkeen kirkkaan Callum Ainleyn aloitteesta, James Jones kiertyi leveäksi laatikon reunalta, ennen oikeanpuoleista puolustaja Perry Ng, huomattava vaikutus peliin, pakotti pelastuksen Lee Nichollsilta. Crewe olisi voinut mennä maalin alle puolen tunnin kohdalla, kun Walsh syöksyi Peter Pawlettille, joka iski kotiin. vain offside-lippu sulkee pois, mutta sen jälkeen Crewe teki maalin avauksen. Crewen toisen houkuttelevan ohimennen jälkeen, elinvoimainen Ryan Wintle perusti Kirkin, joka kuoriutui tilaan ennen kuin työntyi kotiin kaukaiseen nurkkaan.

Alex Alexia vastaan

Alex Gilbeyn loukkaantuminen oli iso tekijä viime kauden putoamisessa MK Donsiin, koska hän on innokas hahmo, joka tuo energiaa joukkueeseen kentällä ja sen ulkopuolella. Ei ole yllättävää, Gilbey sai heidät liikkeelle maalin jälkeen; entinen Colchesterin keskikenttäpelaaja löi kiusallisen, pomppiva laukaus minuutin sisällä aloituksesta, kun Ben Garratt käveli pois, ennen kuin pakotti pysähtymään Garrattista Aneken lomautuksen jälkeen. Toisella puoliajalla, Gilbey yritti nostaa tempoa nopeasti, syöttejä eteenpäin ja isännät pelasivat tuolloin varmasti kiireellisemmin. Kuitenkin, heillä ei ollut aivan keskipistettä laatikossa.

Subs tekijä

66 minuuttia, Paul Tisdale päätti korvata hyökkääjän Kieran Agardin, joka on tehnyt tällä kaudella 13 maalia, Osman Sowin kanssa. Totta, Agard oli kamppaillut saadakseen voiton keskuspuolustajista George Raysta ja Eddie Nolanista. joka puolusti loistavasti, mutta voisi kysyä, olisiko puolustavalle pelaajalle ehkä ollut sopivampaa uhrata Sow'n puolesta. Kun eteenpäin tuli, hän osoitti halukkuutta johtaa kanavia, mutta yksi tai kaksi hänen ristiään olisi ollut täydellinen Agardille, laatikossa ei kuitenkaan ollut ketään. Sitä vastoin, David Artell korvasi ahkeran Ainleyn Tommy Loweryyn, joka ruiskutti tuoretta energiaa ja tarmoa Crewen leikkiin lievittääkseen painetta takasuojaan. Loppuvaiheessa, Vieraat olivat todennäköisesti lähimpänä seuraavan maalin tekemistä, Ng:n upea soolojuoksu ei aivan vastannut hänen laukauksensa laatua ja Wintlen 85. minuutin lyönti hylättiin. Edelleen, Lähin MK tuli maalintekoon useiden rangaistusvalitusten kautta, joka osoittaa kuinka jyrkästi Crewe puolusti matkalla ansaituun voittoon.

Tisdalea on tuettava

MK Dons sai huomattavan iskun heidän ylennystoivoihinsa. Koko iltapäivän niissä oli aina ainakin rakenteellisesti jotain, mikä ei ollut oikein, olipa sitten haavoittuvuuksia laajoilla alueilla alkupuoliskolla tai yhteyspisteen puuttuminen, rohkea keskihyökkääjä, toisessa. Tisdale on tehnyt erittäin hyvää työtä tällä kaudella korjatakseen moraalia Buckinghamshiressa ja siitä syystä, Pete Winklemanin vastauksena tähän voittoon kuusi voittoon pitäisi antaa hänelle mahdollisimman paljon apua siirtomarkkinoilla. Palauttaa Healey, sekä ehkä vasemman laitapuolustaja ottamaan osan taakasta Lewingtonilta, joka pelasi seuran 600. esiintymisensä lauantaina, olisi positiivinen alku.

Rautatiemiehet oikeilla linjoilla?

David Artell on ehkä jakanut mielipiteet Alex-fanien kesken hänen hallituskautensa tähän mennessä, mutta hän ansaitsee tunnustuksen yhdestä tappiosta kuudesta, mikä on lisännyt heidän toiveitaan parempaan puolikkaaseen. Selvemmin, he voittivat Lincolnin tuona aikana ja voittivat ansaitusti MK Donsin – kahta jälkimmäistä joukkuetta on pidetty pitkään tämän divisioonan kahdena parhaana. ainakin Buryn nousuun asti, joka voitti Crewen ainoan tappion tässä sarjassa. Näytettyään pystyvänsä pelaamaan hyvää jalkapalloa Stadium:MK:n ensimmäisellä puoliajalla, tee sitten ruma puoli toisella jaksolla, ylennysehdokkaiden Colchesterin ja Carlislen tuleva vierailu ei varmasti häiritse heitä.

[Milton Keynes Dons 0-1 Crewe Alexandra Six Things:sitkeä näyttö näkee Alexin voittoon: https://fi.sportsfitness.win/urheilu/jalkapallo/1005038540.html ]