Blackburn Rovers 2-0 Charlton Athletic Six Things:kurinalainen näyttö

Smallwood vaikuttunut Blackburnista – rovers.co.uk

Hyvin poratussa tehokkaassa puristuksessa Blackburnin kliinisessä viimeistelyssä he voittivat 2-0 yksiulotteisen Charlton-puolen. Tässä kuusi asiaa pelistä.

Blackburnin korkea painos

Blackburnin keulamiehet Dominic Samuel ja Marcus Antonsson painostivat tehokkaasti varhain, toisinaan näyttää itsevarmemmalta ilman palloa kuin sen kanssa. Se ei ollut ihanteellinen avoimessa pelissä, koska Charltonin keskikenttäpelaajat Joseph Aribo ja Jake Forster-Caskey istuivat syvemmällä kuin he olisivat tehneet heikompaa vastustusta vastaan. Bradley Dack oli Lancashire-asun kirkkain ensimmäisen puoliajan esiintyjä, mutta löydettyään Antonssonin kauniilla 18. minuutin syötöllä vasemmalta, entinen Gillingham-mies ei voinut ottaa yhteyttä ruotsalaisen paluuristiin.

Ei paras tyytyväinen

Billy Clarken olisi pitänyt tehdä parempi ponnistus laatikon reunalta, mutta se oli harvinainen hetki ex-Bradford-miehelle, jonka korvasi Leon Best 27 minuuttia. Hyökkääjä oli pantomiimipahis johtuen hänen huonoista suorituksistaan ​​edellisessä loitsussa Ewood Parkissa, jossa hän ei tehnyt yhtäkään kotimaalia. julmasti, Charltonin veteraani teki maalin Blackburnille kolmen minuutin sisällä ottelusta, torjui kotiin Charlie Mulgrew'n vapaapotkun.

Reeves Rayaa vastaan

Tasapainon vuoksi Best sai leffan Ben Reevesille mahdollisuuden saada yksi vastaan. ehkä Charltonin päivän paras hyökkäävä pelaaja. Valitettavasti pohjoisirlannin kannalta David Raya luki hänen ponnistelunsa juuri ennen puoliaikaa, joka oli koko ajan varma ja käskevä. Neljä minuuttia puoliajan jälkeen espanjalainen kielsi jälleen Reevesin, joka tällä kertaa teki curling-laukauksen laatikon ulkopuolelta.

Yksiulotteinen Addicks

Karl Robinsonia on joskus urallaan kritisoitu yksiulotteisesta taktiikoista. Vaikka hän vaaransi filosofiansa antaakseen joukkueensa puolustaa syvällä ensimmäisellä puoliajalla, tauon jälkeen käyttämästään taktiikoista puuttui vaihtelua. Charltonilla oli kaksi suurta hyökkääjää Bestissä ja Josh Magennis kentällä, kuitenkin jälkimmäinen oli jumissa leveässä asennossa, joka ei sopinut hänelle. Harvoin etelälontoolalaiset saivat pallon sekoittimeen, sen sijaan päättäen ohittaa sivuttain ja luottaa Aribon yksittäisiin juoksuihin, vasen puolustaja Jay Dasilva, Mark Marshall tai jälkimmäisen myöhäinen korvaaja, Karlan Ahearne-Grant.

Kiinteä Smallwood ja hyvä Evans

Aina kun jompikumpi edellä mainituista pelaajista yritti murtautua viimeiselle kolmannekselle, heidät tungottiin. Kotijoukkueen puolustajat Ryan Nyambe ja Derrick Williams osoittivat vaikuttavaa puolustustietoisuutta, mutta avain Blackburnin puhtaaseen peliin oli Richie Smallwoodin ja Corry Evansin kuri, joka vaivasi aggressiivisesti ja tarjosi hyvää suojaa Mulgrew'lle ja Paul Downingille, joita tutkittiin yllättävän harvoin. Isännät päättivät pelin loukkaantumisaikaan. kun vaihtopelaajat Joe Nuttall ja Danny Graham yhdistettiin ja jälkimmäinen nyökkäsi kotiin takatolppaan, lähettää Rovers-fanit kotiin iloisina.

Häikäilemättömät Roverit

Blackburnin suorituksen tärkein positiivinen puoli oli työ, jota he tekivät ilman palloa, sen sijaan, mitä he tekivät sillä. Kuitenkin, pystyä tuomaan valtavasti kokenut, Mestaruustason hyökkääjällä Grahamissa penkiltä – unohtamatta lahjakkuutta Nuttallissa – on etunsa. Tämä ylellisyys tarkoittaa, että heidän tarvitsee vain loistaa hallussaan lyhyissä pelisarjoissa, koska heillä on viimeinen kolmas ominaisuus, jota voi hyödyntää tehdessään. Sitä vastoin, Charltonilla on laatu puolellaan paperilla, mutta niiden lukemisen täytyy olla vaikeampaa, jotta se kyky loistaa.