Swindon 0-1 Chesterfield Six Things:Spireites onnekas

Caldwell nauttii ensimmäisestä voitosta Spireitesin pomona – Leaguemanagers.com

Reece Mitchellin 93. minuutin voittaja antoi Chesterfieldille 1-0-voiton putoamisottelussa Swindonia vastaan ​​– mutta mitkä ovat pelin keskeiset keskustelukohdat?

Swindon pelasi takaapäin

Gary Caldwell sanoi ottelun jälkeen, että hänen joukkueensa suunnitelma oli jättää yksi Swindonin puolustajista palloon ja merkitä kaikki muut. Tämä merkitsi Chesterfieldin pallon painostuksen puutetta ja kun Krystian Dennis pääsi lähelle Nathan Thompsonia tai Raphael Rossi Brancoa, hän ei osoittanut aggressiota varastaakseen sen. Dennisin ja jämäkän Sylvain Ebanks-Blaken tuen puute tarkoitti Swindonin puolustajia, plus maalivahti Lawrence Vigouroux, ottivat aikansa haltuunsa. He pelasivat aina keskikentällä, ja se osa Swindonin peliä toimi.

Liikkeiden puute ylhäällä

Swindonin ongelmat tulivat, kun he pääsivät vastustajan puoliajalle. Vaikka suuri osa kritiikistä kohdistuu Anton Rodgersiin, hän yritti muutamaa yläpalloa, mutta Jonathan Obika ja Luke Norris eivät törmänneet niihin. Ammatiltaan vasemmanpuoleisena apuoikeistolainen James Brophy oli haluton käyttämään oikeaa jalkaansa ja toisella puolella, Brandan Ormonde-Ottewill oli hidas syöttämään ristiä. Eräässä hänen toimituksissaan Norris lensi leveästi takatolpan kohdalla 17 minuuttia, ennen kuin Thompson puski Rodgersin vapaapotkun samanlaisesta paikasta kaksi myöhemmin.

Hiljainen ensimmäinen puoliaika

Se oli ensimmäinen puoliaika, jossa kumpikaan joukkue ei voinut hyödyntää toisen heikkouksia. Chesterfield perääntyi Swindonista liian helposti, Angel Martinez näyttää passiiviselta keskikentällä, kuitenkin Swindon oli ujo ja ohitti taaksepäin aina kun he löysivät tilaa. Yhtä, aina kun Chesterfield vasemman laitapuolustaja Dan Jones pääsi eteenpäin, Bradley Barry antoi hänelle tilaa ylittää edistyneeltä alueelta, mutta muutama Chesterfield-pelaaja oli laatikossa. Maaliton puoliajan tulos johtui molempien joukkueiden hyökkäyspyrkimysten puutteesta. yhtä paljon kuin hyvä puolustus.

Goddard näytti kirkkaalta

John Goddard korvasi anonyymin Ben Gladwinin tauolla. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja näytti eloisalta positiivisella liikkeellä, jolloin hän pääsi taakse ja sai aikaan 15 minuutin painostuksen Robinsilta. Siinä ajassa, Rodgers ja Obika ampuivat molemmat yli ennen kuin Thorsten Stuckmann pelasti Brophyn ajon. Chesterfieldillä oli toisinaan kaikki 11 pelaajaa puolustavassa kolmanneksessa.

Subs-avain Spireiteille

Toisin kuin Chesterfieldin keskikenttäpelaajat ensimmäisten 86 minuutin aikana, paitsi ehkä Sam Hird, vaihtopelaaja Dan Gardner taisteli pallosta. Chesterfield sai pelin parhaan mahdollisuutensa, kun Ched Evans asetti toisen vaihtoajan Reece Mitchellin ampumaan kotiin lisäajan kolmannella minuutilla. Keskuspuolustajat Ian Evatt ja Tom Anderson pysyivät vahvoina toisella puoliajalla, tiimi luonut lähes tyhjää 92 minuuttia ja voi pitää itsensä onnekkaana voitettuaan.

S selviytymismahdollisuudet

Mitchellin maalilla on todennäköisesti suurin vaikutus Swindonin selviytymisnäkymiin. Robins on nyt kolmen pisteen päässä turvallisuudesta, pelaamaan neljä divisioonan kuuden parhaan joukkoon seuraavan neljän viikon aikana. Myöhäinen draama antaa toivoa Chesterfieldille, jotka tarvitsevat noin viisi voittoa 11 viimeisestä pelistään. Heidän esityksensä viittaa siihen, että se on epätodennäköistä – mutta toivo on ikuinen.