Crewe 5-0 Grimsby:Kahdeksan opittua asiaa

Dagnall ampuu kotiin – skysports.com

Ensimmäisen puoliskon housut George Cooperilta ja Chris Dagnallilta, Callum Cooken myöhäisen maalin lisäksi Crewe Alexandra tuhosi Grimsby Townin 5-0. Mutta mitä olemme oppineet pelistä?

Artellin rohkea väite tuli oikeaksi

Ennen peliä, Crewen pomo David Artell väitti, että hänen joukkueessaan oli parempia teknisiä pelaajia kuin Grimsbyllä. vaikka he olivat tuolloin 11 pistettä jäljessä. Hänen epäilyttävältä vaikuttavat kommentit pitivät paikkansa lauantaina, rautatiemiehet pystyivät paljon paremmin viimeisellä kolmanneksella.

Grimsbyn oikea kylki esillä

Hyökkääjien Chris Dagnallin ja Jordan Boweryn älykäs liike pakotti Grimsbyn keskikenttäpelaajat ruuhkautumaan vasempaan laitaan. Tämän jälkeen Crewe vaihtoi peliä terävästi, ja tämä näki George Cooperin saavan hehtaareja tilaa toiselle laidalle, Grimsbyn edistyneen oikeanpuoleisen selän takana, Ben Davies. Gavin Gunningin vieraileva kolmen miehen puolustus, Danny Collins ja Shaun Pearson olivat usein liian hitaita sulkeakseen toimintansa. Cooper käytti hyväkseen James McKeownin ohitse tiukasta kulmasta Cooken hyvän työn jälkeen.

Crewen ensimmäinen puolisko

Crewe otti ohjat käsiinsä toisen maalin jälkeen, kun Dagnall löi kotinsa lähietäisyydeltä. ennen kuin hänet kaadettiin ja Cooper muutti erinomaisesti vapaapotkun. Kaksikko oli jälleen mukana neljännessä, kun Dagnall nappasi toisensa, sen jälkeen, kun Bowery nappasi Cooperin toimituksen. Joka kerta kun rautatiemiehet tulivat esiin, he näyttivät uhkaukselta.

Grimsbyn paremmat loitsut

Crewen ensimmäisen ja toisen ensimmäisen puoliajan maalien välillä – ja 15 minuutin ajan toisen puoliajan alussa – Grimsbyllä oli näkyvyyttä. Näillä jaksoilla he voittivat enemmän kakkospalloja ja pitivät hallussaan paremmin. Jamey Osborne oli satunnainen kirkas kipinä ja hänen kaksi kaukolaukauksensa edustivat Townin parhaita ensimmäisen puoliskon ponnisteluja. ennen kuin Awasi Asante hukkasi kaksi hyvää toisen puoliajan mahdollisuutta 30 sekunnin sisällä. Asante ja Sam Jones ahdistelivat keskuspuolustajia George Rayta ja Ben Nugentia enemmän kuin heidän korvaamiaan pelaajia. Adi Yusuff ja Callum Dyson, oli tehnyt ensimmäisellä puoliskolla. Pelin puolivälissä saapuvalla Tom Bolarinwalla ei ollut lopputuotetta, mutta ainakin näytti eloisalta ja jahtasi palloa, mikä on enemmän kuin voidaan sanoa muista.

Grimsbyn täytyy olla terävämpi

Kun Crewe sai keskikentän hallinnan, he hyökkäsivät viimeisellä kolmanneksella ilman pelkoa. Kun Grimsby teki, he olivat liian hitaita saamaan palloa leveäksi, ylitä se tai ampu, ja jos he olisivat olleet opportunistisempia hyvillä alueilla, he olisivat saaneet nappata maalin tai kaksi. Sitä, että joukkueen toisen puoliajan hallinta kesti vain 15 minuuttia, ei pidä syyttää lisättyjä hyökkääjiä. vaan sen sijaan keskikentällä, joka ei tukenut heidän painostusta.

Hollands oli hiljaa tehokas

Grimsbyn tuottavuuden puute parempien loitsujen aikana johtuu paljolti Danny Hollandsin panoksesta, joka partioi siististi keskikentällä tapahtumia. Entinen Chelsea-harjoittelija oli kurinalainen koko ajan ja täytti mahdolliset aukot puolustuksen edessä, jotain vierailijoilta puuttui.

Ainley loistaa

Varajäsen Callum Ainley käytti tilaisuuttaan loistaa penkiltä, voittaa vapaapotkuja, ottaa jatkuvasti vastaan ​​puolustajia. Grimsby-faneilla oli huumoria laulaa "0-0 toisella puoliajalla", mutta sekin kyseenalainen saavutus otettaisiin heiltä pois. Ainleyn 87. minuutin Collins-hyökkäyksen jälkeen laitahyökkääjä syöksyi eteenpäin ja veti pallon takaisin Cookelle ampuakseen viidenneksi Alexille.

Bignot keskustelee tyytymättömien fanien kanssa

Viimeisen vihellytyksen jälkeen Grimsbyn manageri Marcus Bignot otti joukkueensa puheen kentällä saadakseen pelaajat tuntemaan vierailevien fanien vihan. Sitten hän pyysi heiltä anteeksi joukkueen suorituskykyä ja lupasi ratkaista ongelmat seuraavassa pelissä, joka kohtaa hyvässä kunnossa olevaa Mansfield Townia. Tämän päivän todisteiden perusteella 13. sijan väittäminen, että Marinersilla on parempi joukkue kuin seitsemänneksi sijoittuneella Stagsilla, olisi myönteinen alku.