Crewe 0-5 Carlisle-pelaajaluokitukset:Super Jones

Danny Grainger – newsandstar.co.uk

Upea toisen puoliajan esityksen ansiosta Carlisle United osui viiteen Crewe Alexandran ohi Gresty Roadilla. Tässä pelaaja-arviomme molemmille joukkueille.

Crewe Alexandra

Ben Garratt – saattoi pudota nopeammin ensimmäisellä kerralla tai olla hallitsevampi kolmannella, mutta kolmelle muulle hänelle annettiin vähän mahdollisuuksia. Ei tärkein syy Crewen tappioon. 3

Ryan Walker – lähtö puoliajalla, mutta toinen puolisko merkitsi, että hän ei ollut Crewen ongelmien syy. Carlislen ensimmäisen puoliajan avaukset olivat tulleet pelin kautta vastakkaisella puolella – Walker ei tehnyt liikaa väärin. 5
Michael Raynes – kesti tuhoisat 90 minuuttia vanhaa seuraansa vastaan, kärsivät vierasfanien pilkkaamisesta. Myönsi rangaistuksen toisesta, teki maalin ja oman maalin kolmannessa erässä ja näytti haavoittuvalta vauhtia vastaan ​​koko ajan. 1
Eddie Nolan – hänen ensimmäisen puoliajan taistelunsa johtuivat suurelta osin hänen ja laitapuolustajan välisestä etäisyydestä. Siitä huolimatta, hän pelasi tavanomaisella vasemmalla puolustajalla hänen vieressään toisella puoliajalla ja oli edelleen huono. 3

Ryan Wintle – Crewen parempi ensimmäinen puoliaika pelasi oikealta Wintlen kautta, joka heitti muutaman kutsuvan ristin ja oli epäonninen, useampi pelaaja ei ollut laatikossa. Näytti epämukavalta asioiden puolustavan näkökulman vuoksi, vaikka. 5
Tom Lowery – häneltä puuttui fyysisyys ja kurinalaisuus sille annetussa roolissa. Ei voi välttyä siltä, ​​että hän pelasi erittäin huonosti, mutta hän on vasta 19 ja tarvitsee ohjaajan viereensä. 2
Conor Grant – kuten Lowery, hän on tehnyt nimensä siitä, mitä hän on tehnyt pallolla, eikä välttämättä taktisella tietoisuudellaan. Pari mukavaa kulkua laajoille alueille, mutta vähän enemmän. 3
Callum Ainley – sai kaksi roolia, jotka eivät sovi hänelle. Pyydettiin pelaamaan numero 10 ensimmäisellä puoliajalla, kun hän kamppaili löytääkseen tarvitsemansa tilan, sitten syvemmässä roolissa toisella puoliskolla, johon hänellä ei ollut ylävartalon voimaa. Lahjakas pelaaja, mutta sitä pitää käyttää oikein. 2
George Cooper – näyttää siltä, ​​että johtoryhmä on yrittänyt saada tehokkaasti viisi ketterää pelintekijää keskikentälle. Cooperilta puuttuu vauhti ja voima, jota tarvitaan laitapuolustajapelaamiseen, jossa hän kamppaili ensimmäisellä puoliajalla, vaikka hän oli anonyymi jopa siirtyessään luonnollisempaan asemaan. 2

Chris Porter – turhautumisesta, hän vaipui usein syvälle yrittääkseen auttaa linkittämistä, mutta sen seurauksena hän kamppaili päästäkseen maalintekopaikoille, kun pallo meni ohi. Toinen pelaaja, joka ei katsonut kotiin. 3
Chris Dagnall – vaikea käsittää, kuinka joukkue, jossa on kaksi hyökkääjää ja jotka ovat tehneet urallaan 284 maalia, näyttää niin vailla hyökkäysajatuksia. Dagnall oli täysin eristetty. 4

Harry Pickering (45) – ei ollut suoraan syyllinen yhteenkään toisen puoliajan maaliin, mutta näytti hermostuneelta hallussaan. 3
Owen Dale (v. 58) – hänellä ei ollut uskoa viedä palloa eteenpäin ja saada Crew ylös kentälle. 3
Sam Stubbs (59) sai merkityksettömän suojan viimeisen puolen tunnin aikana, mutta mikä tahansa pallo hänen ja Raynesin välillä meni suoraan vastustajan hyökkääjälle. 2

Carlisle United

Shamal George – Liverpoolin lainaaja oli suurelta osin huoleton, mutta oli nopea pois linjastaan ​​eikä näyttänyt aivan niin alttiilta kiukuttelulle kuin Bonham on toisinaan tehnyt. 6

James Brown – hänen pallonsa linjalla johti avausmaaliin ja hän kielsi Cooperilta tilan ensimmäisellä puoliajalla. Näytti runsaasti energiaa kiinteässä vaihdossa. 7
Clint Hill – ei hyökännyt palloa vastaan ​​niin usein kuin hänen kumppaninsa, mutta osoitti suurenmoisen johtajuuden, josta hän on tunnettu. Ex-QPR-puolustajan harjoittelufokus ja pukuhuonevaikutus voivat antaa Carlislelle uutta inspiraatiota. 8
Tom Parkes – näytti enemmän Tom Parkesilta, joka voitti ylennyksen Bristol Roversilla, kuin siltä, ​​jonka näimme Orientissa viime kaudella. Hänen etujalkansa, No-nonsense-puolustus oli avain Carlislen toisen puoliajan dominointiin. 9
Danny Grainger – ei joka päivä vasen puolustajasi tee kahta ensimmäistä maaliasi ja antaa kulman kolmatta maalia varten. Outo lipsahdus sivuun, tämä oli kapteenin suoritus. 8

Kelvin Etuhu, Luke Joyce ja Mike Jones – toisella puoliajalla, tuo keskustrio vaikutti yhteen parhaista esityksistä, joita tämä blogi on koskaan nähnyt. Silloinkin kun Carlislella oli suojeltava johto, he eivät missään vaiheessa istuneet alas säästääkseen energiaa, he painostivat Crewen omaan puoliskoonsa pitkiä aikoja eivätkä tarjonneet ulospääsyä. Siitä – kaikki kolme saavat a 10

Nicky Adams – Kaikki ei mennyt häneltä varhain, mutta hänen suorituksensa vaikuttava puoli oli, että hän halusi aina pallon. Hänen ajatusnopeusnsa oli huomattava ja vastustajat vetivät häneen, mikä antoi hänelle mahdollisuuden laskea palloa jyrkästi muiden puolesta ja pitää hyökkäykset liikkeellä. Onnetonta, kun ei nappattu maalia. 9
Reggie Lambe – ammatiltaan laitahyökkääjä, kuitenkin tarjosi vauhtia, sitkeyttä ja viimeistelykykyä vakiintuneelta keskushyökkääjältä voisi odottaa. Tapa, jolla hän sai Raynesin voittamaan rangaistuspotkun, kuvasti upeaa näyttöä. 10
Shaun Miller – paras suorituskyky, jonka keskushyökkääjä voi tehdä ilman maaleja. Hänen epäitsekäs juoksunsa antoi sävyn tälle joukkueesittelylle, entinen Morecambe-mies, joka pyöritti kanavia erinomaisesti ensimmäisen kerran. Hallitsi Raynesia ja tarjosi loistavaa pitopeliä. 9

Jamie Devitt (68:lla) – työnsi pallon läpi Lamben maaliin. 8
Hallam Hope (77) – hänen raaka vauhtinsa käytti hyväkseen Crewen aukkoja takana, mikä johti viidenteen maaliin kokopäivän pillissä. 7