Crewe 2-0 Colchester pelaajaluokitukset:valonsäde

Chris Dagnall

Crewe Alexandra loi Colchester Unitedin liigan kaksi pudotuspelitoiveet 2-0-voitolla, mikä tuli Chris Dagnallin ahdin ansiosta – mutta miten molempien joukkueiden pelaajat arvioivat?

Crewe Alexandra

Ben Garratt – kun hänet kutsuttiin peliin toisella puoliajalla, vasta pelin päättyessä loukkaantumisajalla hänet pakotettiin venyttämään torjuntaa. 6

Oliver Turton – taisteli puolustuksessa Dickensonia vastaan, varsinkin toisella puoliajalla, kun Briggs teki päällekkäisiä juoksuja. 4
George Ray – merkitsi Porterin pois pelistä ja puolusti lähitolppaa jyrkästi. 9
Ben Nugent – ​​tukahdutti Colchesterin hyökkäykset nopeasti. Hiljaisen tehokas. 8
Zoumana Bakayogo – näytteli osansa joukkueen positiivisessa lähdössä ja käytti fyysisiä ominaisuuksiaan hyvin. Vähemmän vaikutusvaltaa toisella puoliajalla ja poistettiin. 6

Billy Bingham – ei varsinaisesti voimanpesä, mutta täytti pitävän roolin hyvin. Seulottiin neljä takaosaa, pyyhkäisi toiset pallot ja aloitti hyökkäykset. 8
James Jones – teki yksinkertaiset asiat hyvin olematta räjähtäviä hallussaan. 6
George Cooper – kamppaili ahtaissa tiloissa ensimmäisellä puoliajalla, mutta antoi vapaapotkun Dagnallin avaukseen ja murtautui avaruuteen laukauksen jälkeen tauon jälkeen. 5
Callum Cooke – näytti mukavammalta ahtaissa paikoissa kuin Cooper. Osoitti nopeita jalkoja ja oli joukkueensa kekseliäin pallon hallussa ollut pelaaja. 7

Chris Dagnall – vahva työnopeus, älykäs liike ja kaksi salametsästäjän viimeistelyä. Olisi voinut saada hattutempun 9
Jordan Bowery – tuhlaava viimeistely varhain ja olisi voinut jahdata palloa raivoisemmin. Päästiin peliin vasta viimeisellä 10 minuutilla, kun hän oli vahvasti mukana kaikessa. 5

Perry Ng (v. 59) – piti paikkansa hyvin Fosu-Henryä vastaan. Ng:n saapuminen auttoi Creweä pysäyttämään Colchesterin toisen puoliskon vuoroveden. 7
Ryan Wintle (77) – mukana yhdistelmäpelissä Dagnallin toisessa maalissa. 6

Colchester United

Sam Walker – olisi voinut ohjata aluettaan paremmin. Hänen parhaat pysähdyksensä Bowerystä ja Dagnallista tehtiin, kun peli oli ohi 2-0. 3

Drey Wright – näytti kirkkaalta, kun hän pääsi eteenpäin, mutta ei tehnyt sitä tarpeeksi. 4
Cameron James – hallitsi avaus- ja päätösjakson aikana. Suuri pyyntö 19-vuotiaalle kilpailemaan todistettuja maalintekijöitä vastaan. 3
George Elokobi – on pelannut parempia pelejä, mutta hän oli yksi säveltävimmistä esiintyjistä. Osoitti johtajuutta puhuessaan faneille lopussa. 5
Matthew Briggs – puolusti hyvin ensimmäisellä puoliajalla ja teki hyviä päällekkäisiä juoksuja tauon jälkeen. 7

Sammie Szmodics – sai vamman vain 14 minuutin jälkeen. Yksi toivoo toipuvansa nopeasti. (ei käytössä)
Tom Lapslie – ammatiltaan laitahyökkääjä ja se osoitti, keskikentän roolissaan. Häneltä puuttui puolustavia ominaisuuksia ankkurimiehen roolin täyttämiseksi. 4
Sean Murray – vaikka hän on istuva keskikenttäpelaaja, hänen paremmat hetkensä tulivat, kun hän hyökkäsi. Johti toisella puoliajalla eroa ja näki kunnollisen laukauksen taipuneen taakse. 4
Brennan Dickenson – ei päässyt tarpeeksi pitkälle kentällä ensimmäisellä puoliajalla, mutta laittaa kiusantekotoimituksia tauon jälkeen. 5

Rekeil Pyke – kamppaili pelin fyysisen puolen kanssa ensimmäisellä puoliajalla. Voimakkaampi toisella, mutta poistettiin toisen puoliajan puolivälissä. 4
Chris Porter – paljon halveksittu, mutta kaukana ainoasta syystä Colchesterin surkealle ensimmäiselle puoliajalle, jossa hänellä ei ollut tukea. Jos mitään, hän oli enemmän syyllinen toisen puoliajan epäonnistumiseen, kun hän ei aiheuttanut tarpeeksi uhkaa laatikossa. 5

Tariq Fosu-Henry (v. 14) – paljon vauhtia ja liikettä, mutta hänen päätöksentekonsa ja lopputuotteensa olivat rajalliset, osoituksena hänen vapaapotkunsa suoraan Garrattiin. 5