5K Running Tapahtumat Orlando

Lähes täydellinen sää ympäri vuoden ,Orlando alueella on lukuisia maantie kilpailuista tammikuusta joulukuuhun . Kevät ja talvi on taipumus löytää enemmän rotuja saatavilla , mutta jos haluat juosta kilpaa joka viikonloppu ja ympäriOrlandon alue , se on mahdollista . Yksi eduista kilpa Orlandon alueella onsuhteellisen tasainen kursseja , jotka tuottavat nopeita kertaa . On olemassa useita juoksijoiden klubeistaOrland alue, joka tarjoaa koulutusmahdollisuuksia ja ryhmä toimii . Dick Batchelor Run forChildren 5K

Dick Batchelor Run forChildren 5K onvuosittainen tapahtuma järjestetään tammikuussa , hyötyvätHoward Phillips Center for Children & läheisille . Kaikki tulijat saavatmuisto T - paita , ja palkinnot myönnetääntop 10 mies-ja naispuolisten osallistujien . Koska kyseessä onrento tapahtuma , ja ajat eivät tallennu pidemmälle Top 10 kumpaakin sukupuolta , Racers muistutetaan katsoaloppuun kellon rodun aikaa . Tapahtuma tarjoaa myösracewalking kilpailun viralliset tuomarit matkan varrella . Racewalkers on nimettävä tilaansa ennen tapahtumaa rekisteröitymälläCentral Florida Racewalkerskilpailupäivänä .
Corporate 5K

rodun suunniteltu Floridan yritysyhteisössä Corporate 5K tuo amatööri joukkuetta yritysten ja voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden yhdessäpäivässä tai verkottumista ja käynnissä . Tapahtuma järjestetään keskustassa Orlando aina huhtikuussa . Vaikka tämä onmaantieajo , lähes 60 prosenttia osallistujista ovat kävelijöille . Vaikka osuuksilla on kaikki osajoukkueen , uskontokuntiin kuulumattomia juoksijat voivat liittyä alaisuudessa useita erilaisia ​​alueellisia juoksijoiden klubeja ja kauppoja. Tämä onjoukkueen sijoitettiin tapahtuma , ja palkinnot annetaan ensimmäinen, toinen ja kolmas sijamiesten , naisten ja sekoitetaan toimialojen useita toimialalta . Teollisuus luokkiin kuuluvat kirjanpito oikeudellisia , mainonta , media, lainvalvonta -, pankki- , valmistus- , ei-voittoa , viestintä-, kiinteistö-, maakunta työntekijää , vähittäiskaupan , huvipuistoja , insinööri , uskonnollisia , tulipalo , valtion hallitus , terveys , hotelli -ja ruokapalvelu ja vakuutukset .
Orlando Xtreme 5K

" off road " rotu ,Orlando Xtreme 5K on yksi kolme kisaa , joka järjestetään helmikuussa Orlando Kosteikkojen Park . Muita rotuja kuuluvat10K japuolimaraton . Kilpailu antaa juoksijatmahdollisuus valitahyväntekeväisyyteenlyhyt menu, joka saaosan kustakin osallistumismaksusta . Kilpailu on jaettu ikäryhmiin alkaen 8 ja alle , sitten ryhmitellään kahden vuoden vaimentaa jopa 70 ja vanhemmat. Palkinnot jaetaankolmen parhaan yleistä miehillä ja naisilla sekäkolme parasta kussakin ikäryhmässä . Juoksijat saavatrodun Tshirt , pre-rotu webinaarin , ravitsemus klinikka , post - tapahtuma ruoka ja juomat . Kenttä on rajoitettu 500 urheilijaa .
Disneyn Royal Family 5K

Vain yksi monista kilpailuista järjestettiin helmikuussa Disneyworld , lähellä Orlando , Disney Royal Family 5K on vuosittainen tapahtuma . Kurssi on tasainen ja nopea ja täysinDisneyworldista Resort omaisuutta . Tapahtuma onjako juoksijoille sekälastenrattaat jako . Kisa ajetaan samanaikaisesti Disneyn Prinsessa puolimaraton . Kilpailu on avoin kaikenikäisille , mutta kaikki juoksijat on kyettävä ylläpitämään16 minuutin per meripeninkulman tahtiin . Kisa on valmisteleva rekisteröityneille juoksijat vain . Merkityiltärodun saavatT - paidan ,henkilökohtainen kilpailu ruokalappu,goody laukku,muisto viimeistelijä mitali ja kisan jälkeen virvokkeita . Disney tarjoaa useita hotelli-ja puisto ottamista erikoisuuksia osallistujille .
Downtown Orlando YMCA Resoluutio 5K Run /Walk

käynnistys ja päättyy Orlando YMCA ,Downtown Orlando YMCA Resoluutio 5K pidetään lähelläjoulukuun lopussa vuosittain, ja hyödyttääNMKY : n Youth Scholarship Fund . Tapahtuma on rajoitettu 1000 juoksijat ja kävelijät ilman rotuun päivä rekisteröinti . Palkinnot myönnetään top 10 miesten ja naisten välillä. Kurssi on tasainen ja nopea pitkin puiden reunustamalla kaupungin kaduilla . Vauva lenkkeilijät tai rattaiden sekä kuulokkeet ja koirat eivät saakilparata .