Man City 5-1 Huddersfield Five Things:Terrierit naiivit?

Aguero juhlii Sanen kanssa – football365.com

Varhaisen pelon jälkeen FA Cupin viidennen kierroksen tasapelissä Huddersfieldin kanssa, Manchester City teki takaisin viidellä hienolla maalilla, joita auttoi Sergio Agueron ylevä suoritus – mutta mitä olemme oppineet pelistä?

Huddersfield käytti hyväkseen Bravon heikkouksia

Se oli avoin alku molempien osapuolten uhkailulla, Leroy Sanen tiukka laukaus osui kaukotolppaan, mutta Huddersfield teki ensimmäisen maalin. Jack Paynen hyvän juoksun jälkeen, sävelletty Phillip Billing kosketti palloa entiselle Man City -akatemiasta valmistuneelle Harry Bunnille, joka heitti pallon kotiin. Claudio Bravo päästi pallon kulkemaan jalkojensa läpi eikä tehnyt juurikaan hälventämään pelkojaan kyseenalaisista näytöksistä. on pitänyt vain neljä puhtaana 21 ottelussa. Huddersfield näytti sitten hyvin rakenteelta ensimmäisten 15 minuutin aikana. puristaa energisesti pakottaakseen Cityn vääriin syöttöihin.

Taktista naiivisuutta vierailijoilta

Kun energiatasot laskivat, Huddersfieldin painostus ei aina ollut heidän hyödykseen. Joskus City rohkaisi heitä lopettamaan toimintansa, koska se antoi heille mahdollisuuden pelata hyökkääjiensä läpi nopeasti ja löytää aukkoja keskikentän takaa. Osa syynä on keskikenttäpelaaja Dean Whitehead, 35 ja keskuspuolustaja Mark Hudson, 34 ja monipuolinen puolustaja Martin Cranie, 30, eivät ole pelanneet säännöllisesti tällä kaudella, on vauhdin puute. He esiintyivät enemmän edellisen pomon Chris Powellin alaisuudessa, jotka suosivat varovaisempaa taktiikkaa, joka ei vaatinut vauhtia puolustusalueilla. Niiden pelaajien ja muiden, joilla on ollut rajoitettu peliaika, valitseminen samalla kun he pyytävät korkeaa painostusta, johtaisi aina ongelmiin takana.

Kaupungin kasvava ylivalta kannatti

15. minuutista eteenpäin Kaupunki otti vallan, vaikka isojen kirjaamiseen menisi vielä neljäsosa tuntia. Erotuomari hylkäsi Jon Stankovicin käsipallon vetoomuksen, kun taas muut avaukset tulivat Cityn tielle, ennen kuin Sane teki tasoitusmaalin. Tareiq Holmes-Dennis oli liian hidas haastaakseen Raheem Sterlingin, joka kiusasi laitapuolustajaa ennen kuin meni hänen jalkojensa ja Sanen läpi, joka osoitti hyvät liikkeet pakenemaan hitaan Cranien kynsistä, naputettu kotiin. Maali aloitti isäntien kahdeksan minuutin triplauksen.

Agueron häkki kolisesi

Sergio Agueron epäilijät, tämä blogi sisältää ovat huomauttaneet hänen vauhtinsa ja työvauhtinsa puutteesta, kyseenalaistaa, onko hänellä linjan johtamiseen vaadittavat ominaisuudet. Ehkä syynä oli Gabriel Jesusin loukkaantumista edeltävä nousu, hänessä oli jotain erilaista keskiviikkoiltana. Argentiinalainen muutti 35. minuutin rangaistuspotkunsa täydellisen helposti ja teki joukkueen neljännen maalin toisella puoliajalla taitavasti. lähellä postausta. Hänen esityksensä symbolisin hetki oli kuitenkin hänen syöttönsä Pablo Zabaletalle juuri ennen taukoa. Kun Joel Coleman torjui Agueron alkuyrityksen, hän osoitti ainutlaatuista halua reagoida ja päästä palloon ensin, ennen kuin jakaa sen maanmiehelleen. Korvaava Kelechi Iheanacho teki 11 minuutin maaliin loukkaantumisajan maalilla, mutta Agüeroa ei haluttu korottaa.

Wagnerin kiistanalainen valinta

Sen tosiasian, että Manchester City on tehnyt 13 maalia neljässä FA Cupin ottelussa kohtuullista vastustusta vastaan, pitäisi tehdä siitä suosikkeja tämän kilpailun voittamiseksi. Heidän aikomuksestaan ​​on osoituksena Pep Guardiolan päätös pelata täysivoimaisessa joukkueessa, kun taas terrierien pomo David Wagner teki yhdeksän muutosta, Lauantain kohtaaminen Newcastlen kanssa mielessä. Heidän päätöstensä varovaisuutta ei määrittele vain keskiviikon tulos, mutta molempien joukkueiden tämän viikonlopun suorituksista.