Man City 1-1 Everton:erilaisia ​​ihanteita

Sterling tasot – bitterandblue.sbnation.com

Manchester City tasapeli Evertonin kanssa maanantai-iltana jossa Wayne Rooneyn avaus peruutettiin Raheem Sterlingin myöhäisen lakon vuoksi, järjesti kaksi joukkuetta erilaisilla ihanteilla.

Kaupungin suosima neste, syöttöjalkapallo, joka näki niiden luovan lukuisia aukkoja ja olevan näkyvämpi puoli, huolimatta siitä, että pelattiin puoli ottelua miehistään. Evertonin hyökkäykset pyörivät lähes kokonaan Dominic Calvert-Lewinin yksilöllisyyden ympärillä, kun nuoren joukkuetoverit viettävät suuren osan ajasta omalla puoliskollaan.

Leroy Sanen – joka kamppaili päästäkseen Mason Holgaten pidemmälle – ja Nicolas Otamendin välillä oli kuitenkin haukottelu. Calvert-Lewin käytti tätä hyväkseen voittaakseen jälkimmäisen vauhdilla, mutta hänen työnsä viimeisellä kolmanneksella vaikeutui eteenpäin murtautuvien numeroiden puutteen vuoksi. Eräässä tapauksessa, nuori hyökkääjä veti laajan spekulatiivisen ponnistelun ja toisen, hän heitti pallon pois, mutta vain Tom Daviesin tekemään samoin.

Lukuun ottamatta niitä ohikiitäviä irtautumisen hetkiä, Man City aloitti lupaavasti. He käyttivät Gabriel Jesusin tahtia painostaakseen Evertonin keskuspuolustajia, kun David Silva vaihtoi peliä taitavasti keskimmäisellä kolmanneksella. Kevin De Bruynen vapaapotku ohjautui Jordan Pickfordiin, kun taas Sergio Aguerolla oli tilaa ampua yhdeksän minuutin aikana. mutta hänen laukauksensa meni ohi.

Cityn oli vaikea poimia viimeistä palloa ensimmäisellä puoliajalla, mutta he loivat syöttökulmia riittävän itsevarmuudella osoittaen, että heidän hetkensä koittaisi. Morgan Schneiderlin merkitsi De Bruynelle, kun taas Silvan sulki Idrissa Gana Gueye. Kun jälkimmäinen kuitenkin poikkesi tehtävästään painostaakseen muualla, Silvalle oli tilaa pelata De Bruynessa, mutta hänen laukauksensa osui suoraan Pickfordiin.

Everton oli tasainen, mutta se johtui suurelta osin heidän tukevista keskuspuolustajistaan. erinomainen Phil Jagielka, joka teki kaksi erinomaista haastetta Aguerolla. Argentiinalainen tuotti kotijoukkueen lähimmän hetken, mutta Pickfordin rohkea maalivahti esti hänet. joka pakotti hänet sirottamaan palloa, antaa Jagielkalle tarpeeksi aikaa päästä eroon linjasta.

Silva osui sitten tolppaan 34 minuuttia, joka on pelin keskeinen kohta. Sitä seurattiin, sekuntia myöhemmin, Rooney's avaaja, työntämällä pallon Ederson Moraesin jalkojen väliin Calvert-Lewinin hyvän työn jälkeen. Ennen puoliaikaa, Kyle Walker sai varoituksen toisesta keltaisesta, antaa Merseysiden vierailijoille suuren mahdollisuuden voittaa.

Man Cityn 10 miestä aloitti toisen puoliajan etujalalla, Fernandinho kutsui laukauksia, mutta he kamppailivat päästäkseen taakse, kun Everton putosi syvemmälle. Tuntien kohdalla, Ronald Koeman esitteli Davy Klaassenin ja Gylfi Sigurdssonin, toivoen voivani käyttää palloa paremmin ja päästä pidemmälle kentällä. Näimme lyhyen parannuksen tässä suhteessa Toffeesista, jotka kiinnittivät Cityn takaisin omalle puoliskolle 10 minuutin loitsun ajaksi, mutta Pep Guardiola reagoi hyvin vaihtoihinsa.

Hän puki Bernardo Silvan, joka lisäsi luokkaa prosessiin ja Danilo, joka pisti vauhtia Cityn oikealle kyljelle. Laitapuolustaja oli avain heidän luomiinsa parhaisiin avauksiin ja pakotti pysähtymään Pickfordista, muutama minuutti sen jälkeen, kun Sterling leimahti lähietäisyydeltä.

Sterling kuitenkin sovitti epäonnistumisensa yhdeksän minuutin kuluttua, kun Holgate arvioi väärin hänen puolustavan puskunsa ja Englannin laitahyökkääjä oli hereillä lyömään pallon kotiin. Isäntien hyökkäyspeli toisella puoliajalla oli erinomaista ja Everton vetäytyi miesedulla, vaikka luvut tasoittuivat viimeisellä minuutilla. Schneiderlin sai toisen keltaisen myöhäisestä rikkeestä Sergio Agueroa vastaan, joten Muhamed Besic otti roolinsa, kun hän korvasi Wayne Rooneyn loukkaantumisajalla.

Paperilla, Tämä on parempi tulos Evertonille kuin Man Citylle. Kuitenkin, Toffeet voivat osittain syyttää menetetystä tilaisuudesta, kun taas heidän vastustajansa voivat olla ylpeitä tiiminsä osoittamasta luovuudesta ja aikomuksesta, vaikka todennäköisyys olisi ollut heitä vastaan.