Man City 1-1 Evertonin pelaajaluokitukset:Loistava Jagielka

Tapahtumarikkaassa pelissä, jossa Everton pelasi 44 minuuttia miesedulla, Manchester City tasoitti myöhään, kun Raheem Sterling peruutti Wayne Rooneyn aikaisemman iskun. Miten molempien joukkueiden pelaajat arvioivat? Tässä on tuomiomme.

Manchester City

Ederson Moraes – anna pallon mennä hänen jalkojensa läpi maaliin yhdessä harvoista laukauksistaan. Hänen kerrottu voimakas potkunsa nousi kuitenkin etualalle erinomaisella pallolla vapauttaen Agueron toisella puoliajalla. 4

John Stones – olisi pitänyt päästä lähemmäksi Rooneyta avausottelussa ja City näytti vahvemmalta hänen poissa ollessaan. 3
Vincent Kompany – ei ensimmäistä kertaa, hänen harkitsematon päätös hyökätä palloon jätti tilaa taakse ja maksoi Citylle maalin. Hyökkäyksen aloittaminen syvältä onnistui kuitenkin hyvin. 4
Nicolas Otamendi – kamppaili hillitäkseen Calvert-Lewiniä varhain. Täytyy kyseenalaistaa, onko hänellä vauhtia pelata korkeassa puolustuslinjassa. 3

Fernandinho – hänellä oli monipuolisuutta pelata vasenta puolustajaa tarvittaessa. Keskikentän roolissaan hän tarjosi fyysisyyttä ja tasapainoa, myös tarjoamalla itsensä haltuun, josta tuli erityisen hyödyllistä, kun De Bruyne ja Silva merkittiin tiukasti. 7

Kyle Walker – hieman epäonninen, että hänet karkotettiin. Oli katsonut uhkaa oikealta ensimmäisellä puoliajalla. 5
David Silva – ehkä syyllinen siihen, ettei hän seurannut Rooneyta maaliin, mutta hän osui tolppaan hetkiä etukäteen ja osa hänen luovasta pelistään oli erinomaista. 7
Kevin De Bruyne – teräviä syöttöjä eteenpäin alueille, mutta useimmat olivat yksinkertaisia, puolustusta jakavien viimeisten syöttien sijaan, joihin hän pystyy. Näin hänen vapaapotkunsa estyneen. 6

Leroy Sane – ei päässyt Holgaten taakse ja suorittamaan läpitunkevia juoksuja, joita näimme häneltä niin usein viime kaudella. Saattaa hyötyä vapautumisesta laitapuolustajaroolin taakasta. 4

Sergio Aguero – hidasti Cityn pelin rakentamista ratkaisevilla hetkillä. Yleensä, saattaisi tehdä rajoituksia, jos hän osoittaisi saalistusvaltaista maalintekijävaistoaan, mutta tänä iltana hän ei tehnyt sitä. 3
Gabriel Jesus – painosti takalinjaa ja tarjosi enemmän vauhtia kuin hänen kumppaninsa. Ei ollut hänen iltansa teknisestä näkökulmasta, mutta hänen energiastaan ​​olisi voinut olla hyötyä miehen epäedullisen puolen vuoksi. 5

Raheem Sterling (45) – 36 minuuttia näytti siltä, ​​että näimme saman vanhan Sterlingin – eloisa ja kekseliäs, mutta ei pystynyt viimeistelemään – mutta se kesti hänen upeasti improvisoituun myöhäiseen volleyinsa asti. 8
Danilo (65:llä) – antoi vauhtipurskkeen oikealle. Hänen energiansa oli iso osa sitä, mikä sai pelin Cityn eduksi. 8
Bernardo Silva (v. 69) – toinen luova keskikenttäpelaaja, joka lisäsi peliin ripauksen luokkaa. 7

Everton

Jordan Pickford – monet laukaukset, jotka hänen piti käsitellä, putosivat vahingossa hänen suuntaansa, mutta hän olisi voinut tehdä maalin eteen vähän ja oli rohkea tärkeillä hetkillä. 6

Michael Keane – ei tehnyt virheitä tai jättänyt taakseen tilaa. Ottaen huomioon, että Toffeesilla oli miesetu, vaikka hänen ei ehkä olisi pitänyt perääntyä vastustajiaan yhtä helposti kuin hän teki. 6
Ashley Williams – näytti komealta ilmassa suuren osan kilpailusta. Ei varmaan olisi pitänyt ottaa pois. 8
Phil Jagielka – erinomainen. Tein tärkeitä haasteita Aguerolla, johti argentiinalaisen laukausta linjalta ja toisella puoliajalla hän teki rohkeita puskuja. 9

Mason Holgate – oli aina asennossa, jossa hän oli suoraan Sanea päin ja tarttui hyvin puolustustehtävään. Väärin arvioitu puolustava pusku, joka johti tasoitusmaaliin, oli ainoa virhe kurinalaisessa näytössä. 7
Tom Davies – työnsi enemmän kentällä kuin Rooney. Kävi selväksi, että syynä oli hänen ylivoimainen energiatasonsa, mutta kävi myös selväksi, että Davies ei ole tehnyt 200 kärkimaalaa. 5
Idrissa Gana Gueye – jahtasi palloa raakaa innostusta omalla puoliskollaan. Suurimman osan ajasta hänen kiukuttelunsa suojasi puolustusta tehokkaasti, mutta toisinaan se tarkoitti, että hän hylkäsi Silvan avaruuteen. 5
Morgan Schneiderlin – vaihda puolustusta, mutta ei tarjonnut mitään haltuunsa. Ansaittu tai muuten, hänet erotettiin kahdesta kirjallisesta rikkeestä myöhään. 3
Leighton Baines – teki kaksi tärkeää liukuhaastetta. Hän osoitti pystyvänsä edelleen antamaan panoksen puolustukseen, mutta ei tee samoja keuhkoja särkeviä juoksuja kuin näimme häneltä muutama vuosi sitten. 5

Dominic Calvert-Lewin – Evertonin ainoa uhka suuren osan kilpailusta. Auttoi Rooneyn avauspeliä ja suoritti hyvin hyökkäyksiä, kun otetaan huomioon tuen puute. 7
Wayne Rooney – hänen saalistusvaistonsa osoittivat tavoitetta, mutta pelin loppupuolella häneltä puuttui nopeus sulkeutua nopeasti tai muodostaa suoran uhan pelin siirtymävaiheissa. 5

Davy Klaassen (61:llä) – näytti hienoja kosketuksia ja juuttui puolustukseen. 6
Gylfi Sigurdsson (61:llä) – hänen peliharjoittelunsa puute osoitti. City käytti sitä hyväkseen tekemällä sukellusveneitä, jotka antoivat heidän hyökätä hänen kyljelleen. 3