Portsmouth 1-1 Plymouthin pelaajaluokitukset:Songo'o ja Stevens tekevät vaikutuksen

Jervis nyökkää avauksessa – bbc.co.uk

Gary Robertsin toisen puoliajan avaus kumosi Jake Jervisin ensimmäisen puoliajan pään, tarkoittaa ansaittua 1-1 tasapeliä Portsmouthin ja Plymouthin välillä Fratton Parkissa – mutta miten molempien joukkueiden pelaajat arvioivat?

Portsmouth

David Forde – sävelletty hallussa, mutta sitä ei testattu liikaa. Voi olla pettynyt, kun ei ole pitänyt puhtaita arkkeja. 4

Gareth Evans – hävisi taistelun Kennedyn kanssa, sekä hyökkäys- että puolustusvaiheessa. 4
Christian Burgess – yksi tai kaksi ihottumaa, mutta oli luultavasti kekseliäisempi hallussaan kuin kaksi keskikenttäpelaajaa. 6
5 Matt Clarke – työnsi toisinaan syvälle vastustajan puolikkaalle ja pelasi läpipallon Bennettille ennen tasoitusta. 7
Enda Stevens – Portsmouthin parhaat liikkeet tulivat vasemmalla ja hän oli aina mukana. Jervis lyönyt ilmaan avausottelussa. 8

Danny Rose – osoitti oikeutetusti asentovarovaisuutta molempien laitapuolustajien edenneen asennon vuoksi ja liikutti palloa hyvin. 7
Michael Doyle – heitti itsensä, mutta pelasi yhden liian monta syöttöä sivuttain tai taaksepäin, kun oli mahdollisuuksia painostaa. 4

Carl Baker – kamppaili päästäkseen peliin vauhdin puutteen vuoksi ja jätti Evansin eristyksissä puolustuskannalle. McCormickin pakotti yksinkertaisen pysähdyksen pitkän kantaman toisella puoliskolla. 2
Gary Roberts – ei karttanut haasteita, kun maalintekomahdollisuudet ilmaantuivat, kuten näimme tasoituspelissä. Ensimmäisen puoliajan levypallon olisi pitänyt muuttaa. 7
Kyle Bennett – osoitti luovuuden välähdyksiä. Halusin aina vaihtaa peliä ensimmäisellä puoliajalla, sitten yhdistettiin hyvin Stevensin kanssa tauon jälkeen. 7

Kal Naismith – ajautui usein vasemmalle toisella puoliskolla tukeakseen Bennettiä ja Stevensiä. Yksi tai kaksi vaarallista hetkeä, mutta ei Pompeyn tarvitsemaa keskipistettä. 5

Conor Chaplin (66-v.)
Jamal Lowe (78)

Plymouth Argyle

Luke McCormick – yksi tai kaksi hermostuneisuutta ensimmäisten 60 minuutin aikana, ja olisi pitänyt tehdä paremmin tasoitusta varten. Muutama yksinkertainen saalis myöhässä. 4

Oscar Threlkeld – kasvoi ensimmäiselle puoliajalle hermostuneen alun jälkeen, mutta olisi voinut olla nopeampi pysäyttää Stevensin ja yhtiön vasemmanpuoleinen uhka. 4
Yann Songo'o – jatkuvasti hälyttävä vaarasta, tukahduttaa sen nopeasti. Kosketusihottuma Pompeyn maaliin, mutta muuten hän oli erinomainen. 9
Sonny Bradley – lähtenyt puoliajalla varhaisen koputuksensa vuoksi. Portsmouthin haluttomuus ylittää merkitsi sitä, että hänen ilmakykyään ei testattu niin paljon kuin tavallisesti. 7
Gary Sawyer – vankka suoritus. Laita hieno risti Jervisin avaajalle, mutta jätti muut ensimmäisen puoliskon hyökkäykset kyljessä Kennedylle. 7

Antoni Sarcevic – ei pysty käyttämään tavallista hyökkäävää vaikutustaan ​​luonnottomassa pitoroolissa. Harvoin kosketti palloa. 4
David Fox – ei näyttänyt tavallista syöttökykyään, mutta pelasi pelin puolustuspuolen hyvin. 6

Jake Jervis – voitti Stevensin ilmaan takatolpan avauksessa, mutta muutoin vaikuttanut vähän. 4
Graham Carey – hänen tarkat syöttönsä ja hienovaraiset liikkeensä vaikuttivat Plymouthin parempiin ensimmäisen puoliskon avauksiin, mutta hän ei ollut mukana niin usein kuin olisi halunnut. 5
Matthew Kennedy – vilkas varhain ja kiemurtelevan 35. minuutin rangaistuslaukauksen jälkeen, osui sivuverkkoon. Ei niin vaikutusvaltainen toisella puoliajalla, mutta työskenteli aina lujasti pysäyttääkseen Evansin. 6

Ryan Taylor – kamppaili yksinäisen hyökkääjän roolissa, toisella puoliajalla olisi kuitenkin voitu antaa enemmän tukea. 2

Jakub Sokolik (v. 45) – toimi asentovarovaisemmin kuin Songo’o, mutta oli yhtä tehokas. 8
Connor Smith (68-v.)
Craig Tanner (81)

[Portsmouth 1-1 Plymouthin pelaajaluokitukset:Songo'o ja Stevens tekevät vaikutuksen: https://fi.sportsfitness.win/urheilu/jalkapallo/1005039160.html ]