Liverpool 0-1 Southamptonin pelaajaluokitukset:Loistava Stephens

Pitkä selvittää asian myöhään – bbc.co.uk

Vahva puolustusesitys auttoi Southamptonia voittamaan 1-0 Anfieldillä. otti päätökseen 2-0 yhteisvoiton yksiulotteisesta Liverpoolista. Saints on saavuttanut Wembleyn – mutta ketkä pelaajat erosivat?

Liverpool

Loris Karius – yksi ratkaiseva pelastus Tadicilta. Ei voitu syyttää liikaa maalista. 6

Trent Alexander-Arnold – Redmondin vauhti jäi usein kiinni ensimmäisellä puoliajalla, eikä häneltä itseluottamusta hyökkäämiseensä. 2
Joel Matip – käytti fyysisyyttään ajoittain hyvin. Keskeytti Longin hallinnan toisella puoliajalla hänen loukkaantumisajan maaliin asti, joka johtui pikemminkin väistämättömistä aukoista kuin keskuspuolustajan virheistä. 7
Dejan Lovren – hän työnsi usein vastapuolen puolikkaalle, jolla oli riskejä, mutta se kannatti yrittää ylläpitää painetta. Pelkästään tämän illan esitystä koskeva Lovrenin kritiikki on erittäin epäreilua. 7
James Milner – tämäntyyppisissä peleissä Liverpoolin laitapuolustajien oli osallistuttava hyökkäykseen. Joitakin surkeita toimituksia kuolleiden pallotilanteista ja avoimessa pelissä. Ei ehkä ole sattumaa, että oikean jalanajan illan paras risti tuli hänen ollessa oikealla. 2

Emre Can – kunnollinen peittotyö, mutta syötti sivuttain suurimman osan ensimmäisestä puoliajasta, eikä hänellä ollut luottamusta pallon hallintaan. Seikkailunhaluisempi tauon jälkeen muutamalla yli-top-pallolla ja laukauksella, jonka Forster melkein valui linjan yli. 4
Jordan Henderson – kilpaileva hallussapito, hänen yksi hyökkäyspanoksensa tuli toisella puoliajalla Sturridgelle. Ongelma ei ollut siinä, että Can tai Henderson pelasivat huonosti, mutta heidän roolinsa olivat liian samanlaisia. 5
Adam Lallana – voitti pallon vastustajan puoliajalla pari kertaa. Ei hänen luovalla parhaimmillaan, mutta löysi joitakin kunnollisia paikkoja vähän välin jälkeen. 4
Philippe Coutinho – yksi harvoista, joka muutti pelin tempoa ja suuntaa ensimmäisellä puoliajalla etsimällä syötteitä, joita Sturridge ja Firmino eivät hyödyntäneet. Olisi pitänyt ottaa yhteyttä jälkimmäisen toisen puoliskon ristiin. 5

Roberto Firmino – anonyymi suurimman osan kilpailusta. Liverpool luottaa siihen, että hän tuottaa enemmän laatua viimeisellä kolmanneksella. 3
Daniel Sturridge – sulki vastustajan puolustuksen taktisessa mielessä, vielä puuttui ylimääräinen vauhti ja purenta voittaakseen pallon ja todellisen pelon. Kun hänen kaksi suurta mahdollisuuttaan tuli, hän torjui heidät. 3

Divock Origi (78) – vaikutti rajoitetusti, vaikka hän olisi voinut voittaa rangaistuspotkun Stephensiltä. 4
Georginio Wijnaldum (87)

Southampton

Fraser Forster – pelasi erinomaisesti "itsestään". Näytti siltä, ​​että Canin pitkän kantaman laukaus oli kaatunut linjan yli, mutta väänsi kätensä tavalla, joka kaavi pallon sekä pois maalista että Sturridgen väijyvän pään yli. 6

Cédric Soares – ei päässyt eteenpäin samalla säännöllisyydellä kuin Leicesteriä vastaan, ja Milner tai Liverpoolin hyökkääjä testasi häntä harvoin puolustautumisessa. 5
Maya Yoshida – olisi voinut voittaa rangaistuspotkun ensimmäisellä puoliajalla, mutta ei väittänyt. Puolustettu suurella älykkyydellä. 8
Jack Stephens – teki jyrkkiä puolustavia otsikoita ja rajallisesta kokemuksesta huolimatta kilpaili erinomaisesti joidenkin parhaiden hyökkääjien kanssa. 9
Ryan Bertrand – tuki Redmondia hyvin ensimmäisellä puoliskolla vaikuttavilla päällekkäisillä juoksuilla, joiden säännöllisyys heikkeni toisella puoliskolla puolustusprioriteettien vuoksi. 8

Oriol Romeu – parhaimmillaan. Täydellinen sekoitus aggressiota ja taktista älykkyyttä. Kuten hänen kumppaninsa, hänet pakotettiin taaksepäin toisella puoliajalla, kun Liverpool painosti. 7
James Ward-Prowse – kurinalainen, mutta ei koskaan perääntynyt. Ei ole sattumaa, että Liverpoolin viiden minuutin paras loitsu tuli juuri sen jälkeen, kun hän poistui kentältä. 8
Steven Davis – painoi yllättävän korkealla kentällä, varsinkin ensimmäisen puoliskon jälkimmäisessä vaiheessa. Räjähti pallon yli tangon Redmondin takavedosta. 7

Dušan Tadić – ei tarjonnut samaa vauhtia tiskillä kuin Redmond, eli Southampton käytti harvoin omaa kenttäänsä. Pakotti hyvän torjunnan Kariukselta. 3
Nathan Redmond – käytti vauhtiaan päästäkseen Alexander-Arnoldin ohi useaan otteeseen ensimmäisellä puoliajalla, ennen kuin murtaudut myöhemmin keskeisemmistä asennoista. Osoitti hyvää älykkyyttä luodakseen kaksi hyvää ensimmäisen puoliajan tilaisuutta kolmen minuutin sisällä. 9
Jay Rodriguez – aloitettu rauhallisen ensimmäisen puoliajan jälkeen. 4

Shane Long (45-v.) – Matip ja Lovren hallitsivat häntä hänen loukkaantumisajan maaliin asti, joka laittoi pelin nukkumaan. 5
Pierre-Emile Hojbjerg (v. 59) – usein tyyppi, joka sanelee peliä kentän keskeltä. Ei ehkä hänen lajiaan. 4
Josh Sims (v. 81) käytti vauhtiaan vastustaakseen kiemurtelevaa juoksua viimeisillä vaiheilla ja asetti pitkän. 7