Bristol Rovers 2-1 Plymouth Pelaajien arvosanat:Brilliant Bodin

Gaffney juhlii avajaisia ​​– plymouthherald.co.uk

Yksinkertaistetusti, tämä ottelu kohtasi yhden joukkueen, joka halusi aina hyökätä, ja toisen, joka teki harvoin. Edellinen oli Bristol Rovers, joka voitti 2-1 Rory Gaffneyn ja Billy Bodinin maalien ansiosta. Toinen puoliaika kuitenkin Plymouth Argylea vastaan, jotka saivat maalinsa Nathan Blissettin kautta, oli hermostuneempi kuin sen ehkä olisi pitänyt olla.

Bristol Rovers

Sam Slocombe – työnsi pois Blissettin lentopallon toisen puoliajan alussa, mutta hyökkääjä löi hänet pian sen jälkeen. Muuten testaamaton. 5

Joe Partington – laita kiinteään, ahkera suoritus, eteenpäin kun oikeat hetket koittivat, jos ei ennakoivasti. Wyldea oli vaikea käsitellä 15 minuutin ajan toisen puoliajan alussa. 6
Tom Lockyer – selvisi täydellisesti suurimman osan ottelusta, mutta silloin hänen vastustajansa hyökkääjä eristettiin. Hän oli liian staattinen maalille ja näytti epäilyttävältä toisen puoliajan alussa, kun hänen joukkuetoverinsa tarvitsivat häntä eniten. 4
Ryan Sweeney – olisi voinut toisinaan olla hallitsevampi, varsinkin kun Rovers oli paineen alla toisen puoliajan alussa ja lopussa. Kohtuullinen jakelu kuitenkin. 5
Lee Brown – vankka esitys. Piti Jervisin hiljaa koko ajan, mutta antoi mielellään Sercomben tehdä hyökkäystyötä edellään. 6

Chris Lines – sytytti kotijoukkueen eteenpäin liikkeet joillain ajojuoksilla syvältä, mikä antoi etukolmikolle mahdollisuuden hallita paljon palloa viimeisellä kolmanneksella. 8
Liam Sercombe – antoi Letherenille ensimmäisen testin curlingilla, oikeajalkainen ponnistus varhain, mutta hän nousi todella etualalle toisella puoliajalla ja oli epäonninen, kun hän ei lisännyt yhtä syöttöjään. 8
Ollie Clarke – siivosi löysät pallot keskikentällä ja teki yksinkertaiset asiat hyvin. On noussut mukavasti League One -tasolle viimeisen 12 kuukauden aikana. 7
Billy Bodin – erinomainen liike tilan taskuihin puolustuksen edessä. Teki voittajan, olisi voinut lisätä toisen, ellei tuomarointi olisi kyseenalaista, ja nauttinut vapaudesta, jonka hän sai pelaamalla 10 roolia. 9

Ellis Harrison – yhdistetty erinomaisesti Gaffneyn ja Bodinin kanssa. Ei ollut aivan häikäilemätön viimeistelyn suhteen, mutta pelattiin todella energisesti. 7
Rory Gaffney – juoksi epäitsekkäästi laajoille alueille ja ansaitsi maalinsa, mikä tarkoittaa, että hänellä on nyt liigan paras maali-ottelusuhde. 8

Tom Nichols (69) – ilman raakaa vauhtia, hän näytti nälkäiseltä näyttääkseen, mitä hän voisi tehdä, ja osui tolppaan myöhään. 7
Dominic Telford (90+5)

Plymouth Argyle

Kyle Letheren – teki paljon hyviä torjuntoja, ja hänen pitäisi kiittää siitä, että hän piti Plymouthin pelissä otteluun asti. 8

Gary Miller – sulki toimintansa liian innokkaasti, ehkä siksi, että hänen edessään oleviin keskikenttäpelaajiin ei uskottu taklaamista kohtaan. Vaikka Miller on ymmärrettävästi ottanut kritiikkiä vastaan ​​– ja vasemman puolustajan asemalta karkottaminen tuskin on ihanteellista oikealle puolustajalle – painopisteen pitäisi olla mitä hänen edessään olevat keskikenttäpelaajat eivät tehneet. 4
Ryan Edwards – osuma ja miss. Näytti altis oudolle virheelle, mutta voitti myös joitakin puskuja paineen piirityksen alla. 6
Yann Songo'o – menestyi hyvin toisella puoliajalla, ottaen huomioon tarkastuksen, johon puolustus joutui. Selvitti yhden laukauksen linjalta. 7
Gary Sawyer – hänen sijoituksensa oli liian kapea ja hänen pallonkäyttönsä huono. Näytti rajoitetulta. 4

Antoni Sarcevic – vaikutti mukavammalta päästä eteenpäin paritonta laukausta varten, mutta hänellä ei ollut vapautta tehdä sitä asemassa, joka ei sopinut hänelle. Plymouthin täytyi ottaa kahleet pois häneltä ottamalla käyttöön luonnollinen pallonvoittaja. 3
Jamie Ness – tuskin koskaan haasta haastetta, näytti välillä pelottavalta, mikä on melkein anteeksiantamatonta mihinkään asemaan, puhumattakaan puolustavasta keskikenttäpelaajasta. 2

Jake Jervis – hänen vahvuutensa näytti olevan pallon pitäminen pystyssä, mikä ehkä tekee hänestä sopivamman pelaamaan huipulla. Laajaan rooliin puuttui tahti. 3
Graham Carey – näytti valoisalta molempien puoliskojen alussa, mutta liian usein hän oli täysin anonyymi. Hänen lahjakkuutensa vuoksi hänen olisi pitänyt vaikuttaa peliin enemmän. 3
Gregg Wylde – kun hänelle annettiin pallo, hän aiheutti ongelmia välähdysten aikana. Aseta ristikko Blissettin ainoaksi ensimmäisen puoliajan tilaisuudeksi, ja se oli avain Argylen painejaksoon toisen puoliajan alussa. 6

Nathan Blissett – kamppaili suuren osan pelistä palvelun puutteen vuoksi. Kun hän sai tarvitsemansa tuen, hän aiheutti kaikenlaisia ​​ongelmia ja teki vaikuttavan maalin tasoittaakseen. Tarvitsee keskikenttäpelaajat lähelleen. 7