Blackpool 2-1 Exeterin pelaajaluokitukset:kiitosta Pottsille

Taylor ja Aldred nostavat pokaalin – bbc.co.uk

Blackpool on palannut League Oneen voitettuaan Exeterin pudotuspelien 2-1-finaalissa. Mark Cullen ja Brad Potts yhdistävät molemmat maalit. Miten molempien joukkueiden pelaajat arvioivat.

Blackpool

Sam Slocombe – häntä ei testattu niin paljon kuin hänen olisi pitänyt olla, vain kaksi laukausta kohti maalia, mutta onnistuin pysäyttämään Watkinsin aikaisin. Kolme ylennystä hänen kolmessa ensimmäisessä seurassaan nyt. 5

Will Aimson – hieman arka ensimmäisellä puoliajalla, mutta parani huomattavasti tauon jälkeen. 6
Tom Aldred – vastahakoinen hyökkäämään palloon laatikossaan, ja varhain kävi selväksi, että hänen iltansa keskeytyy. 4
Clark Robertson – ei jättänyt taakseen mitään, mutta toisinaan Wheeler hallitsi häntä ilmassa. 5

Kelvin Mellor – ei saanut monia mahdollisuuksia näyttää tunnettuja hyökkäysominaisuuksiaan, mutta teki hyviä katkaisuja. 5
Jack Payne - pudotti toisinaan liian syvälle ensimmäisellä puoliajalla, mutta jotkut hänen pitkän kantaman syötöistään olivat erinomaisia. 6
Neil Danns – nousi tasolle otettuaan kapteenin käsivarsinauhan loukkaantuneelta Aldredilta ja ohjasi keskikenttää toisella puoliajalla. 8
Brad Potts – teki avausmaalin ja avusti voittajaa. Ensimmäinen puoliaika oli hiljainen, mutta kun hän pelasi hyvin, samoin Blackpool. 8
Colin Daniel – ei luonnollinen vasen puolustaja, hänellä oli kiusallisia hetkiä, kun Blackpool siirtyi neljän miehen puolustukseen ja oli osittain syyllinen maalin tekemiseen. Toisella puoliajalla näytti mukavammalta. 5

Mark Cullen – loistava peli Pottsin maalille ja osoitti hyvää liikettä omaan maaliin. Kuten semifinaalissa, hän keksi valttia keskeisinä hetkinä. 8
Kyle Vassell – ei aina pystynyt kestämään varhaista painostusta, mutta tarjosi hyvän ulostulon toisella puoliajalla ja otti kätensä voittajaan. 6

Bright Osavi-Samuel (31.) – oli avain Blackpoolin pelinhallinnassa toisella puoliajalla. Hän kantoi pallon kentälle ja voitti vapaapotkuja. 8
Ian Black (62-v.) – teki loistavaa työtä siivoaessaan asiat keskikentällä ja pakottamalla Exeterin sivuun. 8
Jordan Flores (75) N/A

Exeterin kaupunki

Christy Pym – ensimmäinen maali oli hyvin sijoitettu, mutta siinä oli vähän voimaa ja hän ehkä sitoutui liian aikaisin toiseen maaliin. Esti Vassellin myöhään. 3

Jack Stacey – muutama jyrkkään juoksu, mutta välillä oli hieman ihottumaa ja Exeter näytti hauraalta oikealla. Enemmän kotona ylempänä. 4
Troy Brown – jakelu olisi voinut olla parempi ensimmäisellä puoliajalla, ja Cullenia oli vaikea käsitellä keskeisillä hetkillä. 4
Jordan Moore-Taylor – intohimosta ei ole pulaa, mutta Vassell veti hänet pois alueeltaan voittajaksi. 5
Craig Woodman – erinomaisia ​​poikkipallopalloja Wheelerille, joista kaksi johtaa Exeterin parempiin avauksiin, mukaan lukien taajuuskorjain. Onneton, että hänet poistettiin. 7

Jake Taylor – Näytti tasapainoiselta ja vaikuttuneelta ensimmäisellä puoliajalla. Piti olla kekseliäisempi tauon jälkeen. 5
Lloyd James – tarjosi tasapainoa, mutta soitti liian monta sivu- ja taaksepäinsyöttöä, mikä häiritsi rytmiä. 4
Ryan Harley – pääsi hyville alueille ensimmäisellä puoliajalla ja teki hyviä ponnistuksia. Haihtui vaikutuksensa myöhemmin, mutta oli yksi parhaista pelaajista. 6

David Wheeler – vahva ilmassa, vaikka on 5’11”. Teki tasoituspelin ja oli Exeterin parhaan hyökkäyspelin ytimessä. 7
Ollie Watkins – uhkasi ensimmäisellä puoliajalla älykkäillä juoksullaan ja pakotti hyvän torjunnan Slocombesta. Palvelun nälkä toisella puoliskolla. 6
Joel Grant – vetäytyi toisen puoliajan alussa ja oli nimettömänä 57 minuuttia, kun hän oli ollut kentällä. 3

Reuben Reid (v. 57) – ei tarjonnut fyysisyyttä, jotta Exeter voisi mennä suoraan.
Pierce Sweeney (58) – ei tehnyt liikaa väärin. Osa tehokkaasti takakakkosta, kun Exeterin täytyi jahtaa peliä.
Lee Holmes (71) – ei antanut Exeterin etsimää inspiraatiota.