Birmingham 0-1 Pelaajien luokitukset:Vaikuttava Williams

Swift juhlii myöhäistä voittajaa – bbc.co.uk

John Swiftin myöhäinen maali antoi sujuvan syötön Readingille 1-0-voiton St Andrew'sissa – mutta ketkä pelaajat erottuivat joukosta?

Birmingham City

Tomasz Kuzczak – kohtasi vain kaksi laukausta maaliin. McClearyn laukaus kaatui ohi neljän minuutin sisällä, eikä hän olisi voinut tehdä liikaa maalille. 5

Josh Dacres-Cogley – paljon energiaa ja hyökkäsi paljon oikealta viimeisen 10 minuutin aikana. Taisteli puolustuksessa toisella puoliajalla Readingin kohdistaessa vasempaan. 4
Ryan Shotton – hidas ensimmäisellä puoliajalla ja poistettiin väliajalla, vaikka Blues ei ollut myöntänyt. 5
Paul Robinson – vahva ensimmäisen puoliajan haaste, joka nosti faneja. Vankka suorituskyky. 7
Jonathan Grounds – kamppaili selviytyäkseen McClearyn tehokkaista ensimmäisen puoliskon juoksuista eikä osallistunut riittävästi hyökkäykseen kompensoidakseen. 3

David Davis – kohtuullisen hyvällä paikalla poissa hallinnasta, mutta tarjosi vähän hyökkäävässä mielessä. 4
Stephen Gleeson – anonyymi, ei ensimmäinen kerta tällä kaudella. Ei tarjonnut fyysisyyttä eikä teknisiä kykyjä. 2
Craig Gardner – ylitys ensimmäisen puolen tunnin aikana. Avain Birminghamin kunnolliseen 20 minuutin loitsuun toisen puoliajan alussa ja pisti sitten Al-Habsin kämmeniä pitkän kantaman ajolla. 5
Kerim Frei – hänen vauhtinsa ja taitonsa ansaitsivat hänelle virallisen ottelun miehen palkinnon. Lopputuote jätti hieman toivomisen varaa, mutta loi Jutkiewiczin mahdollisuuden toisen puoliajan alussa. 6

Che Adams - oli huono ensimmäinen puoliaika. Elävämpi tauon jälkeen, mutta aina puuttuu ylimääräinen tekninen hienovaraisuus. 4
Lukasz Jutkiewicz – hänen pitopelinsä oli hyvä, mutta hänellä oli vähän tukea kolmea keskuspuolustajaa vastaan. Liukastui ratkaisevalla hetkellä toisen puoliajan mahdollisuuteen. 5

Michael Morrison (45) – näytti aluksi vakaalta, mutta kamppaili käsitellä Meitensä voimaa myöhään. 4
Greg Stewart (83)

Lukeminen

Ali Al-Habsi – ei venytetty täyteen kapasiteettiinsa laukauksen pysäyttäjänä, mutta vaikuttava jakelu ja taitava pelinhallinta myöhään. 7

Chris Gunter – sopii hänelle luultavasti pelaamaan takakolmen oikealla puolella enemmän kuin takaneljänneksellä. Hänellä on vähemmän velvollisuutta hyökätä kylkeen tahdissa. 7
Liam Moore – hävisi hyvin Jutkiewiczin kanssa ja oli johtaja kentällä. 8
Tyler Blackett – hieman epävakaa varhaisissa vaihdoissa, mutta kasvoi itseluottamus ja pelasi hyviä syöttöjä vastustajan alueelle. 7

Daniel Williams – hänen takapotkunsa korkeista palloista sisäänpäin suuntautuvat puskut aloittivat lukuisia Readingin ensimmäisen puoliajan hyökkäyksiä. Näytti mahtavan moottorin. 8
George Evans – kurillisempi kuin Kelly ja Swift, mutta hänen älykäs sijoittelunsa vaikutti puhtaaseen peliin. 6
Liam Kelly – kaikkien Readingin hyvien ensimmäisen puoliskon liikkeiden keskellä oikealla ja pelasi Obitassa auttamaan toisen puoliajan voittajaa. Elävä esitys. 8
John Swift - toisella puoliajalla, hän näytteli samanlaista roolia kuin Kelly oli tehnyt ensimmäisessä, mutta enemmän kentän vasemmalla puolella. Yhdistelmäpeli hyvin ja ansaitsi maalinsa. 7
Jordan Obita – vilkas kauttaaltaan, mutta löysi enemmän tilaa siirtyä eteenpäin toisella puoliajalla. 6

Garath McCleary – aiheutti Groundsille ongelmia vauhdissaan ensimmäisen puolen tunnin aikana, mutta hiipui ennen toisen puoliajan vaihtoa. 6
Roy Beerens – vasemmalla hän oli enemmän mukana toisella puoliajalla. Muutamia mukavia käänteitä, mutta rajallinen lopputuote. 6

Yakou Meite (71) – antoi Readingille polttopisteen, jota he olivat aiemmin kadonneet. 7