Shrewsbury 1-0 Southend Player Ratings:Totes Amazing

Nsiala tekee vaikutuksen – shrewsburytown.com

Shrewsbury Town varmisti selviytymisen League One -sarjassa 1-0-voitolla pudotuspeleissä jahtaavasta Southendista – mutta miten molempien joukkueiden pelaajat arvioivat?

Shrewsbury Town

Jayson Leutwiler – hiljainen ensimmäinen puolisko, mutta teki hyviä torjuntoja toisella puoliajalla. 7

Joe Riley – tuki Whalleya hyvin ensimmäisellä puoliskolla. Hieman arka puolustus toisella puoliajalla. 6
Aristote Nsiala – Outoa ajatella, että hän voi näyttää Hartlepoolin liigassa röyhkeältä, mutta pelaa niin hyvin yllä olevassa divisioonassa. Ehkä hän hyötyy paremmasta keskikentän suojasta. 9
Mat Sadler – ei näyttänyt väärältä Nsialan rinnalla, vaikka hän vietti suuren osan urastaan ​​vasemmanpuoleisessa puolustajassa. 8
Junior Brown – hänellä oli hyviä hetkiä ensimmäisellä puoliajalla, kun hän painoi kenttää. Toisella puoliajalla vähemmän mukava puolustus, mutta hän teki voittomaalin. 7

Abu Ogogo – ei lopettanut juoksemista. On helppo ymmärtää, miksi Dagenham-fanit arvioivat hänet niin korkealle. 9
Ryan Yates – vankka, jos epäsuotuisa. Annoi pallon pois vaarallisella alueella, joka johti Southendin parhaaseen ensimmäisen puoliajan avaukseen, mutta aina jalka sisään. 6

Shaun Whalley – avain Shrewsburyn dominointiin ensimmäisen puolen tunnin aikana, kun hänen juoksunsa leikattiin oikealta. Toimitettu kulman Brownin voittajalle. 7
Bryn Morris – linkitetty peli nopeasti varhain ja työskenteli lujasti koko ajan. Hänen päätöksentekonsa ja lopullinen pallonsa olisivat voineet olla parempia. 6
Alex Rodman – suuri osa Shrewsburyn ensimmäisestä puoliajasta meni vastakkaisella puolella ja toinen puoliaika oli puolustamisesta, hyökkäyksen sijaan. Rajoitettu osallistuminen pienestä omasta syystään. 5

Stefan Payne - Käytti valtaansa aiheuttaakseen ongelmia ensimmäisellä puoliajalla. Syötettiin romuista toisessa ja menetti ymmärrettävästi jaardin vauhtia. 6

Stephen Humphrys (79)
Gary Deegan (79)

Southend United

Christian Walton – Teki hyviä torjuntoja ensimmäisellä puoliajalla. Helppo nähdä, miksi Luton-fanit arvioivat hänet. 8

Jason Demetriou - Ensimmäisen hiljaisen puolen tunnin jälkeen hän tuki hyökkäyksiä hyvin ja taisteli aina lujasti. Mahdollisesti ulkokenttäjoukon valinta. 7
Adam Thompson – vankka suoritus, aina pyrkinyt hyökkäämään asetettuja palloja. 6
Anton Ferdinand – hallitsi pallon hallussa eikä tehnyt liikaa väärin puolustuksessa, mutta näytti välillä hieman väsyneeltä. 6
John White – ikääntyvänä oikealla puolustajana hän ei koskaan aikonut tarjota hyökkäysleveyttä, jota Southend tarvitsi vasemmalla puolustajalla. 3

Will Atkinson – Huono suoritus, lukuun ottamatta liukasta yhdistelmäpeliä Demetrioun kanssa ensimmäisen puoliajan lopussa. 4
Michael Timlin - kamppaili pakottaakseen itsensä, varsinkin ensimmäisen puolen tunnin aikana. Parantui vähitellen, mutta ei kyennyt hallitsemaan keskikenttää samalla tavalla kuin pari vuotta sitten. 4
Ryan Leonard – hidas suoritus kesän lähdön kysymysmerkkien keskellä. Pitkät heitot olisivat voineet olla parempia. 3
Stephen McLaughlin – Hän teki yhden ensimmäisen puoliajan laukauksen, joka taipui niukasti leveästi, mutta hänen pallonkäyttönsä jätti paljon toivomisen varaa. 3

Simon Cox - Piteli aina palloa etualueilla, mutta hänen seuraava liike oli aina sivuttain tai taaksepäin. Ei tarjonnut ominaisuuksia, jotka saivat Sadlerin tuskalle. 4
Nile Ranger – Nsiala hallitsee suurimman osan ajastaan ​​kentällä. Pari vaarallista tilannekuvaa toisen puoliajan alussa. 3

Jermaine McGlashan (v. 65) – muutama etsivä, diagonaaliset juoksut. Olisi ehkä pitänyt aloittaa. 7