Leicester 2-0 Liverpool pelaajaluokitukset:Okazaki key

Shinji Okazaki – mirror.co.uk

Leicester eteni EFL Cupin neljännelle kierrokselle voittamalla Liverpoolin 2-0. kiitos parantuneen toisen puoliajan suorituskyvyn ja tärkeimmän vaihtopelaajan Shinji Okazakin ja Islam Slimanin maalin. Tässä pelaaja-arviomme molemmille joukkueille.

Leicester City

Ben Hamer – kielsi Oxlade-Chamberlainin varhain ja kohtasi vain kaksi muuta laukausta maaliin koko illan. Vahva suoritus, mutta Schmeichel jää todennäköisesti ykköseksi. 7

Daniel Amartey – olisi voinut saada enemmän ulos ensimmäisellä puoliajalla, mutta ei koskaan antanut vastustajansa päästä taakse ja teki ajankohtaisia ​​katkaisuja. Hyvä puolustava näyttö. 6
Wes Morgan – hänen vauhtinsa puute paljastui toisinaan ensimmäisellä puoliskolla. Hän parani kuitenkin selvästi tauon jälkeen. estää Solanken pyrkimyksen varhain. 7
Aleksander Dragovic – hallitseva esitys. Näytti todennäköisemmin hyökkäävän palloja aikaisin kuin Morgan. 8
Ben Chilwell – ei kiinnittänyt huomiota hyökkäyksessä niin paljon kuin edellisellä kierroksella, mutta silti esitti osansa. Teki hyvän esteen Chamberlainin kieltämiseksi varhain. 6

Marc Albrighton – ei päässyt tarpeeksi lähelle Robertsonia ensimmäisellä puoliajalla, ehkä haluta kieltää Coutinho-tilan keskusalueilla. Palasin aina tarvittaessa, mutta joskus tämä johti paineen puutteeseen palloon eikä hyökkäykseen oikealla. 4
Wilfred Ndidi – Kun etumiehet tarvitsevat tukea, mutta takalinja liian syvä, hän jäi epäreilusti kiven ja kovan paikan väliin ensimmäisellä puoliajalla. Kun järjestelmä näytti paremmalta, niin hän teki. 7
Vincent Iborra – hänen poismenonsa oli huono, varsinkin ensimmäisellä puoliajalla ja yksi virhe toisen puolivälissä johti Chamberlainille mahdollisuuteen. Hän yritti ainakin laittaa jalkansa sisään, kuitenkin. 4
Demarai Gray – huono ensimmäinen puoliaika, jossa hän ei seurannut takaisin, hänen kaksi nopeaa juoksuaan johtivat vain kesyään laukaukseen ja huonoon ristiin. Osallistuin kuitenkin enemmän toisella puoliajalla, kun hänellä oli vapaus lentää keskusalueille, pakottaa hyvän torjunnan Wardilta myöhään. 6

Islam Slimani - ensimmäisellä puoliskolla, joukkue ei pelannut vahvuuksiensa mukaan, jotka eivät olleet perässä tai painostaneet puolustusta. Kun he tekivät toisella puoliajalla, näimme, että he olivat hänen fyysinen läsnäolonsa ympärillään olevien miesten kanssa ja hänen ampumisensa, upeasti tehdyllä toisella maalilla. 6
Leanardo Ulloa – tyyliltään liian samanlainen kuin Slimani, jotta kaksikko voisi toimia, kumpikaan eteenpäin ei tarjoa liikkuvuutta. Ei välttämättä ollut hänen vikansa, että Leicester oli parempi ilman häntä. vain, että toisen hyökkääjän ominaisuudet kehuivat Slimania. 4

Shinji Okazaki (53:lla) – varasti pallon muutamassa sekunnissa saapumisestaan, ilmentää hänen vaikutustaan. Pakotetut sivusyötöt, kun ennen Liverpool oli pelannut helposti. 10
Hamza Choudhry (84) – näytti yhdeltä Burtonin League One:n parhaista puolustavista keskikenttäpelaajista ja ansaitsi suuren hetkensä – ensiesiintymisensä kotikaupunkiseuraansa. 6

Liverpool

Danny Ward – näytti mukavalta tulla risteykseen ja hallitsi aluettaan hyvin. Ei olisi voinut tehdä liikaa Okazakin avauspelille, ja hänet lyötiin super Slimani-iskulla. 6

Jon Flanagan – ei tarvinnut sekaantua hyökkäävässä mielessä. Ei syyllinen kumpaankaan maaliin, mutta hänen paikkansa joukkueessa johtuu suurelta osin investointien puutteesta ja akatemiasta valmistuneen joukkueen poliittisesta tärkeydestä. 4
Joe Gomez – kunnollinen ensimmäisellä puoliskolla, hyviä lyhyitä syöttöjä ilman, että häntä testattiin liikaa puolustavassa kolmanneksessa. Menetti itseluottamuksensa täysin ensimmäisen maalin jälkeen. 4
Ragnar Klavan – hyviä sieppauksia ensimmäisellä puoliajalla, mutta turhautui toisella, kun hän menetti asennon tajunsa ja sai kirjallisen Okazakin huonosta haasteesta. 3
Andrew Robertson – pääsi erinomaisiin tehtäviin, varsinkin ensimmäisellä puoliajalla, ja hänen hyökkäyspelinsä oli avain Liverpoolin parempiin avauksiin. 7

Jordan Henderson – juoksi esityksen ensimmäisellä puoliajalla, mutta hänellä oli vähemmän aikaa pallolla toisella, ja siksi hän kamppaili pakottaakseen itsensä. Jätti Okazakin merkitsemättä ensimmäiseen maaliin. 5
Marko Grujic – riittävän siisti ensimmäinen puoliaika, mutta näytti pitkäpäiseltä toisella. Tarvitsee lisää minuutteja, mutta hänen on pelattava tätä paremmin saadakseen ne. 4
Georginio Wijnaldum – erinomainen vastahyökkäysjuttu varhaisessa vaiheessa johti yhteen Liverpoolin paremmista paikoista Oxlade-Chamberlainille. Se osoittautui vain yhdeksi välähdykseksi muuten inspiroimattomassa yössä entiseltä Newcastle-mieheltä, jolla oli yli neljäsosa tuntia aikaa pelata. 3

Alex Oxlade-Chamberlain – näytti kirkkaalta ensimmäisellä puoliajalla, mutta hänen laukauksensa olisi voinut olla parempi. Haalistunut jälkimmäisissä vaiheissa. 4
Dominic Solanke – hänen liike oli hyvä, mutta hänen viimeistelynsä oli hieman tuhlaava. Morgan torjui sen toisen puoliajan alussa. 5
Phillipe Coutinho – avain Liverpoolin hyökkäyspeliin, houkutella miehiä häntä kohti. Hänen puoliajan vetäytymisensä vaikutti toisen puoliajan esityksiin. 8

Ben Woodburn (45:llä) – kiertynyt leveäksi 71 minuuttia vasemmalta sisään ajettua. Ei halun puutetta, mutta se ei tarjoa samaa auraa kuin Coutinho. 4
Danny Ings (72:lla) – pääsi läheiseen tolppaan Woodburnin ristiin, mutta ei saanut oikeaa kosketusta päänsä kanssa. Yritti kovasti pitkän sivurajan jälkeen. 5