Oxford 2-4 Bolton Eight Things:onnettomat pysäyttimet ja kliiniset ravit

Morais päihittää avauskilpailun – bbc.co.uk

Hermostuneesta toisesta puoliskosta huolimatta kliinisessä viimeistelyssä Bolton Wanderers voitti 4-2 Oxford Unitedissa – mutta mitä olemme oppineet pelistä?

Eastwoodin varhainen työ turhaan

Oxfordin maalivahti Simon Eastwood torjui kaksi hyvää torjuntaa ensimmäisten 23 minuutin aikana:ensimmäisen Gary Madinen päädystä, toinen Filipe Moraisin vapaapotkusta. Surullista hänen puolestaan, molemmat olivat turhia. Puolustajat Curtis Nelson ja Chey Dunkley reagoivat hitaasti, ja vaikuttava Morais ampui irti pallon neljässä minuutissa. ennen kuin Beevers päätyi toiseen elpymiseen 19 myöhemmin.

Oxfordin liikkumattomuus

Marvin Johnson oli kotijoukkueen kekseliäin pelaaja ensimmäisten 40 minuutin aikana ja teki kaksi ajoa. mutta kärsi liikkeen puutteesta hänen edessään. Hänen joukkuetoverinsa menettivät palloja hitaasti ja näyttivät haluttomalta osallistumaan fyysiseen kilpailuun tehokkaamman Bolton-joukkueen kanssa.

Järjestäytyneitä ravistajia

Vierailla oli ahkera keskikenttätrio, Jay Spearing, Darren Pratley ja Josh Vela, jälkimmäinen sai luvan painaa ylemmäs kentällä. Häntä auttoivat taitavasti kaksi ahkeraa hyökkääjää, Gary Madine ja Adam Le Fondre, vaikka jälkimmäinen joutui keskeyttämään loukkaantumisen 35 minuuttia. Kuusi myöhemmin kuitenkin Rob Hall lähetti silmukkapallon takatolppaan, jossa Joe Skarz puski maalia kohti. Jälleen kerran hieno työ maalivahtilta – tällä kertaa vieraili Ben Alnwickissa – epäonnistui levypallon yhteydessä, Kane Hemmings niputti pallon kotiin toisella yrityksellä.

Eri peli

Tämä maali syntyi tyhjästä, mutta se muutti kilpailun dynamiikkaa. Pratley ja Vela alkoivat vetää syvään, laajat alueet, Phil Edwardsin yhä seikkailunhaluisempien juoksujen vuoksi Bolton tyrmäsi. Chris Maguire osallistui enemmän ja sai rangaistushuudon, kun Johnson pakotti Alnwickin toimiin, säästää toisella yrityksellä. Boltonilla oli ohikiitäviä irtautumishetkiä Chris Longin kautta, jolle Edwards ja Nelson antoivat toisinaan liikaa tilaa vasemmalla kanavalla, mutta Oxford oli hallitseva puoli.

"Valvomme koko yön Chey D:n takia... nukkumaanmenoaika, itse asiassa".

Päätettyään vapaapotkun, joka johti Boltonin toiseen maaliin ja hallitsi suurimman osan ensimmäisestä puoliajasta, On reilua sanoa, että Chey Dunkleylla on ollut parempia päiviä keltaisessa paidassa. Kun oikealta heitetty sisäänheitto lensi maalin yli, Dunkley kamppaili pallosta Madinen kanssa ja hän vahingossa pudotti sen Eastwoodin ulkopuolelle.

McAleny näyttää kirkkaalta

Evertonin lainaaja Conor McAleny putosi penkiltä. poistuessa Joe Skarzin vasemmanpuoleisen paikalta, jonka otti Johnson, joka löi upean pitkän kantaman lyönnin palkkiin. McAlenyllä oli yksi tai kaksi yritystä, jotka pakottivat kulman, hän pelasi läpi Hemmingsin, jonka Alnwick tukahdutti ja jonka rangaistusvalitus hylättiin kirkkaassa 26 minuutin näytössä.

Myöhäiset maalit

Maguire, kuuluisa sarjan laadustaan, antoi jälleen hienolla 75. minuutin vapaapotkulla, joka meni täydellisesti oikeaan yläkulmaan. Valitettavasti, Oxfordin myöhäiset ponnistelut estivät toisen Boltonin irtautumisen, Madine pelasi Velan läpi, joka syöksyi kaukaiseen kulmaan napatakseen voiton.

Mitä se tarkoittaa

Olemme nähneet Oxfordin parhaat ja huonot puolet tänä iltana. Ensimmäisen 40 minuutin aikana he näyttivät joukkueelta, joka pelkäsi kilpailla fyysisesti, mutta sen jälkeen, näimme joukkueen, joka loi toisinaan avauksia mielensä mukaan. Yhtä, tämä ei ollut täydellinen esitys Boltonilta, jotka antoivat vastustajilleen enemmän aikaa palloon kuin he olisivat halunneet, varsinkin toisella puoliskolla. Kuitenkin, he puolustivat nyrkkeään hyvin ja olivat kliinisiä maalin edessä, voiton varmistaminen, joka asettaa heidät neljän pisteen eroon kilpailussa mestaruudesta.