Man United 4-1 Burtonin pelaajaluokitukset:Magic Mata

Rashford otti maalinsa hyvin – sportsmole.co.uk

Marcus Rashford teki maalin, kun Manchester United pääsi EFL Cupin 16:n viimeksi voittaessaan Burton Albionin 4-1. Jesse Lingard ja Anthony Martial suorittivat matkan lähettääkseen panimot. joka sai myöhään lohdutuksen Lloyd Dyerin kautta. Tässä ottelun viisi tärkeintä puheenaihetta.

Manchester United

Sergio Romero – epäonnistui saamaan Palmerin vapaapotkua kiinni, mutta teki itsensä suureksi estääkseen Masonia syöttämästä häntä. Hän kohtasi vain kaksi laukausta maaliin koko illan. 5

Matteo Darmian – kamppaili saadakseen Akinsin eroon varhain, epäilty maaliin eikä tarjonnut paljon eteenpäin. Valencia ei pelkää paikkaansa. 4
Chris Smalling – ei ollut kovin paineen alla, mutta teki hyviä puolustavia puskuja. 6
Victor Lindelof – sai Varneyn voiman Masonin mahdollisuudesta, soitti huonosti arvioidun syötön Carrickille, joka johti Burtonin laukaukseen, eikä puolustanut maaliaan tarpeeksi aggressiivisesti heidän lohdutuksensa vuoksi. Siellä oli ilmeisiä haavoittuvuuksia, jotka voitaisiin tuoda paremmin esille testattavammassa pelissä. 3
Daley Blind – vauhtinsa puutteesta huolimatta hän tuki hyökkäyksiä hyvin älykkäillä eteenpäin juoksuilla. Halukas leikkaamaan sisälle, kun tila niin vaatii. 8

Michael Carrick – pelasti takalinjan varhaisessa vaiheessa leikkaamalla pari ristiä. Hallitseva läsnäolo kaikkialla. 9
Ander Herrera – hänellä oli sekä lisenssi että fyysiset valmiudet jatkaa eteenpäin. Varasti pallon pari kertaa luodakseen keuhkoja rikkovia juoksuja ensimmäisellä puoliajalla, mutta hän piti sen lyhyempänä toisessa. 7

Jesse Lingard – ei aivan samalla teknisellä tasolla kuin Mata, mutta hän tekee paljon epäitsekästä työtä, joka luo tilaa muille pelaajille. 8
Juan Mata – ilo katsoa. Ihania temppuja ja leffoja, hienosti painotettu pallojen läpi hyökkääville pikamiehille ja onneton, ettei hän päässyt itse tulostaulukkoon. Ellei häntä olisi otettu pois puoliajalla, United olisi voinut melkein tuplata lopputuloksensa. 10
Anthony Martial – uhkasi koko illan juokseessaan perässä. Hän otti maalinsa päättäväisesti ja toisena päivänä hän olisi voinut tehdä hattutempun. 8

Marcus Rashford – varma maali ensimmäiselle maalilleen ja yhtä vaikuttava isku kauempaa toiselle maalilleen. Tavanomaisesti voitti Burtonin puolustuksen tahdissa ja teki kaikkensa pitääkseen Lukakun varpaillaan. 9

Luke Shaw (45-v.) – tarpeeksi kunnollista puolustustyötä, mutta ottaen huomioon, että hän pelasi toisen vasemmanpuoleisen edessä, hän ei tarjonnut vau-tekijää, jota olisi voinut toivoa jatkossa. 5
Scott McTominay (v. 64) – ei antanut sellaista vauhtia, jota akatemiasta valmistuneelta odotettiin, varsinkin edistyneessä asemassa oleva. Hänen liikkeensä pois pallosta vihjasi, että hän viihtyisi paremmin syvemmässä roolissa. 5
Joel Pereira (78) hänet testattiin vain kuoleman hetkinä, kun hän ei onnistunut pitämään ristiä ja hänet rangaistiin Dyerin maalilla. Hermot iski hänelle. 3

Burton Albion

Connor Ripley – torjui paljon, varsinkin ensimmäisellä puoliskolla. Saattoi ehkä tehdä itsestä isomman avajaisiksi, mutta en olisi voinut tehdä paljon seuraaville kolmelle maalille. 5

Tom Flanagan – aina kun pallo meni sisään hänen takanaan, hän palautti asemansa hyvin estääkseen laukauksen puoleltaan. Syyllistynyt Martialin sulkemiseen liian aikaisin neljännelle maalille ja jättää tilaa taakseen. 6
Ben Turner – painajaismaiset 45 minuuttia. Liian kapeasti ensimmäistä maalia varten, ohjasi vahingossa pallon sisään kolmannella erällä ja kamppaili hallitakseen Unitedin vauhtia. Kohtuuden nimessä, niin tekisi monet Valioliigan puolustajat. 2
Tom Naylor – hyviä haasteita ja jossain vaiheessa hän kantoi pallon rohkeasti vastustajan puoliajalle. Hän kuitenkin hävisi Martialin ensimmäisestä maalista, eikä onnistunut näppärästi Rashfordin paineen alla neljännessä maalissa. 3

Matty Lund – ammatiltaan keskikenttäpelaajana hän ei katsonut laitapuolustajaa kovinkaan kodikseen, osittain vastustuksen tason vuoksi. Moitteeton jokaisessa maalissa, mutta ponnahti takatolppaan yhden puoliajan kohdalla ensimmäisen puoliajan lopussa. 4
Matty Palmer – tämä avaus Lundille tuli Palmerin avoimen pelitoimituksen kautta, jonka varhainen vapaapotku kuuden jaardin ruutuun aiheutti ongelman Romerolle. Ei kaikkein ahkerin näyttö, mutta näytti teknisesti suoriutuneelta yhtä Englannin parhaista keskikentistä vastaan. 6
Hope Akpan – ei osoittanut hänelle annettuun rooliin vaadittavaa rohkeutta. Rashfordin sulkeminen toisella puoliskolla epäonnistui Mata tyrmäsi hänet ennen kuin United osui tolppaan. Huono näyttö. 2
Jamie Allen – joitain kirkkaita juoksuja varhain, mutta toisinaan hieman epävarma sijoittelussaan hallussaan. Hän sai maalin alueen ulkopuolelta lähellä ensimmäisen puoliajan loppua, mutta hänet poistettiin tauolla. 3
Lloyd Dyer – Burtonin menestynein pelaaja alkuvaiheessa, aiheuttaa ongelmia vasemmalla. Teki lohdutusmaalin ja on kohtuullisen tyytyväinen henkilökohtaiseen suoritukseensa. 7

Luke Varney – sai kesyllisen laukauksen kohtuullisesta asennosta, sitten Lindelof syrjäytti Masonin varhaisen mahdollisuuden, molemmat ensimmäisen puolen tunnin aikana. Väsynyt siihen. 4
Joe Mason – epäonnistui murrosta Romeroa edustavalla 26. minuutin avauksella, mutta muuten heillä oli vaikeuksia vaikuttaa. Ei nopein ja näyttää kykynsä, hän tarvitsi ympärilleen enemmän eteenpäin juoksijoita kuin mitä hän sai. 3

Stephen Warnock (45-v.) – tuki tavarat taakse. lyöty vauhtiin neljänteen maaliin, mutta se oli ainoa, jonka Burton myönsi. 6
Luke Murphy (v. 45) – lisäsi läsnäoloa ja tyyneyttä toimintaan. 6
Lucas Akins (78.) – lisäsi vauhtia Burtonin peliin, mikä oli avain myöhään maaliin. 7