Milton Keynes Dons 1-0 Exeter City Six Things:Tisdale voitti vanhan seuran

Paul Tisdale – bbc.co.uk

Uusi MK Donsin manageri Paul Tisdale valvoi 1-0-voittoa entisestä seurasta Exeter Citystä Kieran Agardin toisen puoliajan rangaistuspotkusta. Dean Moxeyn lähettämisen jälkeen. Tässä kuusi asiaa pelistä.

Cagey ensimmäinen puoliaika

Se oli tiukka ensimmäinen puoliaika, jonka MK Dons ehkä varjosti; he voittivat muutaman vapaapotkun ruudun ympäri, yksi vastaan ​​18 minuuttia, kun Dean Lewington pakotti pelastamaan Christy Pymiltä. Kotijoukkueen kirkkain kipinä oli Alex Gilbey, joiden kautta lähes kaikki heidän paras pelinsä meni; arvostettu keskikenttäpelaaja poimi taskuja tilaa ja, puolen tunnin kohdalla, aloitti Kieran Agardin, joka kääntyi laatikon reunalla vetääkseen laukauksensa leveäksi. Luodaksesi lisää, Buckinghamshire-asu tarvitsi ehkä lisää miehiä Gilbeyn tukemiseksi, plus hyökkääjät Robbie Simpson ja Agard, mikä oli ehkä vaikeaa vain yhden muun hyökkäyshenkisen pelaajan kanssa yhdestätoista; että on laitapuolustaja Callum Brittain, joka välillä yhtyi kauniisti laajaan keskuspuolustajaan George Williamsiin.

Holmesin temppu

Lee Holmes ei ole ollut helpoimmin loukkaantuneena aikaisempina vuosina, mutta hän on erittäin taitava pelaaja League Two -tasolle ja näytti Exeterin parhaalta hyökkäävältä pelaajalta ensimmäisellä puoliajalla. Leveä mies hämmentyi usein Dean Lewingtonia, jolta puuttui vauhti sulkeutua luottavaisin mielin, ja ajoittain hänen piti pelastaa erinomainen Baily Cargill. Holmes tuli lähelle käpristyneitä, vasenjalkainen yritys, joka lensi vain leveälle kaukaa, mutta The Grecians ei juurikaan häirinnyt Lee Nichollsia. Suurin osa Devon-puolen lähestymistavasta koostui toiveikkaista yläkenttäpisteistä Jayden Stockleylle; vaikka hyökkääjän ilmataidot antoivat hänelle mahdollisuuden saada ensimmäinen kosketus palloon, hän oli usein vähempiarvoinen, eikä siksi aina pystynyt käyttämään sitä tuomaan muita peliin millään tarkasti.

Lisää Breakspear-draamaa

Charles Breakspear oli erotuomari, joka lähetti kaksi MK Dons -pelaajaa, kun he uskomattoman, voitti Peterborough'n viime kaudella 1-0. Hän onnistui kuitenkin osittain selviytymään heille:Dean Moxey sai toisen keltaisen pelin, kun hän oli käsitellyt George Williamsin 54. minuutin poikki. Agard kuitenkin näki seuraavan pistepotkunsa loistavasti pelastetun Christy Pymin toimesta, kun hyökkääjä jatkoi suoritustaan, joka näki hänen näyttävän erittäin lupaavalta saamatta palkintojaan maalin eteen. Tai ainakin, näin oli 64 minuuttiin asti, kun MK sai rangaistuspotkun toisesta käsipallosta, tällä kertaa Stockley, jolle näytettiin myös punainen cad toisesta keltaisesta, ennen kuin Breakspeare tajusi, ettei hän ollut alun perin varannut hyökkääjää. Tällä kertaa, Agard ei tehnyt virhettä, menee maalin keskelle ja ohittaa Pymin.

Exeterin tunnelmallinen finaali

Exeter uhkasi edelleen sitä, jopa kymmenen miehen kanssa. MK Dons osoitti vierailijoilleen suurta kunnioitusta, sallien Nicky Lawn kaltaiset, Jake Taylor ja Hiram Boateng sanelevat menettelyn, kun taas Lee Martin teki hyviä juoksuja. Vieraat ylittivät palloja, joita Stockley oli lähellä, Aaron Martinin matkalla maalialueen ulkopuolelle laatikon sisältä ennen kuin Pierce Sweeney ampui lähietäisyydeltä myöhään. Viime kädessä, se ei ollut Matt Taylorin puolella.

Grecians lyömätön juoksu päättyy

Exeter ei ehkä ole kyennyt kohdistamaan peliään vastustajilleen siinä määrin kuin he tavallisesti haluaisivat, osittain vastustuksen kaliiperin ja osittain Moxeyn punaisen kortin vuoksi. He tekivät, kuitenkin, näytä tarpeeksi Stadium:MK:ssa ehdottaaksesi, että Law nivellee asioita yhteen, vahva joukkuehenki ja fanikunta managerin takana, he hallitsevat monia pelejä tällä kaudella ja voivat olla todellisia ylennysehdokkaita.

Tisdale parantaa puolustusta

Hyökkäävänä voimana MK Dons on luultavasti vakuuttanut vain kahdessa kymmenestä mahdollisesta jalkapallon puoliajasta; ensimmäinen puoliaika Oldhamissa ja toinen Grimsbyn kotona. Merkittävin muutos, jonka Paul Tisdale on kuitenkin tehnyt, on järjestänyt uudelleen puolustuksen, joka vuoti viime kaudella 69 maalia, puolen luovuttaessa vain kaksi viidestä ensimmäisestä. MK ei ehkä toista kaudella 2014–2015 tuottamaaan nestemäistä jalkapalloa tällä kaudella, mutta perusta promootiolle on olemassa.