Brighton 1-2 Newcastle pelaajaluokitukset:Perezin vaikutus

Newcastlen myöhäinen paluu Brightonissa näki sen voiton ratkaisevassa ottelussa mestaruuden kärjessä – mutta miten molempien joukkueiden pelaajat arvioivat?

Brighton &Hove Albion

David Stockdale – muutamia torjuntoja ensimmäisellä puoliajalla, vaikka jotkut olivat suoraan häntä kohti. Näytti virhealtiselta tauolta ja hänen päättämättömyytensä johti tasoitusratkaisuun. 4

Bruno – voimakas isku varhaisessa vaiheessa pakotti torjumaan Darlowin. Testaamatta puolustusta, kunnes Atsu siirtyi vasemmalle, kun hänet lyötiin voittajan tahdissa. 4
Lewis Dunk – teki monta katkaisua ja syötti pallon takapuolelta hyvin. 7
Shane Duffy – laittoi vartalonsa linjaan ja teki tärkeitä lohkoja, mutta väsynyt loppuvaiheessa ja oli osittain vastuussa voittomaalista. 5
Sebastien Pocognoli – näytti vakaalta varhain, eikä hänen 18. minuutin nivusvammansa auttanut Brightonin asiaa. 8

Anthony Knockaert – ei niin sekaantunut kuin tavallisesti hyökkäysviisas, mutta teki oman osuutensa puolustustyöstä. Hänen paremmat hetkensä tulivat Baldockin taitavasta vapaapotkusta ja Darlowin torjunnasta puoliajan molemmin puolin. 4
Dale Stephens – kunnollinen ensimmäiset 20 minuuttia, mutta heikensi vaikutusvaltaa ja antoi pallon pois vaarallisilla alueilla. Brightonin ensimmäinen tappio hänen kanssaan helmikuun jälkeen. 3
Steve Sidwell – erinomainen ensimmäisellä puoliajalla. Näytti taistelullisen reunan ja pelasi yksinkertaisia ​​eteenpäinsyöttöjä. 7
Jamie Murphy – tarjosi uhan ensimmäisellä puoliajalla vauhtillaan, mutta tarjosi vähän tauon jälkeen. 5

Glenn Murray – otti rangaistuksensa itsevarmasti, mutta yhtä tai kahta yksinkertaista kosketusta lukuun ottamatta saadakseen muut peliin, hän ei tarjonnut uhkausta. 4
Sam Baldock – katsoi aina päästäkseen taakse. Hänen vauhtinsa vuoksi hänet olisi pitänyt jatkaa Murrayn sijaan. 6

Fikayo Tomori (18:lla) – Atsu lyönyt vauhtiin liian monta kertaa ennen taukoa. Parannettu kosketus toisella puoliajalla. 4
Beram Kayal (82) – teoriassa, hänen saapumisensa olisi auttanut ruuhkautumaan keskikentällä, mutta käytännössä Baldockin poistuminen tarkoitti, että Brightonilla ei ollut pistorasiaa ylhäällä. 4
Solly March (88)

Newcastle United

Karl Darlow teki hyviä torjuntoja ensimmäisten 20 minuutin aikana, plus ennen ja jälkeen puoliajan, alijäämän pienentämiseksi. Ei voinut juurikaan vaikuttaa rangaistukseen. 9

DeAndre Yedlin – yhdistettynä oikealla puolella Atsun kanssa ensimmäisellä puoliajalla, ylitys jälkimmäiselle vähän ennen taukoa. Vähemmän mukana toisella puoliajalla ja näytti virhealtiselta. 5
Ciaran Clark – myönsi rangaistuspotkun, joka näki Brightonin siirtyvän johtoon, mutta keskittyi siihen. 6
Lascelles - pelasi hyvin ensimmäisen puoliajan, osoitti johtajuutta loppuvaiheessa ja taisteli lujasti koko ajan. 8
Paul Dummett – puolustava vahvasti ja teki yhden tyhjennyksen linjalta. Liian monta sivuttaiskulkua kuitenkin. 5

Christian Atsu – aiheutti ongelmia Tomorille ensimmäisellä puoliajalla ja oli vilkas koko ajan, molemmissa maaleissa. 7
Jonjo Shelvey – ei vaikutusvaltaisimmillaan. Kiinnitetty syvälle Newcastlen puoliskoon pitkiä loitsuja varten. 4
Jack Colback – vaikea nähdä, mitä hän tarjoaa. Joukkue hyökkäsi innokkaammin ilman häntä. 3
Matt Ritchie – vahvasti mukana, huolimatta siitä, että hän pelasi luonnottoman vasemmiston roolissa. Toimitus olisi voinut olla parempi. 6
Mohamed Diame – hänellä ei ollut avoimia tiloja, joissa hän yleensä viihtyy tehdäkseen voimakkaita juoksuja ensimmäisellä puoliajalla. Vastoin yleistä mielipidettä, hänen tavoitteenaan oli loistavasti laskettu leffa. 5

Yoann Gouffran – häneltä puuttuivat ominaisuudet, joita vaadittiin pitääkseen pallon pystyssä, ja kun hän pääsi yksi vastaan ​​Stockdalen kanssa, hän ei osoittanut hyökkääjän vaistoa. Väärä asento. 4

Daryl Murphy (74) – tarjosi fyysistä läsnäoloa ja miehitti Brightonin keskuspuolustajia paremmin kuin Gouffran. 8
Ayoze Perez (82) – teki voittajan maalin ja juoksi hellittämättä Brightonin puolustukseen. Rafa oli oikeassa ollakseen rohkea ja edetäkseen tällä subilla myös tasoituspelin jälkeen. 9