Walsall 1-2 Rotherham Unitedin pelaajaluokitukset:Mooren vaikutus

Ball teki voittajan maalin – blackpoolgazette.co.uk

David Ballin toisen puoliajan voittaja antoi Rotherham Unitedille 2-1-voiton Walsallista. sen jälkeen, kun Joe Edwards oli peruuttanut Semi Ajayin ensimmäisen minuutin avauksen vieraille. Tässä pelaaja-arviomme ansaitusta vierasvoitosta.

Satulamiehet

Mark Gillespie – hänen jakelunsa jätti paljon toivomisen varaa ja olisi voinut olla hallitsevampi molempien maalien suhteen. 3

Nicky Devlin – erittäin mukava ristisyöttö Leahille tasoituspelin rakentamisessa. Epäilty paikannus kerran tai kahdessa tapauksessa. 4
Kory Roberts – näytti välillä hieman aralta, mikä on ymmärrettävää, kun otetaan huomioon hänen suhteellinen kokemuksen puute tällä tasolla. Tarvittiin liikaa tukea keskikentältä. 3
Jon Guthrie – Chambers ja Edwards pelastivat joskus, ja hänen pallonkäyttönsä olisi voinut olla parempi. Teki hyvin, että lykkäsin Mooren takapotkun pään takia, mutta iltapäivä oli hänelle vaikea. 4
Luke Leahy – teki erinomaisen oikean jalkaisen keskityksen tasoitusta varten. Vietti suuren osan ensimmäisestä puoliajasta jumissa puolustavassa kolmanneksessaan, vaikka hänen olisi ehkä pitänyt olla ylemmäs kentällä, vaikka hän olisi voinut panostaa enemmän, kun Walsall tarvitsi maalin viimeisen puolen tunnin aikana. 5

Zeli Ismail – kiistatta kotijoukkueen vilkkain esiintyjä. Voita laitapuolustaja luodaksesi Jacksonin suuren mahdollisuuden, vaikka hän olisi voinut hyökätä sivulinjan kimppuun useammin, sen sijaan, että leikkasi sisään, kuten hänellä oli tapana tehdä ensimmäisellä puoliskolla. 6
Adam Chambers – teki hyvää peittotyötä puolustavassa kolmanneksessa ja se oli olennaista kahden keskuspuolustajan suojan kannalta, mutta hänen laskevat jalkansa 37-vuotiaana tarkoittivat, että hän ei pystynyt ylläpitämään painetta korkeammalla kentällä. Tämä ongelma voi estää hänen joukkuetovereitaan pääsemästä oikeille alueille. 3
Joe Edwards – epäilemättä Walsallin paras pelaaja ensimmäisellä puoliajalla, hoitaa puolustustehtäviään samalla kun hän asettuu maalintekopaikoille. Hän teki jälkimmäisen, jotta hän pääsi tasoitusmaaliin 12 minuutin kohdalla. ennen kuin otettiin tiukka tilannekuva pian sen jälkeen, mikä oli suoraan Rodakissa. 5
Kieron Morris – yksi tai kaksi hetkeä kirkasta liikettä, yhdistämällä Oztumeriin takatolpan avaamiseksi kerran ensimmäisellä puoliskolla. Hänen iltapäivänsä oli kuitenkin loppujen lopuksi puutteellinen tuote, ja se oli oikeutetusti lyhyempi kuin tuntimerkki. 3

Erhun Oztumer – näytti välillä uhkalta ensimmäisellä puoliajalla, kun Walsall pelasi jaloilleen ja hänellä oli juoksijat molemmilla puolilla, mutta hänen vauhtinsa ja voimansa puute esti häntä eristyksissä. Olisi pitänyt tehdä maalin vasemmalla jalalla sivuverkkoon 40. minuutilla. 4
Daniel Agyei – suurimman osan ensimmäisestä puoliskosta Walsall ehkä yliarvioi urheilullisuutensa, luuli väärin, että hän voisi yksin saada paremman kahdesta keskuspuolustajasta, kun pallo kavioidaan epämääräisesti hänen suuntaansa. Syötti hyvän syötön Oztumerille tästä suuresta tilaisuudesta juuri ennen taukoa, mutta toisessa tilanteessa, hän liukastui ratkaisevalla hetkellä. 3

Maz Kouhyar (v. 61) – hänen vasemmanpuoleinen kumppanuus Leahyn kanssa ei aivan toteutunut viimeisen puolen tunnin aikana. 4
Simeon Jackson (v. 68) – oli hetken keskuspuolustajia ja olisi voinut tehdä maalin lähietäisyydeltä pian peliin tulon jälkeen. mutta hänen vaikutuksensa peliin ei ollut pitkäkestoinen tai kertova. 6
Mitch Candlin (85)

Millers

Marek Rodak – onnistui hyvin pelastamaan Jacksonilta toisella puoliajalla tyhjästä maalista ja teki kaiken häneltä vaaditun leivän ja voin työn. Tavoitteelle ei olisi voinut tehdä liikaa. 7

Josh Emmanuel – ei mennyt liikaa eteenpäin, mutta osallistui voittajaan hyvällä ristillä takatolppaan ja piti Morrisin sitten myöhemmin Kouhyarin hiljaa. 7
Will Vaulks – ei näyttänyt väärältä, huolimatta siitä, että keskikenttäpelaaja aloitti vain kolmannen pelinsä Rotherhamin keskuspuolustajana. Muuttui luonnollisempaan asentoon Woodin tullessa. 7
Semi Ajayi – ryntäsi avaukseen minuutin sisällä aloituksesta ja aiheutti varmasti uhan vastustajan kentällä. Aiemmin syyllistynyt ylipelaamiseen väärillä alueilla, mutta se ei ollut todisteita tässä. 8
Joe Mattock – yksi tai kaksi hetkeä siirtymävaiheissa, kun Williams palasi vasemmanpuoleisen asemaansa nopeammin kuin hän. Se ei ole ihanteellinen, Ottaen huomioon, että Mattock ei tarjonnut liikaa eteenpäin. Varattu myöhään Ismailin kyynisestä virheestä. 5

Anthony Forde – koki hetkensä palatessaan Black Countrylle. Pakotti pelastuksen Gillespieltä yrityksensä kanssa, tiukka kulma 36. minuutin vapaapotku ja juoksi joitain kunnollisia juoksuja oikealta, olematta jatkuva vaikutus. 6
Lee Frecklington – teki hattutempun Saddlersia vastaan ​​käänteisessä ottelussa, mutta hänen ainoa laukauksensa tässä tapauksessa poikkesi taakse 41 minuutin kohdalla. Taisteli kohtuullisen hyvin keskikentällä. 6
Richie Towell – teki paljon likaa, hyökkäysten katkaiseminen. Ei maailman teknisesti hienostunein esitys – hänen ensimmäinen puoliaikalaukauksensa, joka melkein meni kulmapotkulle, tarkoitti sitä – mutta ex-brightonilainen antoi puolelleen perustan, josta rakentaa. 7
Ryan Williams – hänen puolustuskykynsä kiinnitti ensimmäisellä puoliajalla enemmän huomiota kuin hänen hyökkäyspanoksensa, mutta hänen vaikutusvaltansa kasvoi tauon jälkeen. Laita hyvä pallo Mooren takatolppaan ja mutta Gillespielle, hän olisi voinut pelastaa pelin välieräsiirrolla loppuvaiheessa. 7

Jerry Yates – painostettiin edestä tyypillisellä energialla, mutta ei tarjonnut paljon maaliuhkaa. Otettiin pois puoliajalla. 5
David Ball – avain Rotherhamin vaikuttavaan alkuun, teettää Ajayin avaukseen minuutin sisällä, pian nähtyään oman laukauksensa estyneen. Haalistunut loitsun vuoksi, mutta heräsi jälleen henkiin toisella puoliskolla, voittajan kotiuttaminen lähietäisyydeltä juuri ennen tuntimerkkiä. 8

Kieffer Moore (45) – miehitti keskuspuolustajia paremmin kuin Yates ja tarjosi todellisen ilmauhan. Näimme siitä välähdyksen hänen takatolpan otsikossa, joka löysi sivuverkon, ennen kuin kaatui Emmanuelin ristin, jotta Ball tuo kotiin. 9
Richard Wood (63-v.) – hänen organisatoriset ominaisuudet nousivat esiin jälkimmäisissä vaiheissa. 8