Bournemouth 2-1 Brighton pelaajaluokitukset:Stephens tekee vaikutuksen

Deadly Defoe nettoi voittajan – skysports.com

Varajäsen Jordan Ibe inspiroi Bournemouthia poimimaan kauden kolme ensimmäistä pistettä perjantai-iltana. Solly Marchin pään jälkeen he jäivät Brightoniin, mutta Andrew Surmanin ja Jermain Defoen maalit toivat Eddie Howen joukkueen 2-1-voiton. Tässä on arviomme molempien joukkueiden pelaajille.

AFC Bournemouth

Asmir Begovic – hän ei voinut paljon tehdä maalille, mutta häntä ei testattu tarpeeksi muina aikoina osoittaakseen, mitä hän osaa. 5

Adam Smith – runsaasti vauhtia ja energiaa, mikä antoi hänelle mahdollisuuden palauttaa asemansa toisinaan, mutta hänen ylitys oli huono. Ei peittänyt miestään maalin takatolpan kohdalla. 4
Simon Francis – kierrätetty hallussapitokaivo, mutta hänen rajoituksensa paljastettiin toisella puoliajalla. Annoi miehensä päästä pois hänestä kahdessa kulmassa eikä haastanut ilmassa maaliin. 3
Nathan Ake – hyvä siirtämään palloa, mutta ei niin tehokas olemaan vahva ilmassa, mikä on keskuspuolustajan tärkein prioriteetti. 4
Charlie Daniels – hyviä juoksuja eteenpäin, mutta puuttui hieman puolustavaa sydäntä maaliin. 6

Ryan Fraser – ei päässyt palloon, ja kun hän teki ylityksen, jätti paljon toivomisen varaa. Oikein otettu pois toisen puoliajan puolivälissä. 4
Harry Arter – Hänellä oli hyvä syöttösuhde, joka esti Brightonilta mahdollisuudet aloittaa hyökkäyksiä. Joskus kuitenkin haluaisi hänen olevan hieman kunnianhimoisempi. 6
Andrew Surman – kontrolloi prosessia ensimmäisellä puoliajalla malttinsa vallassa. Ei yleensä tunneta kolmannesta maalintekostaan, mutta hän osoitti siistiä suoritusta erehtymättömään maaliin tasoittaakseen. 7
Marc Pugh – ei tarpeeksi nopea Valioliigaan. Ei kyennyt osumaan sivulinjaan tilaisuuksien tullessa ja oli siksi liian riippuvainen laitapuolustajansa tuesta, mikä hidasti peliä viimeisellä kolmanneksella. 3

Josh King – varasti pallon keskeltä muutaman kerran luodakseen yhden tai kaksi aukkoa, mutta hänen täytyy tehdä aikaisemmat juoksut pois pallosta luodakseen tilaa Defoelle. 5
Jermain Defoe – hän on sellainen pelaaja, joka herää henkiin vasta kun pallot ovat laatikossa. Bournemouth hyötyi siitä voittajalle, mutta hänen liikkeensä puute rajoitti niitä ensimmäisellä puoliajalla. 6

Jordan Ibe (65-v.) – muutti joukkuetta. Pelasi näppärän leffan vapauttaakseen Surmanin tasoitusta varten, sitten erinomainen käänteissyöttö Defoen voittajalle. Hänen halukkuutensa ottaa riskejä viimeisellä kolmanneksella oli se, mitä Bournemouth oli missannut. 10
Benik Afobe (78) – juoksi kanavat hyvin loppuvaiheessa. Mahdollisesti parempi kumppani Kingille kuin Defoe. 8

Brighton &Hove Albion

Maty Ryan – yksi tai kaksi hyvää potkua löysi Grossin avaruudesta. Pysyi jaloillaan ensimmäisen maalin jälkeen, mutta voitti hänet erinomaisella maalilla toisessa. 5

Liam Rosenior – syyllistynyt pallon luovuttamiseen vaarallisilla alueilla ja kamppaili käsitellä Danielsia. Ei tarjonnut mitään jatkossa. 4
Shane Duffy – ankarasti, voisi sanoa, että hän vaikutti enemmän Bournemouthin ensimmäisen puoliajan hyökkäyksiin kuin jotkut Bournemouth-pelaajat! Siitä huolimatta, hänen dominanssinsa ilmassa vastustajan laatikossa oli avain toisen puoliajan paineen jaksoon. 3
Lewis Dunk – teki sarjan tärkeitä myöhäisiä lohkoja ja oli epäonninen jäädessään häviäjän puolelle. 8
Markus Suttner – tarpeeksi tasainen ensimmäisellä puoliajalla, mutta hänen sijoituksensa maaleihin näytti epäilyttävältä. Hieman negatiivinen, että meillä on kaksi puolustavaa laitapuolustajaa. 4

Anthony Knockaert – yhdistettynä hyvin maaliin Grossin kanssa, mutta muuten kamppaili saadakseen sellaista vaikutusvaltaa, jollaista odotat hänen olevan mestaruussarjassa. 3
Dale Stephens – oli ratkaisevan tärkeä Bournemouthin pitämisessä loitolla ensimmäisellä puoliskolla kovien haasteiden kanssa puolustuskolmanneksella. Pääsi näkevällä otsikolla pian tauon jälkeen. 7
Davy Propper – riittävän vankka ja pakotti Duffyn päättämään pallon linjalta hänen laukauksellaan toisen puoliajan alussa. Välillä huolimaton hallussapito kuitenkin. 4
Solly March – anonyymi ensimmäisellä puoliskolla. Kasvui peliin toisen puoliajan alussa ja teki erinomaisen puskupotkun, mutta sitten ajautui pois. 5

Pascal Gross – syötti vaikuttavan pallon avausmaaliin ja oli yksi harvoista pelaajista, joka piti pallon hallussaan hyvin hyvillä alueilla. 7
Tomer Hemed – häneltä puuttuu liikkuvuus kantaakseen Brightonin hyökkäyksiä yksin. Chris Hughtonin on joko hylättävä Hemed nopeamman hyökkääjän hyväksi, tai muuttaa järjestelmää saadakseen hänelle enemmän tukea. 3

Izquierdo Mena (76:lla) – kamppaili päästäkseen peliin. 4
Glenn Murray (77) – ero keskikentän ja hyökkäyksen välillä kasvoi, kun hän korvasi Grossin. 4