West Ham 1-2 Chelsea pelaajaluokitukset:uusi puoli Cescille?

Eden Hazardin ja Diego Costan maalit auttoivat Chelseaa pääsemään kymmenen pisteen eroon Valioliigan kärjessä West Hamin 2-1-voitolla – mutta miten molempien joukkueiden pelaajat arvioivat?

West Ham United

Darren Randolph – pelasti hyvin Pedrolta ja Costalta, mutta ei ehkä olisi pitänyt lyödä maalistaan ​​avausottelussa. 4

Cheikhou Kouyaté – pääsi eteenpäin hyvin aikaisin, mutta yritti toisinaan liikaa. Näytti kömpelöltä puolustavassa ja jätti tilaa Hazardille. 3
Jose Fonte – kokeneelle pelaajalle, hänen sijoituksensa oli yllättävän naiivi. Vapautunut tila, jota Hazard voi joskus hyödyntää. Suuntaa leveästi Reidin ensimmäisen puoliskon rististä. 3
Winston Reid - voitti taistelunsa varhain, mutta menetti Costan, mies, jonka hän merkitsi, toiselle maalille. 4
Aaron Cresswell – taisteli 90 minuuttia huolimatta näennäisestä iskusta Mooseksen laukauksen estämisen jälkeen, jonka hän suurelta osin piti hiljaa. Yksi tai kaksi hyvää ristiä syvältä. 7

Mark Noble – työnnettiin eteenpäin liian usein, vaikka vauhti puuttuu. Hänen jalkansa olivat menneet loppuun mennessä. 2
Pedro Obiang – taisteli hyvin varhain ja oli yksi West Hamin kilpailukykyisemmistä esiintyjistä. Olisi voinut pärjätä paremmin Kouyaten kanssa hänen rinnallaan. 7

Sofiane Feghouli – vilkas laastareissa ja pakotti Mooseksen toiselle puoliskolle. Ei vakuuttava, kun häntä pyydetään hyväksymään liian monta sivuttain tai turhaa palloa. 3
Manuel Lanzini – täytyy luoda lisää. Evättiin tilaa keskeisillä alueilla, eikä hän päässyt peliin ennen kuin hänen älykäs viimeistelynsä loukkaantumisajalla. 5
Robert Snodgrass – näytti kirkkaalta ensimmäiset 25 minuuttia ja sai tilaa vasemmalle. Hänen vaikutuksensa hiipui sen jälkeen – kun hän juoksi hakemaan palloa, se näytti löysältä. 4

Andy Carroll – ei pystynyt ajoittamaan hyppyjään, kun Chelsea oli huipulla ja keskuspuolustajat hoitivat häntä hyvin. 2

Andre Ayew (64) – näytti eloisalta ja asetti Lanzinin lohdutusmaalin. 7
Sam Byram (64:llä) – yksi tai kaksi hyvää eteenpäin juoksee oikealta. 6
Edimilson Fernandes (77)

Chelsea

Thibaut Courtois – kiitos tavasta, jolla Chelsea puolusti, ettei häntä pyydetty pelastamaan, torjui Lanzinin loukkaantumisaikamaalin. 4

Cesar Azpilicueta – vankka suoritus, huolimatta muutamasta hämmentävästä hetkestä myöhässä, kun siirrettiin laitapuolustajaksi. 7
David Luiz – loistava ilmassa ja pelasi yhden tai kaksi näppärää syöttöä huipulle. 9
Gary Cahill – usein se, joka astui ulos puolustuksesta ja siirtyi vastustajan puolikkaalle, joidenkin tehokkaan pallonpidätysjaksojen luominen. 9

Victor Moses – kamppaili päästäkseen Cresswellin taakse ensimmäisellä puoliajalla, mutta teki joitain tärkeitä esteitä ja välyksiä toisessa päässä. 6
Cesc Fàbregas – hyviä peitetöitä Chelsean kovan alkukauden aikana. Yksi tai kaksi näppärää virhettä viittaa siihen, että hän parantaa puolustustaan. 7
N’Golo Kanté – ei harrastanut palloa tarpeeksi aikaisin alkuvaiheessa, mutta kasvoi tasaisesti vaikutuksensa ja aloitti muutaman irtautumisen. 7
Marcos Alonso – käsitteli Feghoulia kohtuullisella mukavuudella, tuottamatta paljon hyökkäävässä mielessä. 5

Pedro – hyvä liike ensimmäisellä puoliajalla. Chelsea menetti osan vastahyökkäyksestä, kun hän pääsi ulos. 7
Diego Costa – hiljainen ensimmäinen puoliaika. Ei painanut palloa tarpeeksi aikaisin ensimmäisten 25 minuutin aikana ja oli toisinaan eristyksissä, mutta teki toisen maalin heti tauon jälkeen. 5
Eden Hazard – Chelsean paras hyökkäävä pelaaja ensimmäisellä puoliajalla ja otti maalinsa hyvin. Ilman palloa olisi voinut olla taistelullisempi. 7

Nemanja Matic (65) – lisäsi enemmän tehoa kuin Pedro, mutta ei tietenkään yhtä paljon. 4
Willian (75:ssä) – painoi toisinaan vastustajan puolikkaalle ja laukaisi pallon Fabregasin myöhäisen yrityksen vuoksi. 5
Kurt Zouma (76) – ei tehnyt juurikaan väärin hänelle annetussa roolissa, mutta Chelsea kaipasi Moosesta, kun tämä lähti. 4