Newcastle 4-1 Prestonin pelaajaluokitukset:Hayden tekee vaikutuksen

Rafa juhlii – mirror.co.uk

Newcastle varmisti etenemisen Valioliigaan voittamalla Preston North Endin 4-1. Huolimatta tiukasta ensimmäisestä puoliajasta, jossa Jordan Hugill peruutti Ayoze Perezin avauksen, Christian Atsu asetti isännät takaisin eteen ja he ottivat hallinnan, auttoi Paul Gallagherin punainen kortti. Mutta miten molempien joukkueiden pelaajat arvioivat?

Newcastle United

Rob Elliott - Olisi epäreilua syyttää häntä Hugillin maalista, ja hän kielsi Johnsonin yksi vastaan ​​hetkiä aiemmin. 7

Vurnon Anita - Jätti taakseen liikaa tilaa Barkhuizenille käytettäväksi, hieman onnekas Preston ei kohdistanut kylkeään useammin. Toinen puoliaika meni hyvin päällekkäin. 4
Jamaal Lascelles – hänen päättäväinen sijoituksensa vaikutti Johnsonin mahdollisuuteen ja pian sen jälkeen, Prestonin tasoitus. Nosti pallon paljon puolustuksesta. 6
Ciaran Clark – leikkaa asioita pois ja teki yksinkertaiset asiat hyvin. 8
Paul Dummett – osoitti oveluutta hallussapidosta, mutta ei tyyppiä, joka tarjoaa sivuleveyttä tai ulostuloa pallon kanssa. 6

Isaac Hayden – dynaaminen esitys älykkäästä liiketoiminnasta. Voitti taklauksen ennen läpisyöttöä toista maalia varten ja laukauksen, joka voitti kolmannen maalin rangaistuspotkun. 8
Jonjo Shelvey – kasvoi peliin hitaan alun jälkeen. Ainoa pelaaja, joka haluaa vaihtaa peliä yli 10 jaardin päähän. 7

Matt Ritchie – Newcastlen kekseliäin pelaaja viimeisen kolmanneksen aikana. Otti rangaistuspotkunsa hyvin ja ansaitsi maalin. 9
Ayoze Perez – osoitti hyviä reaktioita kahteen yksinkertaiseen viimeistelyyn, mutta ei ollut parhaimmillaan ennen punaista korttia. 6
Christian Atsu – ylivoimainen ensimmäisen puoliajan esitys, mutta hän otti itseluottamuksen maalistaan. 6

Aleksandar Mitrovic – painoi hyvin, sai Atsun avaussyöttöön ja oli vähän epäonninen, kun hän ei nappannut maalia. Ei pidä kritisoida hänen suorituksestaan. 7

Yoann Gouffran (68-vuotias)
Jack Colback (76-vuotiaana)
Daryl Murphy (83-v.)

Preston North End

Chris Maxwell – kärsi huonosta startista ja olisi voinut ohjata aluettaan paremmin. Hermot iski hänelle. 2

Tyias Browning – Keskustapuolustaja pelaamalla oikealla puolustajalla ja se näkyi. 3
Andy Boyle – kunnolliset ensimmäiset 45 minuuttia, mutta hänen suoritustasonsa putosi Atsun maalin jälkeen. 4
Paul Huntington – pakotti pelastuksen Elliottilta McGeadyn toimituksesta, mutta ei varsinaisesti osoittanut olevansa vanhassa polkupaikassaan. 3
Tommy Spurr – lipsahti yli, kun Ritchie otti hänet pariin kertaan. Greg Cunningham olisi voinut tehdä parempaa työtä. 2

Alan Browne – työskenteli kovasti ensimmäisellä puoliajalla, mutta häneltä puuttui aggressio, jota Ben Pearson olisi voinut tarjota. 4
Paul Gallagher – oli puolustavassa kolmannessa suurimman osan ajasta, mutta kun hän sai mahdollisuuden syöttää maalit, hän ei pystynyt tuottamaan sitä laatua, jota olemme nähneet hänestä menneinä kausina. 3
Daniel Johnson – olisi voinut tehdä paremmin yksi vastaan. Ensimmäisellä puoliajalla työskenteli kovasti, mutta sen jälkeen väsytti. 3

Aidan McGeady – peruutti Dummettin vähentääkseen Atsun tilaa, kun häntä tarvittiin ylemmäs kentällä tukemaan Hugillia. Kunnollinen toimitus Huntingtonin otsikkoon. 4
Jordan Hugill – heräsi ruutuun tasoitusmaalillaan. Voitti aluksi korkeita palloja, mutta kärsi tuen puutteesta. 6
Tom Barkhuizen – hänen nopea pelinsä tasoitusta vastaan ​​oli niin vaikuttava, Jotkut fanit olisivat ehkä halunneet hänet hyökkääväksi useammin. 6