Newcastle 0-2 Tottenham pelaajaluokitukset:Loistava Toby

Alli nettoi voittajan – football-talk.co.uk

Dele Allin ja Ben Daviesin avauspäivän maalit saivat Tottenhamin helpottua 2-0-voittoon 10-miehen Newcastlessa – mutta miten molempien joukkueiden pelaajat menestyivät? Tässä arviomme.

Newcastle United

Rob Elliott – teki loistavan lähipysähdyksen toisen puoliajan alussa kieltääkseen Harry Kanen. Saattoi kuitenkin onnistua paremmin toisessa maalissa, ja hänen jakautumisensa voi parantaa. 4

Javier Manquillo – ainoa takaneljänen jäsen, joka pysyi suosimassaan, mutta hänen sijoituksensa molempiin Newcastlen maaliin voidaan kyseenalaistaa. 4
Ciaran Clark – menestyi yllättävän hyvin, kun se siirrettiin luonnottomaan vasemmanpuoleiseen asentoon. Tuki Atsua toisinaan hyvin. 8
Florian Lejeune – vaikuttunut ennen valitettavaa loukkaantumistaan. Toon-fanit toivovat, ettei se ole liian vakavaa. 6
Paul Dummett – luotettavasti puolustava ennen kuin hän sai pahan vamman Kanen haasteen vuoksi. 6

Isaac Hayden – vakaa ensimmäisellä puoliajalla, mutta Shelveyn punaisen kortin jälkeen hän kärsi suojan puutteesta ympärillään, kun keskikenttä ylitettiin. 4
Jonjo Shelvey – hänen leimansa Alliin maksoi Newcastlelle pelin. He olisivat saaneet saada pisteen tai kolme, ellei se tyhmyyden hetki olisi ollut. 1

Matt Ritchie – teki myös tyhmän haasteen Allille, joka toi hänelle vain keltaisen kortin. Työskenteli lujasti puolustuksessa, mutta Davies merkitsi hänet pois pelistä. 4
Ayoze Perez – hänen tavanomaista vauhtiaan ja kestävyyttään puuttui, koska peli suurelta osin ohitti hänet. Olisi voitu vaihtaa aiemmin, ellei ensimmäisen puoliajan vammojen vuoksi. 2
Christian Atsu – Newcastlen yksi kirkas kipinä kauttaaltaan, hallitsi myöhässä ammuttua maalia kaukaa, mikä pakotti torjumaan Llorisin. 7

Dwight Gayle – pyysi jahtaamaan pitkiä palloja, eikä hänelle annettu sellaista palvelua, jolla hän viihtyy. Hädin tuskin kosketti palloa ja hänet poistettiin neljännestunnin jälkeen. 3

Jamaal Lascelles (6. päällä) – syyllistynyt ajoittain pallon katseluun toisella puoliajalla. 3
Chancel Mbemba (34.) – puolusti kohtuullisen hyvin vaikeissa olosuhteissa. 6
Mikel Merino (v. 74) – osoitti mukavia silauksia, Ottaen huomioon, että hänet nostettiin osana vahingonrajoitustoimia. 6

Tottenham Hotspur

Hugo Lloris – hänen ei tarvinnut tehdä liian lujaa työtä puhtaaksi, ja hänen potkunsa olisi voinut olla parempi. 5

Kyle Walker-Peters – näytti tukevalta puolustavassa, hallussaan ja hän teki hyviä juoksuja eteenpäin. Näyttää kykenevän korvaamaan hänen samannimisen oikeanpuoleisen edeltäjänsä. 7
Toby Alderweireld – pyyhkäisi pallot siististi ja poimi aina miehen laivastonsinisessä paidassa. 9
Jan Vertonghen – piti Gaylea maljalla koko iltapäivän ja osoitti hyviä johtajuusominaisuuksia. 8
Ben Davies – hänen keuhkoja rikkovat toisen puoliskon juoksut antoivat Eriksenille ja Allille tilaa yhdistyä. Varasti entisen ukkonen häikäilemättömällä viimeistelyllä ja tasoitti pelin. Katsotko Danny Rosea? 8

Eric Dier – syyllinen istumaan liian syvällä ensimmäisellä puoliskolla, mikä saattoi olla hitaan tempon taustalla. Parantui tauon jälkeen, kun joukkue nousi ylemmäs kentällä. 6
Moussa Dembele – kantoi palloa hyvin eteenpäin, varsinkin toisella puoliajalla ja oli pirun vaikea karistaa pallo pois. 7

Moussa Sissoko – ei juurikaan vaivannut vanhoja työnantajiaan ja hänet vaihdettiin toisen puoliajan alussa. 3
Christian Eriksen – tuli lähinnä Spursia ensimmäisellä puoliajalla ja soitti täydellisen pallon takatolppaan Allin maaliin. 7
Dele Alli – loistavasti ajoitettu juoksu maaliin ja kätesi toisessa. Shelveyn ja Ritchien piittaamattomat rikkeet korostavat häntä, osittain, että hän on pelaaja, jota vastustajat pelkäävät. 7

Harry Kane – kesti turhauttavan ensimmäisen puoliajan. Pakotti hienon torjunnan Elliottilta toisella puoliajalla ja osui tolppaan myöhään, eli elokuun maali välttyy häneltä. 6

Son Heung-Min (v. 57) – tarjosi enemmän liikkeen ulkopuolella kuin Sissoko, vaikka hän ei ollut kentällä, kun Newcastlessa oli 11 miestä. 7