Colchester 1-2 Aston Villa -pelaajaluokitukset:vakaa Chester

Steer pelastaa Mandronin kynän – skysports.com

Aston Villa pääsi liigacupin toiselle kierrokselle Colchesterin 2-1-voiton ansiosta – mutta miten molempien joukkueiden pelaajat pärjäsivät? Tässä arviomme.

Colchester United

Sam Walker – vuodatti pallon avaukseen, mutta ei voinut tehdä juurikaan toiselle kiertetylle maalille. 4

Cameron James – hallitsi pallon ja teki yhden hyvän tyhjennyksen toisella puoliajalla. 5
Frankie Kent – ​​hieman epäonninen oman maalinsa kanssa, mutta lunasti itsensä sakolla, improvisoitu viimeistely Reidin ajomatkalta, sitten selvitti Adomahin laukauksen linjalta. Kiireinen ilta. 7
Cole Kpekawa – parempi, kun hän siirtyi vasemmalle puolustajalle kuin hänen aloitusasennossaan vasemmalle keskuspuolustajalle. Taisteli ollessaan eristettynä Adomahia vastaan. 4

Ryan Jackson – tukahdutti Andre Greenin aiheuttaman uhan kohtuullisen hyvin. Yritti toisinaan tehdä liikaa itsekseen toisella puoliajalla. 5
Tom Lapslie – kaikkialla alkuvaiheessa ja katsoi taistelua varten. Pudonnut joskus liian syvälle, mutta joskus hän tarvitsi sitä laajojen alueiden peiton puutteen vuoksi. 6
Sean Murray – teki muutaman maalin ulkopuolella, mutta hänen syöttökykynsä teki hänestä avaimen joukkueensa parempiin loitsuihin. 6
Kyel Reid – ei olisi pitänyt käyttää vasemmanpuoleisena puolustajana tämän tyyppisessä pelissä, koska hänellä ei ole puolustusta. Hyötyi järjestelmän muutoksesta, joka merkitsi hänet laitahyökkääjäksi, antaa hänelle lupa ajaa eteenpäin. 5

Drey Wright – nautti vilkkaasta ensimmäisestä puoliskosta, asettaa Szmodics laukaukseen ja päästä toisinaan Bjarnasonin ohi. Toisella puoliajalla hiljaisempaa. 6
Sammie Szmodics – voitti rangaistuspotkun ja pakotti kaksi hyvää torjumista Steeriltä, varsinkin loppuvaiheen toinen. 7

Mikael Mandron – kunnollinen ensimmäinen puoliaika, mutta näki heikon rangaistuspotkun. Toisessa 45:ssä hän syyllistyi pelin hidastumiseen ja hävisi paljon ilmataisteluistaan ​​Samballe. 4

Craig Slater (65:ssä) – Toinen tärkeä vaihtopelaaja, jonka hillitty hallinta antoi Sussexin puolelle jonkin verran hallintaa. Hänen kuntonsa voi olla avain Colchesterin kaudelle. 7
Lewis Kinsella (v. 69) – väline U:n myöhäiseen nousuun. Teki kaksi hyvää toimitusta, eteni hyvin ja sopi paljon paremmin laitapuolustajarooliin kuin Reid. 8
Denny Johnstone (82) – ei ollut paljon aikaa vaikuttaa, yhden spekulatiivisen yrityksen ulkopuolelle. 5

Aston Villa

Jed Steer - torjui Mandronin rangaistuksen ja kielsi Szmodicsin kahdesti, jälkimmäinen hienolla vasenkätisellä torjunnalla kuoleman hetkinä. Olisi ollut täydellinen debyyttibaari Kentin maali ja yksi lyhyt vuoto. 8

James Bree – energinen esitys, jossa hän yhtyi hyvin Adomahin kanssa. Taisteli hieman puolustavammin, kun hänen oikeanpuoleinen kumppaninsa pääsi irti. 6
James Chester – ei niin aggressiivinen kuin hänen kumppaninsa, mutta ei lähellekään niin virhealtis. Hiljaisen tehokas. 8
Chris Samba myönsi rangaistuspotkun ja hänellä oli muita epävakaita hetkiä ensimmäisellä puoliajalla. Tasapainon vuoksi hän voitti ilmataistelunsa Mandronia vastaan ​​tauon jälkeen. 4
Birkir Bjarnasson – pelasi taistelussa, impulsiivinen tapa, joka olisi ehkä sopinut paremmin laitapuolustajaksi kuin laitapuolustajaksi. Virheille altis esitys, joka korostaa Villan luonnollisen peitteen tarvetta Neil Taylorille. 2

Albert Adomah – Villan suurin uhka suuren osan kilpailusta, hänen ristinsä johtaa toiseen maaliin ja muihin pyrkimyksiin, joita ei ole onneton palkittu. Tekikö oman osuutensa puolustustyöstä ja Villan suorituskyky kärsi, kun hän pääsi irti. 8
Josh Onomah – kasvoi peliin huonon alun jälkeen. Kantoi pallon eteenpäin puolustusalueilta ja auttoi nostamaan joukkuettaan kentälle. 7
Conor Hourihane – yksi hänen vapaapotkuistaan ​​loi Hoganille hyvän puskupaikan ensimmäisellä puoliajalla, mutta hän näytti hyvin vauhdilta avoimessa pelissä. 3
Andre Green – hänen seitsemännen minuutin ponnistelunsa johti avaukseen, mutta ei muuten päässyt peliin. Halusin aina leikata oikeaan jalkaansa, mikä teki hänestä hieman ennustettavan. 4

Scott Hogan – ei ole mukana rakentamisessa yhtä säännöllisesti kuin hänen kumppaninsa, mutta teki avausmaalin ja onnistui nousemaan maalintekopaikoille. 6
Callum O'Hare – osoitti nuorekasta ylellisyyttä, oli mukana missä tahansa pallo oli ja oli käsi avauksessa. Onko hänellä vielä teknistä laatua vaikuttaakseen Valioliigan kunnianhimoiseen joukkueeseen? Päätetään. 6

Rushian Hepburn-Murphy (69:llä) – osoitti vauhtia, mutta piti etsiä vaihtoehtoja useammin, kun juoksi pallon kanssa ja ilman sitä, tehdä enemmän puolustustyötä Breen auttamiseksi. 5
Keinen Davis (73:lla) – ei pystynyt vaikuttamaan peliin loppuvaiheessa. 5