Brighton &Hove Albion 1-0 Manchester Unitedin pelaajaluokitukset:Super Stephens

Onko Gross yksi kauden hankinnoista? – mirror.co.uk

Brighton &Hove Albion varmisti selviytymisen Valioliigasta perjantai-iltana, kun Pascal Grossin pusku antoi heille 1-0-voiton hajallaan olevasta Manchester Unitedista. Tässä pelaaja-arviomme pelistä.

Lokit

Maty Ryan – osoitti varmoja käsiä kieltääkseen Pogban ja Rashfordin toisella puoliajalla. Vaikka häntä ei testattu niin paljon kuin hän olisi odottanut 10. liigan puhtaalta pöydältä, hän herätti silti luottamusta. 7

Bruno – ilman selvää fyysistä etua vastustajiinsa nähden, 37-vuotias näyttää saaneen lisää älykkyyttä peliinsä, ja se oli ilmeistä hänen tekemissään eteenpäin juoksuissa. 8
Shane Duffy – teki loistavia lohkoja ja voitti viisi ilmakaksintaistelua, WhoScoredin mukaan. Erityisen tärkeää päätösvaiheessa, kun keskikenttä putosi hieman syvemmälle. 9
Lewis Dunk – pelasi erittäin vaikuttavan pelin, jonka aikana ainoa virhe oli liian vahva ensimmäinen kosketus, jonka ansiosta Rashford pääsi läpi ensimmäisen puoliajan puolivälissä. Poimi yhden tai kaksi hyvää syöttöä ensimmäisellä puoliajalla. 7
Gaetan Bong – piti asemansa hyvin ja työskenteli yhdessä Izquierdon kanssa, varsinkin puolustusvaiheessa. Nopeasti katkomaan palloja, kun hän tarvitsi. 7

Anthony Knockaert – työskenteli lujasti estääkseen Ashley Youngilta tilaa puolustavassa kolmanneksessa varhain, sitten itseluottamus kasvoi hyökkäysuhkana pelin edetessä. Tein loistavia suorituksia oikealta kanavalta, jossain vaiheessa näyttäen nopeita jalkoja jättämään Rojon lattialle. 9
Davy Propper – keskikenttäpelaaja pelasi ensimmäistä kilpailupeliään kuukauteen pelikiellon jälkeen, mutta hän ei tarvinnut aikaa asettua. Teki loistavia lohkoja ensimmäisellä puoliajalla ja oli sinnikkäästi läsnä koko ajan. 8
Dale Stephens – sulkeutui erinomaisesti ja omisti keskikentän pitkiä aikoja, varsinkin ensimmäisellä puoliskolla. Pakotti lähemmäs omaa rangaistusaluettaan toisen puoliajan jaksoina. 9
Jose Izquierdo – pakotti hyvän torjunnan De Gealta kaukaa ensimmäisellä puoliajalla ja osoitti erinomaista liikettä. Hänen puskunsa juuri ennen tunnin merkkiä johti maaliin. 7

Pascal Gross – painoi Unitedin keskuspuolustajia hyvin, mikä vaikuttaa heidän kykyynsä pelata takaapäin. Täysin ansainnut päävoittonsa, joka ylitti tiukasti rajan ja päätti upean henkilökohtaisen Valioliigan debyyttikampanjan. 9
Glenn Murray – työskenteli kovasti koko illan, vaikka hän olikin onnekas, ettei häntä lähetetty yli-innokkaaseen saksihaasteeseen Fellainille. Pakotti hyvän pysähdyksen De Gealta ensimmäisellä puoliajalla, epätavallisen, laukaus laatikon ulkopuolelta. 7

Beram Kayal (84)
Solly March (88)
Leonardo Ulloa (90+3)

Manchester United

David De Gea – Manchester Unitedin ylivoimaisesti paras pelaaja ensimmäisellä puoliajalla, hyviä torjuntoja Murraylta ja Izquierdolta. Niin köyhiä kuin hänen joukkuetoverinsa olivat, espanjalainen onnistui melkein puhtaalta pöydältä, jopa kieltää Izquierdon pusku ennen kuin levypallo muutettiin. 8

Matteo Darmian – ei hän eikä Antonio Valencia anna Unitedille tarvitsemaansa leveyttä laitapuolustajalta. Syyllinen siitä, että hän oli poissa asemasta, kun Brighton hyökkäsi hänen kyljestään, pakottaa keskuspuolustajan laajalle alueelle. 3
Chris Smalling – yksi parhaista pelaajista, joka ajoittain pelasti Darmianin. Ei parhaimmillaan, mutta häntä ei pitäisi ensisijaisesti syyttää tappiosta. 6
Marcos Rojo – näyttää puuttuvan Manchester Unitedin keskuspuolustajalta vaadittavaa voimaa ja tasapainoa. Pelaajalle, joka on otettu mukaan hänen pallopelitaitojensa vuoksi, Hänen syöttönsä oli myös selvästi alle halutun tason. 4
Ashley Young – näytti paremmalta, kun hän siirtyi oikealle puolustajaksi ja pystyi heilauttamaan ristiä ensimmäisellä kerralla, sen sijaan, että leikkasi hänen oikeaan jalkaansa. Tuntuu melkein hämmentävältä, että Young on pitänyt kiinni vasemmanpuoleisen asennosta niin kauan. 4

Marouane Fellaini – näytti kärsivän epäselvyydestä hänen roolistaan. Kesken keskikentän ja viimeisen kolmanneksen väliin, mikä teki Unitedista haavoittuvan siirtymävaiheissa. 3
Nemanja Matic – ongelsi käsitellä Knockaertin sisäänpäin syöksyjä ensimmäisellä puoliajalla, ja vaikka hänen puolustustietoisuutensa parani hieman toisella puoliajalla, hänen kulkumatkansa pysyi rajallisena. 4

Juan Mata – halusi aina ajautua keskusalueille, antaa Unitedille tasapainon puutteen, varsinkin ilman hyökkäävää oikeaa puolustajaa. Vietti aivan liian kauan omalla puoliskollaan. 3
Paul Pogba – vaikea puolustaa tätä esitystä, vaikka Unitedin luovuuden puute yleensä johtuu muista tekijöistä. Alkoi sanella peliä enemmän hyvin myöhään, mutta hänen täytyy olla päällä pidempiä aikoja. 4
Anthony Martial – pääsi tuskin palloon ensimmäisellä puoliajalla. Vaikka ranskalainen näki enemmän palloa tauon jälkeen, hän halusi aina ajaa keskusalueille, joka syötyi Brightonin käsiin. 3

Marcus Rashford – hänen päätöksentekonsa ensimmäisellä puoliskolla muistetaan aina ratkaisevana hetkenä, vaikka hän ilmeisesti tuotti Ryanille parhaan testin toisella puoliskolla pistelyllä. 4

Jesse Lingard (68:lla) – hänen positiivinen liikensä pois pallosta oli jotain, jota United puuttui ensimmäisellä puoliajalla. 7
Luke Shaw (v. 68) – vaikutti mukavammalta murtautua viimeiselle kolmannekselle kuin Young. 7
Scott McTominay (76) – ei aivan ihanteellinen mies, jonka puoleen kääntyä, kun tarvitaan maalia loppuvaiheessa. 5

[Brighton &Hove Albion 1-0 Manchester Unitedin pelaajaluokitukset:Super Stephens: https://fi.sportsfitness.win/urheilu/jalkapallo/1005038747.html ]