Kauden keskikenttäpelaaja:Notts Countyn Rob Milsom

Luotettava Milsom – nottinghampost.com

Viime kaudella joulukuussa Football Lab meni Adams Parkiin katsomaan Notts Countyn tasapeliä 2-2 Wycombe Wanderersille. Yksi vierasjoukkueen erottuvista pelaajista sinä päivänä oli vasen puolustaja Robert Milsom.

Se oli hänen ensimmäinen kauden aloitus pitkäaikaisen loukkaantumisen jälkeen, ja hänen päättäväisyytensä todistaa itsensä oli aistittavissa. Hän pääsi toistuvasti eteenpäin ensimmäisellä puoliajalla, oli käsi Adam Campbellin toisen puoliajan maalissa ja osoitti todellista karkeutta auttaakseen joukkuettaan jauhamaan pisteen Liam Noblen toisen laukauksen jälkeen.

Tällä kaudella, olemme nähneet samanlaisia ​​ominaisuuksia Milsomilta, vaikka hän on näytellyt eri roolissa. Parempi onni loukkaantumisten kanssa on antanut hänelle mahdollisuuden aloittaa 30 peliä tällä kaudella, enemmistö keskikentällä.

Michael O'Connor on muuttunut Kevin Nolanin nimittämisen jälkeen, linja, joka voidaan katsoa monien muiden pelaajien ansioksi, Silti Milsom on ollut johdonmukainen koko kauden ajan. Jokaisessa pelissä hän on työskennellyt väsymättä asian hyväksi, ottaa huomioon, että hänen joukkuetovereidensa sitoutuminen John Sheridanin hallituskaudella oli kyseenalaistettu.

Oli oppositio mikä tahansa, Milsomin tilanne tai asema kentällä, hän taistelee kyytiin asti.