Birmingham City 0-2 Norwich City -pelaajaluokitukset:Vaikuttava Pritchard

Murphy ja Tettey juhlivat toista – edp24.co.uk

Birmingham Cityn 2-0-tappio Norwich Citylle lauantai-iltapäivänä oli peli, jossa verta ja sisua päihitettiin taidolla ja taitavuudella. Alex Pritchardin ja Josh Murphyn maalien ansiosta. Tässä pelaajien arviomme pelistä.

Birmingham City

David Stockdale – teki hyvän tuplatorjunta torjuakseen Oliveiran ja Pritchardin vähän ennen taukoa ja oli osittain kiitollinen siitä, että jälkimmäinen ei nappannut hattutemppua. Ei olisi kuitenkaan pitänyt lyödä niin tiukasta kulmasta lähitolppaansa ensimmäisen ja toisen maalin takia, hän osoitti päättämättömyyttä jättäessään kuuden jaardin laatikkonsa. 3

Maxime Colin – eteni kohtuullisen hyvin ensimmäisen puolen tunnin aikana ja yritti saada yhteyttä Jotaan. Näytti menettävän jonkin verran itseluottamusta, vaikka Blues jäi jälkeen. 4
Michael Morrison – hallitsi Oliveiraa suurimman osan ensimmäisestä puoliajasta ja katkaisi yhden tai kaksi ristiä läheltä. Komentava ilmassa. 6
Harlee Dean – parempi jakelu kuin Morrison, mikä saattaa johtua hänen Brentford-koulusta, mutta sulkeutui ennenaikaisesti toisen maalin johdossa. 4
Jonathan Grounds – tarjosi Gunnin kaikkien pelien suurimman kokeen vaikuttavalla curling-ponnistelulla 26 minuutin ajan. Eteenpäin hyvin eikä hänen energiatasonsa koskaan laskenut, tekee hänestä joukon parhaan. 7

Maikel Kieftenbeld – 49. minuutilla hän teki Bluesin lähimmän toisen puoliajan, pistävä kaukolaukaus, joka lensi juuri yli maalin. Anna alkusyötön Pritchardille toista maalia varten. ylitä hänet kuitenkin. 4
Craig Gardner – kotijoukkueen kekseliäin pelaaja ensimmäisellä puoliajalla, aina valmis yrittämään pallojen läpi. Hän teki noin 500 laukausta toisen puoliajan ensimmäisten 15 minuutin aikana, joiden tarkkuus jätti paljon toivomisen varaa. 5
Cheikh N'Doye - painoi korkealla kentällä hyökkääjän rinnalla, mutta ei tarjonnut tarpeeksi hallussapitoa ollakseen uhka näillä alueilla. Otettiin pois puoliajalla. 3

Jota – joskus liian fiksu omaksi parhaaksi. Kokeilin yhtä tai kahta leffaa, jotka saattoivat toimia aikaisemmissa klubeissa, mutta täällä hän huomasi, että hänen joukkuetoverinsa eivät olleet aivan hänen aallonpituudellaan. Hänen rento vastauksensa pallon menettämiseen ei miellyttänyt kotifaneja eikä Cotterillia, joka otti hänet pois tauosta. 2
Jeremie Boga – osoitti vauhtia ja taitoa, mutta ei niin usein kuin olisi voinut tehdä. Miehen, joka pystyi tekemään viime kuussa Bramall Lanella tekemänsä maalin, olisi pitänyt tuottaa enemmän laadukkaita loppupalloja ja laukauksia, jotka koettelivat maalivahtia. 4
Lukasz Jutkiewicz – voitti parittoman ilmapallon, mutta tarvitsi parempaa palvelua maksimoidakseen todella kohteena olevan miehen vahvuudet. Uhkasi 10 minuuttia, mutta ampui sivuverkkoon. 4

Jacques Maghoma (45:llä) – osaa parantaa pelien tempoa penkiltä ja teki sen taas lyhyesti runsaalla energialla ja parilla kunnollisella juoksulla vasemmalle. Tarjosi enemmän kuin Jota, mies, jonka hän korvasi. 6
David Davis (45) – oli aikoja, jolloin hän yritti painostaa Lewisia, mutta ei saanut tarpeeksi tukea joukkuetovereiltaan. Cotterill tiesi voivansa luottaa siihen, että hän antaa kaikkensa, mutta ongelmana on, että hän ei tarjonnut paljon laatua siiveltä. 5

Norwich City

Angus Gunn – denied Grounds upealla, lentopysäkki 26 minuuttia. Se oli ainoa pelastus, joka hänen täytyi tehdä, mutta ellei hän olisi selvinnyt, Pritchard ei ehkä tehnyt maalia avausottelussa, eivätkä hänen joukkuetoverinsa ehkä ole voineet pelata peliä omilla ehdoillaan. 7

Ivo Pinto – syyllistynyt Bogan perääntymiseen pari kertaa, mutta se oli etu eteenpäin. Piti kärsivällisesti leveyttä, odottaa syöttöä, joka vaihtaa pelin hänen puolelleen ennen kuin hyökkää armottomasti sivulinjaa vastaan, kuten näimme Pritchardin ensimmäiseen mahdollisuuteen 29. minuutilla. 7
Christoph Zimmerman – näytti iloiselta saadessaan Jutkiewiczin voittaa ensimmäiset otsikot, antaa hänen pitää paikkansa ja estää tilaa takaapäin. Kuripitoinen suoritus. 8
Timm Klose – yksi tai kaksi hermostunutta puskua toisen puoliajan alussa sivuun, Tämä oli hyvä esitys Kloselta. Nopeammin löysät pallot kuin hänen kumppaninsa. 8
Jamal Lewis – taktisesti hillitympi kuin Pinto ja antoi mielellään Murphyn tehdä suurimman osan hyökkäystyöstä vasemmalla. Pelaajalle, joka tekee ensimmäisen ammattilaisliigansa, hän näytti rauhalliselta paineen alla virheettömässä näytössä. 6

Alex Tettey – ei ehkä ole suurin sattuma, että Kanariansaaret ovat pudonneet vain kaksi pistettä kuudessa Tetteyn aloittamassa pelissä tällä kaudella. Hän tarjoaa läsnäolotasapainon, joka ei ole aivan siellä, kun Vrancic ja Reed aloittavat samasta paikasta. 7
Tom Trybull – peitti hieman enemmän maata kuin hänen kumppaninsa eikä ujostunut ryhtymään haasteisiin pyydettäessä. Hänen energiansa ja sinnikkyytensä antoivat Norwichille perustan hyökkäävistä pelaajista. 8

Alex Pritchard – paperilla oikea laitahyökkääjä, mutta aikoi leikata sisään päästäkseen maalintekopaikoille. Tämä antoi hänelle mahdollisuuden tehdä ensimmäisen puoliajan avausmaalin räjähdysmäisellä maalilla lähitolpan sisällä. ennen kuin soitti vaikuttavan käänteisen syötön toisen tauon jälkeen. Olisi voinut tehdä hattutempun toisena päivänä. 9
James Maddison – toimitti Pritchardin avauspotkua varten taitavasti tehdyn vapaapotkun jälkeen 34 minuuttia, sen jälkeen, kun hän oli melkein pystyttänyt entisen Brentford-miehen viisi minuuttia aikaisemmin. Ei koskaan kestänyt liian kauan palloa, mutta ohjasi pelinsä viimeisellä kolmanneksella. 8
Josh Murphy – näytti kirkkaalta välähdyksessä, jopa ensimmäisen puolen tunnin aikana, kun Norwich ei ollut parhaimmillaan, kiertyi juuri Stockdalen kauimpana viereen tuona aikana. Pidin leveyttä suurimman osan pelistä luodaksesi tilaa muille, mutta oli myös tappava, kun hän meni sisään, kuten hän teki päättäessään pelin 71. minuutilla. 7

Nelson Oliveira – Morrison hallitsi pelin ensimmäisellä kolmanneksella ja kun hän sai voiton keskuspuolustajasta, Stockdale löi hänet myös kerran tai kahdesti. Yhtyi epäitsekkäästi joukkuetoveriinsa, mutta hänellä on todennäköisesti enemmän yksilöllisesti mieleenpainuvia pelejä tulevaisuudessa. 4

Marley Watkins (76:lla) – hänen joukkuetoverinsa olivat leiriytyneet syvälle hänen lyhyen peliaikansa aikana, joka esti hänen pallonpidätystään. 5
Harrison Reed (80) – piti pallosta hyvin kiinni loppuvaiheessa ja lisäsi hieman suojaa. 6
Yanic Wildschut (85:llä) – kosketti palloa vain kahdesti lyhyen ajan kuluessa kentällä. Ei käytössä