Millwall 2-0 Birmingham Pelaajien arviot:Wallace tekee vaikutuksen

Morison ja Wallace juhlivat – bbc.co.uk

Maxime Colinin oma maali ja Ryan Tunnicliffen isku auttoivat Millwallia voittamaan ansaitun 2-0 Birminghamin lauantai-iltana. Tässä pelaajien arviomme pelistä.

Millwall

Jordan Archer – testaamaton suuren osan pelistä, mutta ei todennäköisesti menetä paikkaansa Harrisin lojaalisuuden vuoksi tulppaa kohtaan, joka aloitti pudotuspelit huolimatta vaatimuksestaan ​​pudottaa hänet. 6

Conor McLaughlin – hyvä ilmassa, näytti tasapainoiselta pallon päällä ja taitavalta molemmilla jaloillaan. Näyttää siltä, ​​että se on sopeutunut saumattomasti tälle tasolle tehtyään vaikutuksen League Onessa Fleetwoodilla. 8
Shaun Hutchinson – puolusti miehekkäästi koko ajan eikä ujostunut asettamaan ruumiinsa linjalle välttääkseen vaaran välittömästi. Ei ole yllättävää, että Millwallin puolustusmuoto piristyi viime kaudella, kun hän palasi loukkaantumisesta. 7
Jake Cooper – näytti vahvalta, käyttää pituuttaan ohjatakseen korkeita palloja omassa boxissaan ja aiheuttaa ongelmia vastustajalle. Hänen 17. minuutin pudotuksensa johti Millwallin ehkä puoliajan parhaaseen mahdollisuuteen. 8
James Meredith – epäitsekäs esitys. Ei räpytyksiä hallussa, mutta kuulosti puolustavalta Adamsia vastaan ​​ja teki hyviä juoksuja eteenpäin toisella puoliajalla, siirtää palloa nopeasti. 7

Jed Wallace – pääsi Groundsin taakse useammin kuin kerran ja oli vilkas koko ajan, etsivät usein Morisonia laatikosta. 9
George Saville – hänellä on peliominaisuudet, jotka eivät poikkea Shaun Williamsista, ja hän on käyttänyt palloa hyvin, varsinkin toisella puoliskolla. 8
Ryan Tunnicliffe – suhteellisen hiljainen ensimmäisellä puoliajalla, mutta kasvoi tauon jälkeen, Hän teki ensimmäisen maalinsa Lions-joukkueessa 76 minuutin pelin jälkeen. 7
Aiden O'Brien – menetti yhden Millwallin paremmista ensimmäisen puoliajan paikoista, heitti pallon yli 17 minuuttia sen jälkeen, kun Cooper kaatoi Savillen vapaapotkun. Kenny Jackett on sanonut aiemmin, että hän on enemmän hyökkääjä kuin laitahyökkääjä, mutta hän näytti täällä kotonaan. 7

Steve Morison – hänen johtajuutensa ja ilmakykynsä olivat kaikkien nähtävillä. Hieman liikkuvampi kuin voisi odottaa veteraanikohdemiehen olevan ja teki vahvan juoksun, joka johti avaukseen, hetkiä toiselle puoliajalle. 9
Lee Gregory - tyhmä, väsymätön hyökkääjä, joka kehuu Morisonin ominaisuuksia. Olisi voinut olla hieman armollisempi ensimmäisellä puoliskolla, mutta Millwall ei myöskään ehkä ole luonut niin monia mahdollisuuksia, jos se ei olisi heidän kahden eturintaman työnopeus. 7

Shane Ferguson (v. 69) – vasenjalkainen leveä mies lyötiin sisään oikealta ja teki kurinalaisen esityksen vanhaa seuraansa vastaan.
Tom Elliott (74) – näytti aina eloisalta, hänen juoksunsa ja laukauksensa kaksi minuuttia päästyään johtamaan toiseen maaliin.
Tony Craig (90+2)

Birmingham City

Tomasz Kuszczak – ei pystynyt pelastamaan Bluesia, kun he tarvitsivat häntä, ja on heikentynyt merkittävästi maalivahtina viimeisen 10 kuukauden aikana. 4

Maxime Colin – käänsi pallon omaan verkkoonsa toisen puoliajan alussa. Teki yhden irtautumisen, joka johti Maghoman ristiin, joka väistää Vassellin, mutta hänellä oli kyky tehdä sitä enemmän. 3
Michael Morrison – olisi ehkä puolustanut lähitolppaansa hallitsevammin ensimmäisellä maalilla, ja hänen oli toisinaan vaikea päästä lähelle Gregorya. Kuitenkin, hän myös selvitti linjansa useaan otteeseen, eikä häntä auttanut hänen edessään oleva hajanainen keskikenttä. 5
Marc Roberts – kesti kolme horjuvaa hetkeä ensimmäisten 20 minuutin aikana, mikä vaikutti hänen itseluottamukseensa. Ei välttämättä pääsyyllinen kumpaankaan päästettyyn maaliin, vaikka. 4
Jonathan Grounds – ei koskaan päässyt kunnolla käsiksi Wallacen kanssa, joka paljasti hänen vauhtinsa ja rohkeutensa puutteen. Grounds ei koskaan tarjoa paljon eteenpäin, joten kun hän ei puolusta hyvin, on vaikea nähdä, mitä hän tarjoaa. 2

David Davis – jäljitti mielellään takaisin ja pelasi läpipallon Vassellin mahdollisuudesta, mutta muuten hänen pallonkäyttönsä olisi voinut olla parempi. Paljon energiaa, mutta tarvitsee enemmän taktista tietoisuutta. 4
Maikel Kieftenbeld – ei tiennyt milloin painaa palloa ja milloin jäädä takaisin, usein jäänyt kahdelle mielelle antaa Millwallille tilaa taakse. 2

Jacques Maghoma – ehkä Birminghamin vilkkain ensimmäisen puoliajan pelaaja, mutta häneltä puuttui tarvittava tuote, Vassell heitti yhden ristin 41 minuuttia. Aina valmis jäljittämään nopeasti, mutta oli vähemmän tehokas haastamaan palloa pelin toissijaisissa vaiheissa. 4
Cheikh N'Doye – hänen suunnitelmansa oli pakottaa fyysisyys korkealle kentällä, mutta hänellä ei ollut vauhtia ja ketteryyttä painostaa vastustajiaan. Blues tarvitsee luonnollisemmin hyökkäävän pelaajan keskikentällä saadakseen aluetta ja hallintaa ylemmäs kentällä. 2
Che Adams – nimetön 77 minuuttia, kun hän oli kentällä, hallussa ja poissa. Epäilemättä lahjakkuus, mutta hänen on näytettävä enemmän, mitä hän osaa tehdä pelottavissa ympäristöissä. Villa ensi viikolla… 2

Isaac Vassell – sai Bluesin parhaan mahdollisuuden juuri ennen taukoa, mutta ei saanut laakereitaan oikeaan tiukasta kulmasta ja liukui sitä leveäksi. Kun hän sprintti, hän teki sen solmunopeudella, mutta hän ei tehnyt sitä tarpeeksi usein auttaakseen joukkuetta nousemaan entisestään. 4

Jota (v. 63) – varhaiset päivät, mutta pelätään, että hän voi kärsiä pelaamisesta teknisesti rajoittuneempien pelaajien kanssa kuin Brentfordissa. 3
Lukasz Jutkiewicz (70:llä) – tarjoaa tavallisesti fyysistä läsnäoloa penkiltä, ​​mutta täällä hänellä ei ollut palvelua Millwallin hallussapidon tehokkuudesta johtuen. 5
Jeremie Boga (77) – osoitti enemmän vetoa, kiireellisyyttä ja lahjakkuutta 13 minuutissa kuin Adams teki 77 minuutissa. Olisi voinut tehdä tarpeeksi aloittaakseen derbyn. 7