Liverpool 2-1 Everton pelaajaluokitukset:Chamberlain avustaja

Täydellinen alku Van Dijkille – metro.co.uk

Virgil Van Dijk ei olisi voinut haaveilla parempaa Liverpool-debyyttiä, hänen megarahasiirtonsa jälkeen Southamptonista:hän teki myöhäisen voiton kilpailijaa Evertonia vastaan ​​Kopin edessä lähettääkseen uuden joukkueensa FA Cupin neljännelle kierrokselle 2-1-voitolla. Tässä pelaajien arviomme pelistä.

Punaiset

Loris Karius – päästi maaliin ainoasta laukauksestaan, jonka hän kohtasi, vaikka häntä ei voitaisi syyttää liikaa maalista. Hänen täytyy olla komentavampi, jos hän haluaa pakottaa Mignoletin ulos. 4

Joe Gomez – hyvä pallo takatolppaan Milnerille ensimmäisellä puoliajalla, mutta suuntasi päänsä väärin Chamberlainin toisesta puoliskosta. Puuttui raaka vauhti venyttää peliä oikealla. 5
Virgil Van Dijk – ei olisi voinut haaveilla parempaa tapaa esitellä itsensä Liverpool-faneille kuin tehdä myöhäinen voittaja Kopin edessä Merseyside Derbyssä. Jos on kritiikkiä, hänen ensimmäinen puoliajatuksensa olisi voinut olla kunnianhimoisempi. 8
Joel Matip – vaikuttava jakelu ensimmäisellä jaksolla ja auttoi pitämään eristettyä Calvert-Lewiniä hiljaa, vaikka hän olisi voinut tehdä paremmin tasoitusmaalin. 7
Andrew Robertson – ensimmäisellä puoliajalla hän tarvitsi viimeistä puolustusta kumotakseen Bolasien uhan, ja häneltä puuttui tavanomaista ponnistelua hänen juoksuissaan, vaikka näimme sitä enemmän tauon jälkeen. 6

James Milner – etsi aina syöttöjä sisältä, usein Lallanaan, mikä teki hänestä hieman helppolukuisen. Suojeli Robertsonia kuitenkin hyvin poissa hallituksesta ja löysi laatikon vasemmalla puolella tilaa lennättääkseen Liverpoolin kiistatta parhaan ponnistelun avulla ensimmäisen puolen tunnin aikana. ennen kuin muutti rauhallisesti rangaistuspotkun. 5
Emre Can – tarvittiin lisää luottamusta palloon, varsinkin kun Everton putosi puolustavaan kolmannekseen. Ei olisi suurin menetys, jos hän siirtyisi Juventukseen tässä kuussa. 4
Alex Oxlade-Chamberlain – käytti aikaa päästäkseen kilpailuun, mutta se oli erittäin vaikuttava toisella puoliajalla. Pelattiin näppärä läpipallo luodakseen yksi vastaan ​​yhden mahdollisuuden, ennen kuin toimitat kaksi tappikulmaa, joista yksi valitsi voittajan. 8

Adam Lallana – kamppaili pelin fyysisen puolen kanssa, vaikkakin tavallaan se hyödytti häntä, kun hän voitti rangaistuspotkun, koska hän meni yli liian helposti. Pääsi hyviin paikkoihin ensimmäisen puoliajan loppupuolella. 5
Sadio Mane – pelaa keskitetysti kuin tavallisesti, Senegalilainen hyökkääjä oli hieman ahne hallussaan spekulatiivisella laukauksella, joka meni reilusti yli. Ei ajanut perässä niin paljoa ennen kuin tila avautui tauon jälkeen. 6
Roberto Firmino – pudonnut liian syvälle keskusalueille, toisinaan lähempänä Joel Matipia kuin kumpikaan Evertonin keskuspuolustaja. Parempi toisella puoliajalla, mutta on pelannut hedelmällisempiä pelejä. 5

Georginio Wijnaldum (70. v.) – pussi Bolasien ja antoi Liverpoolille jonkinlaisen varmuuden, että he olivat kadonneet etukäteen. 7
Dominic Solanke (77) – ei aivan tarjonnut pito-ominaisuuksia, joita isolta mieheltä olisi voinut odottaa. 5
Trent Alexander-Arnold (77:llä) – tarjosi hieman enemmän hyökkäysleveyttä kuin Gomez. 6

Toffeet

Jordan Pickford – ei olisi voinut tehdä mitään Milnerin rangaistuspotkulle, mutta muuten sitä ei testattu ensimmäisellä puoliajalla. Puolimielisesti yritti lyödä voittajaan johtanutta kulmaa ja jätti sen sijaan verkkonsa vartioimatta. 3

Jonjoe Kenny – kilpaili urhoollisesti ensimmäisellä puoliajalla ja juoksi toisinaan ylösalaisin. Hänellä oli vaikeuksia käsitellä Manea ja muita tauon jälkeen, kun hänellä oli enemmän tilaa peittää. 5
Phil Jagielka – "turvallisuus ensin" kuvaisi tarkasti hänen ensimmäistä puoliaikaa, mutta ei hänen 67. minuutin juoksuaan Sigurdssonin tasoitusta varten. Osittain syyllinen voittajalle, mutta kaiken kaikkiaan kohtuullinen näyttö. 6
Mason Holgate – epäonnistui myöntäessään avauksen rangaistusta, mutta oli onnekas, kun hän vältti rangaistuksen työntettyään Firminoa pian sen jälkeen. Ei tehnyt liikaa väärin, muuten. 5
Cuco Martina on oikeajalkainen, apuvasemman puolustajan piti aina syöttää sisällä ja toisinaan se haittasi vasemmistolaiselle annettua palvelua. Everton huutaa Leighton Bainesin pitkäaikaista korvaajaa. 3

James McCarthy – tarttui lukuisiin haasteisiin varhain ja peitti enemmän maata kuin kumppaninsa ensimmäisellä puoliajalla. Kunto on edelleen ongelma, mutta hän voi olla voimavara Bluesille, kun hän palaa huipulle. 5
Morgan Schneiderlin – osoitti hienoja yksityiskohtia ja näyttää olevan tulossa enemmän luksuspelaaja kuin Southamptonissa näkemämme toiminnan mies. Hänen on saatava takaisin tuo mielen läsnäolo, jotta hän voi pudota ja suojella keskuspuolustajia, jota emme nähneet pelin siirtymävaiheissa toisella puoliajalla. 4

Yannick Bolasie – pääsi alas oikealta pari kertaa ensimmäisellä puoliajalla, mutta ei aina päässyt Robertsonin oikealle puolelle. Tarvitsee lähellä muita nopeita pelaajia vetääkseen merkit pois:ajatus hänestä ja Lookmanista kummallakin puolella voi olla houkutteleva. 4
Wayne Rooney – asetti Canille myöhäisen haasteen ensimmäisellä puoliajalla, mutta ei osallistunut eteenpäin odotetusti. Hänen joukkuetoverinsa paranivat hänen poissa ollessaan. 3
Gylfi Sigurdsson – jäljitetty suojelemaan Martinaa, mutta pääosin kamppaili leveältä kutsuvien ylitysmahdollisuuksien puutteen vuoksi. Parempi loppuvaiheessa, kun hän muutti keskitetysti, mistä asennosta hän asetti tasoittimen kotiin. 6

Dominic Calvert-Lewin – pyysi jahtaamaan menetettyjä asioita suurimman osan ensimmäisestä puoliskosta ja pääsi muutamaan löysään palloon. Toisella puoliajalla osoitti älykästä liikettä valitakseen ilmataisteluja laitapuolustajien kanssa, mieluummin kuin keskuspuolustajia, mutta viimeinen silaus hylkäsi hänet. 4

Ademola Lookman (v. 52) – näytti kirkkaalta ja jatkoi vaikuttavaa, käämitys taajuuskorjaimen asettamiseksi. 7
Oumar Niasse (82) – voi pudota edelleen Evertonin hyökkääjien nokkimisjärjestyksessä Cenk Tosunin saapumisen jälkeen. 5