Sheffield United 1-2 Bristol City pelaajaluokitukset:Brilliant Basham

Flintin voittaja tekee hänestä Bristol Cityn toiseksi parhaan maalintekijän kuudella maalilla… hän on keskuspuolustaja – bbc.co.uk

Kiehtovassa pelissä, joka tarjosi hienon mainoksen jalkapallon mestaruussarjalle, Aden Flintin loukkaantumisajan voittaja toi Bristol Citylle dramaattisen 2-1-voiton toiselle korkealentoiselle Sheffield Unitedille. Tässä pelaaja-arviomme pelistä.

Terät

Simon Moore – vaikea syyttää häntä liikaa avauksesta, mikä oli hieno lakko, mutta olisi voinut kasvattaa itseään Flintin voittajaksi. Tämän todisteen perusteella keskustelu siitä, pitäisikö Mooren vai Blackmanin aloittaa, jatkuu. 3

Chris Basham – ironisesti, keskuspuolustajasta hän teki sellaisen rohkean, hyökkäysjuoksuja, joita olisi voinut odottaa Baldockilta, jonka hän oli lyhyesti vaihtanut oikean laidan puolustajaan muutaman viime pelin aikana. Osoitti monipuolisuutensa täyttämällä keskikentällä punaisen kortin jälkeen, ja Blades menetti hänen puolustuskykynsä hänen poissaolon jälkeen. Täydellinen suoritus. 8
Richard Stearman – kurinalaisin keskuspuolustaja kolmesta teki hyviä puolustavia puskuja ensimmäisellä puoliajalla, ja hänellä oli vähän ongelmia Reidiä vastaan. Hän jäi kuitenkin kiinni katsomasta voittajaa, mikä vaikuttaa yllättävältä ottaen huomioon 30-vuotiaan kokemuksen tällä tasolla. 5
Jack O'Connell – ei peittänyt itseään loistossaan sijoituksellaan kumpaankaan maaliin, mikä tulee pettymään Wilderille, ottaen huomioon, että Robinit tarkastivat muuten harvoin hänen puolustustietoisuuttaan. Ei tehnyt niin montaa hyökkäyssyötöä kuin tavallisesti, jompikumpi. 3

George Baldock – aina valmis menemään eteenpäin. Ei ollut erityisen räjähtävä hallussaan ensimmäisellä puoliajalla, mutta näimme enemmän, mihin hän pystyy pallolla tuossa 15 minuutin dominanssijaksossa tauon jälkeen. Tervetuloa paluu. 7
John Fleck – valitsi yhden tai kaksi hyvää syöttöä löytääkseen Clarken, mukaan lukien syöttöpisteen tasoitusta varten, mutta hänen iltansa tuhosi täysin hänen erittäin huono haasteensa Korey Smithillä, mikä johti punaiseen korttiin. Skotlannin irtisanoutuminen muutti pelin. 1
Mark Duffy – yhdistettiin hyvin Stevensin kanssa ja tuli lähelle useissa tilaisuuksissa. Toisen puoliajan alussa, hän yhtyi enemmän Baldockiin ajautuessaan oikealle, mistä asennosta hän osui tolppaan kierrellä. Jatkuva uhkaus ja erittäin onneton, ettei maalia tehdä. 8
John Lundstram – piti pallosta hyvin kiinni ja pelaamatta yhtä monta Hollywood-palloa kuin Fleck, osui siistejä syöttöjä laajoille alueille. Saattaa vain saada jonkin verran itseluottamusta tämän tason tasaisista peleistä. 7
Enda Stevens – aiheutti ongelmia ja voitti vapaapotkuja vasemmalla ensimmäisellä puoliajalla, mutta näytti hillitymmältä tauon jälkeen. Olisi voinut olla nopeampi havaita Flintin juoksu voittajaksi, vaikka toiset ottavat suuremman vastuun. 5

Leon Clarke – työskenteli ahkerasti ja piti palloa mielellään muiden pelaajien edessä, otti tasoitusmaalin hyvin heti puoliajan jälkeen. Joskus puuttui tahti hyödyntää aukkoja takana, kun Bristol Cityn puolustus näytti haavoittuvalta. 6
Billy Sharp – osui puuhun kahdesti kahden minuutin ensimmäisen puoliajan aikana ja lyö Bakeria kasvoihin palautuvalla yrityksellä pian tauon jälkeen. Kuten Clarke kuitenkin, hän ei näyttänyt paljon vauhtia. 5

David Brooks (77:llä) – luonnollisesti erittäin lupaava hyökkäävä pelaaja, jolta ehkä puuttui tilanteeseen vaadittu puolustustaito. 4
Clayton Donaldson (80-vuotias) – ei aivan yhtä nopea kuin kaksi tai kolme vuotta sitten. Blades voisi tehdä hyökkääjän, joka tarjoaa jotain erilaista kuin Clarke ja Sharp. 4
Samir Carruthers (v. 86) - lähti keuhkoja rikkovaan juoksulenkille, mutta häneltä puuttui tietoisuus, sekä poimimaan Clarken pisteet tasoilla ja pudottamaan takaisin puolustavaan asemaansa tarvittaessa. 2

Robinit

Frank Fielding – nautti erinomaisesta ensimmäisestä puoliskosta, kieltää Sharpin ja Duffyn erittäin vaikuttavalla tavalla. Ei testattu niin paljon punaisen kortin jälkeen, mutta se, että West Country -joukkue pysyi pelissä tarpeeksi kauan voittaakseen sen, on suurelta osin Fieldingin ansiota. 9

Bailey Wright – haluton sulkemaan Stevensin tai Duffyn, hänen koulunsa ansiosta keskuspuolustajana. Ei tarjonnut paljon vauhtia ja leveyttä siirtymävaiheissa, vaikka hän teki hienon ja ratkaisevan haasteen Carruthersille vähän ennen voittajaa. 4
Aden Flint – menetti asemansa toisinaan ensimmäisellä puoliskolla, mutta hänet päästettiin irti kumppaninsa ahkeruudesta ja vastustajan nopeuden puutteesta. Parantui toisella puoliajalla ja hänen voittajansa myöhään oli ratkaiseva, mutta tämä ei ollut täydellinen keskuspuolustajan suoritus. 5
Nathan Baker – joutui pelastamaan Flintin ainakin kahdesti ensimmäisellä puoliajalla, mutta hänen jakautumisensa olisi voinut olla parempi ja hän syyllistyi perääntymään Clarken tasoituksesta. Puolusti sen jälkeen rohkeasti, vaikka. 6
Joe Bryan – hän teki ainakin kaksi voimakasta heittoa eteenpäin, alkaen puolustuskolmanneksestaan, lievittääkseen painetta selkälinjassa. Ihannetapauksessa olisimme nähneet nämä ominaisuudet hyökkäävämmässä mielessä, mutta Bryan oli toisinaan hämmentynyt kotijoukkueen oikeanpuoleisesta uhkauksesta. 4

Josh Brownhill – hänellä oli paljon energiaa ja hän ajautui laajoille alueille luodakseen ylikuormituksia, mutta hänen rajallinen finaalipallonsa ja tuhlaava laukauksensa ajoittain estivät hänen sivulta mahdollisuuden avata aukkoja. Hänen syöttönsä Patersonille avausottelussa näki hänet syöttämässä syöttöä, kuitenkin. 4
Marlon Pack – suuren osan pelistä hän asettui tiukasti puolustavaan kolmannekseen. Hänen kykynsä mukaisen pelaajan olisi ehkä pitänyt nousta pidemmälle yrittääkseen pakottaa itsensä kilpailuun, mutta tämä ei ollut aivan Packin ilta. 3
Korey Smith – katsoi enemmän kotonaan kuin Pack puolustusalueilla ja teki tärkeitä blokkeja puolustuskolmanneksessaan, vaikka hänen poismenonsa ei ollutkaan mahtavaa. Lähti loukkaantuneena heti tunnin jälkeen kärsittyään Fleckin huonosta haasteesta – toivomme hänelle pikaista paranemista. 6

Niclas Eliasson – jäi liian pitkälle kentällä aikoina, jolloin hänen olisi pitänyt estää Stevens ja Duffy saamasta kaksi vastaan ​​yksi -tilanteita Wrightia vastaan. Ottaen huomioon, että hän ei tarjonnut paljon hallussaan, hänen on oltava puolustuskykyisempi välttääkseen toisen puoliajan vetäytymisen. 2
Bobby Reid – hänellä ei ollut vauhtia tai voimaa saada Stearmania paremmaksi, varsinkin kun Bristol City siirsi palloa pitkälle. Hänen pelinsä on pääasiassa hienovaraista liikettä ja fiksua yhdistämistä, joka soveltuu syvempään rooliin, josta hän nautti viimeisissä vaiheissa, kun hän avusti voittajaa ensimmäisen kerran ristiin. 6
Jamie Paterson – aloitti leveästä vasemmasta asennosta, kun hän teki yhden tai kaksi juoksua leikkaamalla sisään aukkojen luomiseksi. Haalistunut loitsujen vuoksi, mutta heräsi eloon erinomaisesta iskusta ennen taukoa ja oli yksi niistä pelaajista, jotka ajoivat vieraita punaisen kortin jälkeen. 7

Milan Djuric (45) – hänen läsnäolonsa antoi Bristol Citylle keskipisteen, joita heillä ei ollut ensimmäisellä puoliskolla. 7
Matty Taylor (62:lla) – työskenteli kovasti ja taisteli hyvin voittaakseen toisen pallon, joka johti voittajaan. 8
Jonathan Leko (76:lla) – hänellä oli vauhtia ja terävät jalat hyödyntää ylimääräistä tilaa ja hän nautti vaikuttavasta vaikutuksesta päätösvaiheessa, vaikka hän ei olisi suoraan osallisena voittajassa. 9