Rochdale 2-0 Peterborough Unitedin pelaajaluokitukset:vaikuttava Rathbone

Keith Hillin 500. ottelussa Rochdalen johdossa hänen joukkueensa voitti ansaitusti Peterborough Unitedin 2-0 lauantai-iltapäivänä Calvin Andrew'n ja Callum Campsin maalien ansiosta. Tässä pelaajaarviomme.

Rochdale

Josh Lillis – ei työskennellyt liian lujasti puhtaan pöydän eteen, vaikka hän kielsi Maddisonin 25 minuutin aikana, sitten lopeta Millerin kesyllinen yritys lähellä jälkiä toisen puoliajan alussa. 7

Harrison McGahey – aggressiivinen esitys, jossa hän harvoin epäröi sulkea miestään aikaisin. Tämän todisteen perusteella näemme hänen parhaat puolet kolmen miehen puolustuksessa. 8
Donervan Daniels – vaikka hän ei tehnyt mitään avoimia tai kalliita virheitä, hän sijoitti oudon puskunsa väärin ja hänen syöttönsä oli toisinaan hieman liian kunnianhimoinen, mikä viittaa siihen, että on asioita, joiden parissa on tehtävä töitä. 6
Jim McNulty – kielsi Lloydin ajoittain aiheuttaman uhan ensimmäisellä puoliajalla eikä koskaan antanut hyökkääjien päästä ylitse toisella puoliajalla. Osoitti ylimääräistä arvostusta faneille koko ajan. 7

Joe Rafferty – teki loistavia ristejä varhain ja meni eteenpäin halutessaan, jopa toisen puoliajan jälkimmäisissä vaiheissa, kun Dalella oli kahden maalin suojaus. 8
Callum Camps – tarjosi tasapainon ensimmäisellä puoliajalla, jonka ansiosta laitapuolustajat nousivat, vaikka hänen hetkensä koitti 37 minuuttia, kun hän nappasi toisen maalin vaikuttavalla vapaapotkulla. Nautin yhdestä tai kahdesta irtiottohetkestä toisella puoliajalla. 8
Oliver Rathbone – erinomaisen sitoutunut suoritus. Peitti aina vasemman kanavan, kun Bunney nousi, eikä ollut koskaan ujo osallistua pelin fyysiseen puoleen. vaikka se tarkoittaisi parittoman vapaapotkun luovuttamista toisella puoliajalla. Rochdale tarvitsee häneltä sellaisia ​​näyttöjä, jotta he selviävät ongelmista. 9
Joe Bunney – osoitti valtavaa energiaa päästäkseen eteenpäin ja olisi voinut tehdä enemmän yhden tai kaksi avausta takatolpan kohdalla. Syyllistynyt siitä, että jätti liikaa tilaa taakse ensimmäisellä puoliajalla. 7

Ian Henderson – ei välttämättä pääarkkitehti kahden maalin johdon takana tauolla. Hänellä oli Dalen parempia avauksia toisella puoliajalla, mutta hän ei päässyt ampumakenkiinsä. 5
Matt Done – osoitti hyviä liikkeitä laajalle alueelle varhain, mutta hänen päivänsä keskeytettiin seitsemän minuutin kuluttua loukkaantumisen vuoksi. 5
Calvin Andrew – on hitaampi kuin Peterboroughin hyökkääjillä, mutta hän kompensoi sen pitämällä palloa epäitsekkäästi pystyssä ja työskentelemällä lujasti joukkueen eteen. Tuotti hetken ylevää teknistä laatua vaikuttavalla ensimmäisellä kosketuksella ennen kuin laukaisi 33 minuuttia. Haalistunut hieman jälkimmäisissä vaiheissa, koska Dalen esityksen luonne ei oikein sopinut hänelle. 7

Jordan Slew (7. sijalla) – voitti useita vapaapotkuja läsnäolonsa ja hyvän hallinnan ansiosta. Ei aivan hidas, mutta hänellä ei ollut räjähtävää vauhtia kaapissaan, mikä saattaa selittää, miksi hänet otettiin pois pelin venyessä. 7
Matty Gillam (v. 60) – halukas juoksija, mutta ohimennen suhteen hieman raaka, mikä on ymmärrettävää ottaen huomioon hänen suhteellisen kokemattomuutensa tällä tasolla. 5
Kgosi Ntlhe (74-v.) – lisäsi runsaasti vauhtia ja energiaa vanhaa seuraansa vastaan ​​viimeisissä vaiheissa – samanlaisia ​​ominaisuuksia kuin Bunney, mies, jonka hän korvasi laitapuolustajassa. 6

Peterborough United

Conor O'Malley – huono peli. Ehkä osittain syyllinen ensimmäiseen maaliin, mutta ehdottomasti syyllinen toiseen, Campsin luja vapaapotku osui suoraan häneen. 2

Leo Da Silva Lopes – teki pari hyvää juoksua toisella puoliajalla ja antoi ristin Millerin mahdollisuudesta, luultavasti paras avaus vierailevien pelaajien luoma koko peli. 5
Steven Taylor – hänellä ei ollut kauheaa peliä, mutta voisi kyseenalaistaa hänen kykynsä tukahduttaa vaarat lähteellä. Ei enää niin urheilullinen kuin ennen. 5
Jack Baldwin – liian hidas sulkeakseen varsinkin kun Rochdalen hyökkääjät pääsivät laitapuolustajan taakse. Pitää ryhdistäytyä ja olla vastaanottavaisempi vaaroille. 3
Andrew Hughes – kamppaili käsitellä Raffertyn ja Andrew'n yhdistelmäpeliä varhain, eikä tarjonnut tarvittavaa leveyttä kompensoidakseen. 3

Jermaine Anderson – outo kunnollinen juoksu, mutta lopulta hän imarteli pettääkseen. Grant McCann ei ollut onnellinen, keskikenttäpelaajan kanssa yksi kolmesta miehestä, jotka vedettiin tauolla. 4
Anthony Grant - tarpeeksi kunnollinen ensimmäisen puolen tunnin aikana, mutta kamppaili hillitäkseen kotijoukkueen irtautumista viimeisissä vaiheissa. Näytti jonkinlainen sivuttain kulkeva kauppias. 4
Michael Doughty – otettu nousuun erittäin huonon ensimmäisen puoliajan jälkeen, jossa hän putosi liian syvälle. Ei ottelua, jonka hän haluaisi muistaa. 2

Marcus Maddison – näytti välähdyksiä siitä, mitä hän voi tehdä ensimmäisellä puoliajalla, mutta hän ei voinut yhdistää erinomaista driblingään ymmärrykseen siitä, mitä hänen joukkuetoverinsa tekivät. 5
Jack Marriott – hänellä oli jalkojen nopeus, mutta ei ajatuksen nopeutta. Usein eri aallonpituuksilla palloa syöttävälle pelaajalle. 3
Danny Lloyd – hänellä oli eläviä hetkiä ja hänellä on runsaasti vauhtia, mutta hän ei koskaan testannut maalivahtia. Harvoin tehokkaasti yhteydessä Marriottiin ja Maddisoniin. 4

Ricky Miller (45) – harvoin saa tilaa näyttää, mitä hän osaa, mutta usein ampui epärealistisista asennoista ja yritti tehdä liikaa omassa. Pakotti torjunta Lillisiltä lähitolppaan toisen puoliajan alussa. 4
Idris Kanu (45) – ei toimittanut laadukkaita toimituksia eikä onnistunut testaamaan maalivahtia. Tämän todisteen perusteella useimmat haluaisivat mieluummin pikaveneen kuin Kanun… 3
Chris Forrester (45:llä) – joitain kunnollisia kosketuksia toisen puoliajan alussa, ja hän teki myöhässä ponnistuksen etäisyydeltä, mikä pakotti pelastamaan Lillisiltä. Mahdollisesti sitä on käytettävä jatkossakin. 5