Wolves 1-0 Millwall-pelaajaluokitukset:Super Saiss

Diogo Jota juhlii huutajaa – wolves.co.uk

Diogo Jotan upea ensimmäisen puoliajan isku palkitsi Wolvesin hallitun suorituskyvyn voitolla Millwallin 1-0. Tässä pelaajaarviomme.

Wolverhampton Wanderers

John Ruddy – testasi enemmän viiden minuutin aikana loukkaantumisajan lopussa, kuin hän oli 90 minuutissa normaaliajasta. Pysyi valppaana kieltääkseen Onyedinman ja Williamsin. 7

Danny Batth – komentava ilmassa kauttaaltaan ja näyttää omaksuneen Santon pelityylin takaapäin. 8
Conor Coady – teki loistavia sieppauksia ja loi sävyn kontrolloidulle suoritukselle hyvillä takasyöttöillä. 9
Roderick Miranda – muutama hermostunut hetki pelin alussa ja lopussa, mutta 80 minuuttia hän näytti hiljaa tehokkaalta. 7

Matt Doherty – täynnä juoksua ja meni hyvin päällekkäin alkuvaiheessa. Nähtäväksi jää, onko hänen tekninen kykynsä melko Santon haluamalla tasolla pitkällä aikavälillä. 6
Ruben Neves – on ensimmäinen kosketus ballerinaan. Jotkut hänen siirtyy siivilleen, varsinkin ensimmäisellä puoliskolla, sopisi Mestarien liigan finaaliin. 8
Romain Saiss – tarjosi samanlaista teknistä kykyä kuin Neves, mutta oli myös aggressiivinen kakkospalloissa ja yhtä lailla hallitseva pallon poissaolo. 9
Ruben Vinagre – tärisevä puolustus avaushetkellä, mutta onneksi tämä oli hänen vahvuuksiinsa räätälöity ottelu. Osoitti erinomaisen ensikosketuksen, jonka ansiosta hän pystyi hallitsemaan Crossfield-syöttöjä ja luomaan tilaa muille. 7

Ben Marshall – Blackburnissa, hän leikkasi tehokkaimmin sisäpuolelta vasemmalta oikealle jalalleen. Alkaen oikealta, hänen oli vaikeampi vaikuttaa menettelyihin, lyömällä yhden laukauksen suoraan Archeriin. 5
Leo Bonatini – hyvää liikettä ja piti palloa hyvin pystyssä muille pelaajille, mutta ei aivan tarjonnut häikäilemätöntä vaistoa, jonka saatat haluta hyökkääjältä. Archer kiistää yksitellen. 6
Diogo Jota – teki upean soolomaalin ja osoitti runsaasti taitoa ja hohtoa, mikä valloitti kotiuskoisten mielikuvituksen. 8

Kirkas Enobakhare (v. 59) – näytti eloisalta ja tarjosi aina perässä juoksemisen uhan. 6
Alfred N’Diaye (77) – ei röyhelöitä, mutta sai pallon nopeasti ulos laajalle alueelle. 6
Ivan Cavaleiro (87)

Millwall

Jordan Archer – menestyi erittäin hyvin. Hän voitti upealla maalilla ja torjui sen jälkeen sarjan, vaikka joitain hänen olisi odotettu tekevän. 8

Stephen McLaughlin – puolustaa paremmin ristiä vastakkaiselta laidalta kuin omalta. Hyviä puolustavia puskuja, mutta sijoittui aivan liian lähelle keskuspuolustajia, kun pallot tulivat hänen puoleltaan. 5
Byron Webster – varattu ensimmäisessä maalissa ja syyllistynyt siihen, että hän ryntäsi liikaa maaliin, mutta puolusti ruutua hyvin koko ajan ottaen huomioon hänen kohtaamansa paine. 7
Shaun Hutchinson – ehkä onnekas, kun hän ei päästänyt rangaistuspotkua toisella puoliskolla, mutta oli muuten kiinteä. 6
James Meredith - kamppaili käsitellä Wolvesin oikeaa puolta varhain ja kärsi väsymyksestä toisella puoliajalla. Meredithin esitys, League One:n johdonmukaisin vasen puolustaja viime vuosina, tiivistää divisioonien välisen kuilun. 3

Jed Wallace – teki hyviä juoksuja ja oli kiistatta Millwallin kirkkain pelaaja ensimmäisellä puoliajalla. Hänen oli suoritettava varovaisempi rooli punaisen kortin jälkeen ja hänen vaikutusvaltaansa rajoitettiin. 5
Shaun Williams – ylitys suurimman osan ensimmäisestä puoliskosta, ja hänen syöttönsä syvältä eivät olleet laadukkaita viime kaudella. Pakotti pelastamaan Ruddylta hänen pitkän kantaman ponnistelunsa lisäajassa. 3
George Saville – pelaa vanhaa seuraansa, kuten Wallacea, vastaan, mutta häneltä puuttui fyysisyys ja kurinalaisuus pelatakseen kaksoispivotissa. Hänen vahvuutensa olivat selvempiä, kun Millwall hallitsi palloa vastustajan puoliajalla – mitä ei tapahtunut liian usein. 4
Aiden O’Brien – League One -hyökkääjä, joka pelaa mestaruussarjan vasemmalla laidalla. Oli selvää, että hänen ylityskykynsä oli rajallinen, ja vaikka hän jäljitti aina uudelleen, hän katsoi kalaa vedestä ennen typerää punaista korttiaan. 3

Lee Gregory – ei painostanut puolustajia samalla innolla kuin näimme häneltä League Onessa. Kun hän putosi takaisin keskikentälle, hän näytti eksykseltä. 2
Steve Morison – 34, hänellä ei ollut energiaa sulkea kolmea keskuspuolustajaa yksin 90 minuutiksi. Vaikuttavampi loukkaantumisaikana, kun hänellä oli tukea. 3

Shane Ferguson (79) – löi pari kunnollista palloa ruutuun. 6
Fred Onyedinma (79:llä) – näytti eloisalta ja pakotti pelastamaan Ruddylta loukkaantumisajalla. 6