Chelsea 1-0 Man United -pelaajaluokitukset:Courtois-pelti yliarvostettu

Kante juhlii voittajaa – sportinglife.com

Ander Herreran ensimmäisen puoliajan irti ja N'Golo Kanten toisen puoliajan maali veivät Chelsean FA Cupin välieriin voittaen Manchester Unitedin 1-0 – mutta miten molempien joukkueiden pelaajat arvioivat?

Chelsea

Thibaut Courtois – hänen ainoa pelastuksensa oli Rashfordista, josta hänelle annettiin liikaa tunnustusta. Teki itsensä isoksi yksi vastaan, mutta ellei hän olisi torjunut laukausta, osui kovasti hänen läheisyyteen, kysymyksiä olisi kysytty. 5

Cesar Azpilicueta – hallussa ei ollut malttia ensimmäisellä puoliajalla, eikä hän onnistunut saamaan palloa Moosekseen. Harvoin testattu puolustuksellisessa mielessä. 6
David Luiz – antoi pallon pois Rashfordin toiselle puoliajalle yksi vastaan ​​yksi mahdollisuus, mutta muuten komentaja keskuspuolustajaa. 7
Gary Cahill – yksi tai kaksi virhettä, kun Rashford sulki sen ensimmäisellä puoliajalla, ja se olisi voinut kestää paremmin nuoren toisen puoliajan mahdollisuutta. 5

Victor Mooses – hiljainen hyökkäävässä mielessä, Young jätti toisinaan pelin ulkopuolelle. Älä kuitenkaan koskaan anna laitahyökkääjän päästä taakse, eikä Chelsean kärsivällinen koetteleminen vaatinut Mooseksen tavanomaisia ​​hyökkäysaaltoja. 6
N'Golo Kante – päätti tyypillisesti sitkeän esityksen ei niin tyypillisellä toisen puoliskon voittajalla – makealla, panostanut etäisyydeltä. 8
Nemanja Matic – hänen ristiriitainen ensimmäisen puoliajan suorituksensa antoi painoarvoa ajatukselle, että Fabregas oli epäonninen joutuessaan putoamaan. Jatkoi ampumista kyseenalaisilta alueilta. 5
Marcos Alonso – ei mennyt liikaa eteenpäin, ja urheilullisempi Valencia veti hänet takaisin. 4

Willian – ei tarjonnut samaa vauhtia kuin Pedro ensimmäisellä puoliajalla, mutta heräsi henkiin tauon jälkeen ja hänen tilannekuvansa pakotti hyvän torjunnan De Gealta. 7
Diego Costa – eristettynä suuren osan ensimmäisestä puoliskosta. Willianin keskustaan ​​ei saatu yhteyttä ja hän suuntasi läheltä postikulmasta. 6
Eden Hazard – Chelsean suurin uhka, kuljettaa joukkuetta toisinaan eteenpäin ensimmäisellä puoliajalla. Hän teki virheitä, mukaan lukien Herreran punaisen kortin, ja loi avauksia yksin. 8

Cesc Fabregas (81)
Kurt Zouma (89-v.)
Michy Batshuayi (90+4)

Manchester United

David De Gea – pari avainta torjuntaa Hazardilta ja Cahillilta ensimmäisellä puoliajalla, sitten oli vielä kiireisempi tauon jälkeen. 8

Phil Jones – paljon haasteita Hazardille, mutta teki hyvää viimeistä puolustusta toisella puoliajalla. 6
Chris Smalling – luovutti pallon Hazardille vaarallisella alueella 15 minuuttia, mutta sen jälkeen hän teki joitakin tärkeitä lohkoja. 7
Marcos Rojo – onneksi, ettei sitä ole varattu, mutta hänen puolustava aggressiivuutensa oli suuri osa sitä, miksi punaiset paholaiset eivät jääneet pidemmälle. 8
Matteo Darmian – vakaa ensimmäinen puoliaika ja suojattu tehokkaasti yhtä Chelsea-murtoa vastaan ​​toisella puoliajalla. 6

Antonio Valencia – osoitti loistavaa urheilullisuutta koko ajan, mukaan lukien yksi keuhkoja rikkova 40 jaardin juoksu vastustajan ristin poistamiseksi. Rajoitettu kosketus teknisellä puolella. 5
Ander Herrera – antoi liian monta typerää virhettä, mikä lopulta maksoi hänelle ja joukkueelle. 2
Paul Pogba – yksi erinomainen pallo yläpuolelle Rashfordille oli hänen yksi hyvä hetki. Ei osoittanut tarpeeksi laatua hallussaan korvatakseen puolustustietoisuuden puutteen, mikä teki hänestä sopimattoman kahden miehen keskikentällä. 3
Ashley Young – tuli aina oikealle jalalleen huolimatta siitä, että hän pelasi vasemmalla. Työskennellyt kovasti, mutta oli tuhlaava maalinteosta ja väsynyt loppuvaiheessa. 4

Henrikh Mkhitaryan – työskenteli kovasti ja hänen 35. minuutin vetäytymisensä johtui olosuhteista, suorituskyvyn sijaan. 6
Marcus Rashford – painoi oikeilla hetkillä ja aiheutti ongelmia vauhtissaan. Kuitenkin, hänen viimeistelynsä välttyi häneltä, kun toinen puoliajalla pelattiin yksi vastaan. 5

Marouane Fellaini (v. 37) – katsoi puolustavasti vireessä ja suoritti käskynsä saumattomasti. Ei yleisesti arvioita, voi ymmärtää, miksi Mourinho on fani. 7