Bradford City 0-0 Shrewsbury Town Pelaajien arviot:Whalley tekee vaikutuksen

Toto Nsiala teki suuria selvityksiä – chroniclelive.co.uk

Bradford Cityn 0-0-tasapeliä Shrewsbury Townin kanssa ei voitu laskea kummankaan puolen hyökkäyspyrkimysten puutteeseen; tässä pelaaja-arviomme pelistä.

Bantamit

Colin Doyle – kielsi Nolanin lähietäisyydeltä toisella puoliajalla, vaikka hän oli onnekas, ettei hänen tarvinnut venytellä liikaa joidenkin torjuntojen vuoksi. 6

Tony McMahon – potkaisi vapaapotkun tangon yli ensimmäisellä puoliajalla ja teki yhden tai kaksi hyvää syöttöä varhain. Ei nopein, mutta kohtuullisen kuuloinen puolustava. 7
Nat Knight-Percival – on tapana kehua keskuspuolustajaa puhtaan pelin jälkeen, mutta Knight-Percival ei vakuuttanut täysin. Hän näyttää riittävän voimakkaalta pelaajalta, mutta joskus hän näytti alttiiksi liukastumaan tai ei aivan kohdistanut itseään vaaralliseen tilanteeseen. 4
Matthew Kilgallon – hallitsi Stefan Paynea suurimman osan ensimmäisestä puoliajasta ja pelasti vasemmanpuoleisen yhden tai kaksi kertaa. Pyydettiin toisinaan kahden pelaajan työtä. 8
Stephen Warnock – pari mukavaa silmukkaristitystä varhain, mutta hänen vauhdin ja ketteryyden puute paljastui pian. Luulisi, että hänen on tarjottava muutakin kuin johtajuutta ja kokemusta pysyäkseen osana tätä puolta. 3

Alex Gilliead – työskenteli kovasti ja teki hyviä katkaisuja ensimmäisellä puoliajalla, joita seuraa hienoja juoksuja viimeisissä vaiheissa. Lopputuote näyttää edelleen hieman rajoitetulta; ihmettelee, sopiiko hän paremmin laitapuolustajarooliin. 6
Callum Guy – pyrkimys on olemassa, kuten näimme, kun hän laukaisi lehdistön, mutta on vaikea nähdä, mihin hän sopii. Vaikuttaa siltä, ​​että fyysisyys puuttuu pitävän roolin hoitamiseen ja tekninen hienovaraisuus pelata eteenpäin. 4
Timothee Dieng – ensimmäisellä puoliajalla, hänen fyysinen läsnäolonsa mitätöi Nolanin uhan ja pakotti Shrewsburyn tekemään suurimman osan hyökkäyksistään laajoilla alueilla. Ei aivan yhtä vahvasti tauon jälkeen ja punaisen kortin jälkeen panostettiin enemmän eteenpäin syöttämiseen, näimme yhden tai kaksi rajoitusta hänen pelissään. 6
Tyrell Robinson – näytti itsevarmmalta ottaessaan Boltonin, kun tila avautui punaisen kortin jälkeen. Kun hän kuitenkin löi pallon leveäksi ensimmäisellä puoliajalla, oli vaikea välttää tunnetta, että aiemmat Bradfordin laitahyökkääjät olisivat saaneet olla tuottavampia. 5

Charlie Wyke – työskenteli kovasti painostaakseen vastustajan keskuspuolustajia ja siinä mielessä hän hyötyi siitä, että keskikenttä oli lähempänä häntä kuin näimme Blackburnissa. Olisi voinut käyttää hänen läsnäoloaan vieläkin tehokkaammin, jos hän olisi saanut hieman parempaa palvelua. 5
Kai Brunker – asettui ja syötti mukavan pallon Robinsonille siirtymävaiheen ensimmäisen puoliajan hyökkäyksessä, voitti samalla vapaapotkun. Vaikka sekä hän että Wyke ovat niin halukkaita voittamaan ensimmäisen irtonaisen pallon, Bradfordilta puuttui joskus hyökkääjä, joka poimi nappuloita. 6

Adam Chicksen (73) – vakaa ja luotettava vasen puolustaja, mutta ei välttämättä ketään, joka pelottaisi 10 miestä loppuvaiheessa. 4
Omari Patrick (76:lla) – hieman ylimääräistä energiaa, mutta ei paljon muuta – Shay McCartanin pysyminen penkillä näyttää kertovalta. 5

Salop

Dean Henderson – yksi tai kaksi hienoa torjumista ensimmäisellä puoliajalla. Näyttää olevan yksi itsevarmimmista maalivahdeista, joita Shrewsburylla on ollut – vaikkakin kuten näimme loukkaantumisajan läppäyksessä, että luottamus voi aina mennä väärään paikkaan! 6

James Bolton – taktisesti kurinalainen. Ei tarjonnut liikaa leveyttä kilpailun luonteen vuoksi, mutta hänen puolustuksellisen ahkeruutensa näki hänen tekemässä joitain tärkeitä takatolpan raivauksia. 5
Aristote Nsiala – luultavasti onnekas, ettei häntä ole lähetetty ensimmäisen puoliajan haasteeseen, mikä korosti satunnaista haittaa hänen voimakkaassa etujalan puolustamisessa. Kuitenkin, hän teki myös joitain tärkeitä selvityksiä rohkeassa näytöksessä. 8
Mat Sadler – vaikutti konservatiivisemmalta kuin Nsiala. Jos olisi ollut taistelu, jos hänellä olisi ollut tapana valita turvallinen raivausvaihtoehto luovuttaakseen alueen, sen sijaan, että yrität voittaa kaksintaistelun suoraan. 7
Omar Beckles – hänen typerä lähettämisensä toiselle keltaiselle tunnilla pilasi muuten siistin esityksen. Häneltä Accringtonissa näkemämme maltti näyttää auttoneen tasoittamaan siirtymistä keskuspuolustajasta vasemmanpuoleiseen. 4

Bryn Morris – yritti pakottaa itsensä voimaan varhain, mutta pelin puolivälissä oli loitsuja, kun hän painoi älykkäästi, johon yksi tai kaksi hänen hyökkäävämmästä joukkuetoveristaan ​​ei ollut aivan kyennyt. 5
Ben Godfrey – ei parhaimmillaan puolustuksensa ensimmäisellä puoliajalla, kun hän antoi miehensä saada vapaapotkun kulmasta varhain. Kasvoi kuitenkin kontrollin tauon jälkeen ja meni finaaliin. 5

Shaun Whalley – vakio. Katsoi pelaavansa palloa eteenpäin – kuten näimme Nolanin ihastuttavalla syötöllä ensimmäisellä puoliajalla – ja oli aina liikkeellä sen jälkeen, vaikka hänen viimeistelynsä olisi voinut olla parempi. Antoi Warnockille helvetin. 8
Jon Nolan – hänen fyysisen puutensa esti häntä toisinaan ensimmäisellä puoliajalla ja olisi voinut pärjätä parilla paikalla, mutta hänen vaikutuksensa 15 minuutin ajan tauon jälkeen osui yhteen Shrewsburyn johdonmukaisempien hyökkäysten kanssa. Näyttää siltä, ​​kun hän pelaa hyvin, niin myös joukkue. 6
Alex Rodman – näytti välähdyksiä siitä, mitä hän osaa tehdä ensimmäisten 60 minuutin aikana, voimakkailla juoksullaan keskusalueille. Hänen kuvauksensa laatu jätti hieman toivomisen varaa, ennen viimeistä puolituntia, joka vaati hänen pitämään puoliksi silmällä vapaata vasemmanpuoleisen paikkaa, estää hänen hyökkäyspotentiaaliaan. 6

Stefan Payne – ei voittanut liikaa yksittäisiä taisteluitaan, varsinkin ensimmäisellä puoliskolla, mikä oli ongelmallista kilpailun suoran luonteen vuoksi. Hieno nukke Nolanin suurelle tilaisuudelle toisella puoliajalla, mutta entisellä Dover-miehellä on ollut parempia pelejä. 3

Carlton Morris (v. 63) – hänen kova työnsä vei vastustajien keskuspuolustajia, kun taas Salopilla oli 10 miestä, mikä auttaa viivyttämään Bradfordin jatkuvaa painetta viimeisiin 10 minuuttiin. 6
Lenell John-Lewis (81) – ei saanut kunnon mahdollisuutta näyttää hyökkäyskykyään. 5

[Bradford City 0-0 Shrewsbury Town Pelaajien arviot:Whalley tekee vaikutuksen: https://fi.sportsfitness.win/urheilu/jalkapallo/1005038760.html ]