Aston Villa 2-2 Sheffield United Six Things:hieno mestaruusmainos

Donaldson arvostaa Blades-tason – bbc.co.uk

Aston Villa teki 2-2-tasapelin Sheffield Unitedin kanssa, kun Clayton Donaldson teki ensimmäisellä puoliajalla Albert Adomahin ja Mile Jedinakin varhaiset maalit. Tässä kuusi asiaa pelistä, joka esitteli jalkapallon mestaruussarjan parhaimmillaan, mutta myös tuonut esiin molempien osapuolten puutteet.

Adomahin varhainen vaikutus

Albert Adomah osoitti todellisen kourallisen Sheffield Unitedille varhain ja teki viileästi maalin paikan päältä kolmen ensimmäisen minuutin aikana. Richard Stearmanin virheen jälkeen Keinan Davisia vastaan. George Baldock ja Chris Basham painostivat korkealla kentällä ja toisinaan tämä antoi tilaa Adomahille poimia Neil Taylorin ovelilla syötöillä ja laittaa vaarallisia palloja ruutuun. Toisella kyljellä, Ahmed Elmohamady yhtyi varhain hyvin Robert Snodgrassiin, jonka oikeanpuoleinen vapaapotku 10 minuutissa löysi Jedinakin, joka puski maalin yli takakulmaan.

Terät päästivät sisään

Kolmen minuutin sisällä kahden jälkeen Sheffield United puolitti alijäämän, kun John Lundstram antoi erinomaisen syötön löytääkseen Donaldsonin. joka pääsi Jedinakin taakse hyökkäämään Sam Johnstoneen. Niin hyvä kuin maali olikin, Villan hermostunut vastaus siihen rohkaisi vierailijoita painostamaan. Sieltä, puoli, joka ei ollut osoittanut hyökkääviä ideoita alkuvaiheessa, muita kuin yksinkertaisia ​​palloja pitkin kanavia, tuli yhtäkkiä hallitseva voima.

Donaldsonin kaksinkertainen ilo

Entinen Birmingham-hyökkääjä vei yllättäen paljon flakkia Holte Endistä, joka vain sytytti hänet samalla tavalla kuin Gabriel Agbonlahor Second City Derbiesissä. Donaldson kiusasi Chesteriä ja Jedinakia koko ensimmäisen puoliskon ajan, ja kun entinen pakotettiin turvallisille alueille luovuttaville alueille, jälkimmäinen oli vähemmän katumainen. Pelaaminen epäluonnollisessa keskuspuolustaja-asennossa, Aussie yritti napauttaa palloa takaisin Johnstonelle, mutta näki hänen pehmeän syötönsä katkaisevan Donaldsonin, joka löi maalivahdin jalkojen läpi. Tämän todisteen perusteella Chris Wilderin päätös aloittaa Don epämuodollisen Billy Sharpin johdosta oli mestariveto.

Villan toisen puoliajan dominointi

Mark Duffy oli katsonut luovansa parhaansa ensimmäisellä puoliajalla ja hänen kaukolaukaajansa osui maaliin 50 minuutin kohdalla. mutta Johnstone kielsi toisen ex-Blues-pelaajan pääsyn tulostaulukkoon. Se oli harvinainen yhteinen hyökkäys Sheffield Unitedilta. jotka viettivät suuren osan toisesta jaksosta leirillä puolustavassa kolmanneksessa. Jack Grealish ja Conor Hourihane saivat hehtaareja tilaa vaihtaa peliä, mutta Villans eivät löytäneet voittajaa tuhlaavan viimeistelyn yhdistelmän vuoksi. Davisin ja Adomahin suunnan leveänä, ja sitkeästi puolustaa. Basham, toinen Blade, joka on epäsuosittu Holte Endersin keskuudessa, laittoi ruumiinsa kohtaan, jossa se sattui pysäyttämään Whelanin raju ponnistus.

Brucen kyseenalaiset alat

Kun normaalia peliaikaa on 20 minuuttia, Aston Villa näytti todennäköisimmältä voittavan, mutta Brucen päätös tuoda hyökkääjät Scott Hogan ja Agbonlahor kolahti. Villa meni loppuvaiheessa suoremmin kuin aiemmin, eli vaihdetun Davisin pito-ominaisuudet jäivät huomiotta. Kumpikaan Hogan tai Agbonlahor eivät tarjonneet sitä tai ilmakykyä, ja peli tyrehtyi:vaikka Villan suorituskyky ei ansainnut sen saamia kokopäiväisiä kannustuksia, arvonta edustaa menetettyä mahdollisuutta.

United tarvitsee vauhtia, mutta henkiä

Vaikka South Yorkshiren asu puolusti hyvin toisella puoliajalla, Heidän takavartijaansa painotettiin liikaa, koska vauhti ja tahtotila puuttuivat eteenpäin. Jos Sheffield United haluaa päästä kuuden parhaan joukkoon, heidän on joko säilytettävä intensiteetti, jota he osoittivat ensimmäisen puoliskon puolen tunnin ajan, tai lisää pikahyökkääjä, joka voi pelata tauolla. Tämä peli kuitenkin osoitti, että Huolimatta huonosta juoksusta ja siitä huolimatta, että he menettivät kaksi maalia varhain, Wilderin henkeä ja halua ei voida koskaan kyseenalaistaa.