Notts County 2-1 Barnet-pelaajaluokitukset:Super Campbell-Ryce

Brisley nyökkää Notts Countyn ensimmäisessä - nottinghampost.com

Vilkkaasta finaalista huolimatta Barnet hävisi 2-1 ylennystä jahtaavasta Notts Countysta. joka nousi kärkeen Shola Ameobin ja Ryan Yatesin maalien ansiosta. Tässä pelaaja-arviomme pelistä.

Nottsin piirikunta

Adam Collin – hyvä jakelureitti ensimmäisellä puoliskolla. Teki vahvan torjunnan toisen puoliajan alussa, ennen kuin hän loukkaantui tauon jälkeen. 7

Matt Tootle – hänellä oli vaikeita hetkiä puolustuksessa ja hän kamppaili tukahduttaakseen Barnetin vasemmanpuoleisen uhan. Kuitenkin, hän teki hyvän ristin siitä, mikä osoittautui voittajaksi. 5
Richard Duffy – komentaa suurimman osan pelistä ja hallitsi Akpa-Akproa, viimeisiin vaiheisiin asti, jolloin hän hermostui. 7
Shaun Brisley – samanlainen esitys kuin Duffy. Saattoi saada viimeisen silauksen Ameobin 13. minuutin päähän, joka avasi maalin. 8
Carl Dickenson – hallitsi Ruben Boveria fyysisesti ja katsoi taistelua, mitä ei aina voitu sanoa hänen vastustajistaan. Ei röyhelöitä hallussa. 7

Lewis Alessandra – kurinalainen ensimmäisellä puoliajalla, sijoitettu vasemmalle rajoittaen tilaa Boverille. Liikkui oikealle suuren osan toisesta puoliajasta ja teki hyviä juoksuja laidasta. 8
Robert Milsom – työskenteli kovasti painostaakseen Jack Tayloria, mutta oli ehkä väsynyt loppuvaiheessa, koska vastustajalla oli enemmän tilaa. Valmisti kulman avaajalle. 7
Ryan Yates – hyviä syöttöjä laajoilla alueilla ja sopeutunut hyvin kurinalaisemman roolin vaatimuksiin kuin mihin hän on tottunut. Nyökkäsi toisessa maalissa hyvän juoksun jälkeen takatolppaan. 7
Jorge Grant – hyviä juoksuja sisään vasemmalta toisella puoliajalla. 59 minuuttia hän hiihteli hoitajaa, mikä näytti merkittävämmältä, kun Barnet sai maalin takaisin. Olisi voinut tehdä enemmän auttaakseen Tootlea puolustamaan ensimmäisellä puoliajalla. 5

Jon Stead – uhka koko iltapäivän fyysisyydellään ja pitopelillään. Näki maalin, joka tuomittiin paitsiossa, ja oli epäonninen, ettei hän päässyt tulostaulukkoon. 7
Shola Ameobi – miehitti erinomaisesti keskuspuolustajia ja oli aina ensimmäinen ilmapalloissa, näin hän teki avausmaalin. 8

Ross Fitzsimons (58.) – tuli loukkaantuneen Collinin paikalle ja torjui pari hyvää, vaikka hän ei pystynyt pitämään puolensa puhtaana. 5
Jonathan Forte (75) – näytti eloisalta ja hänellä oli yksi tai kaksi irtautumishetkeä, joita hän olisi voinut hyödyntää enemmän. 5
Thomas Hewitt (v. 82) – puolustusmuutos, joka ehkä aiheutti paineita Countylle. 4

Barnet

Craig Ross – ei testattu niin paljon kuin voisi odottaa, ottaen huomioon Barnetin kohtaama paine. Lehtoi yhdellä tai kahdella pallolla ruutuun ensimmäisellä puoliajalla ja olisi voinut hallita aluettaan paremmin. 4

Harry Taylor – hänen piti pudota syvemmälle vastaanottaakseen pallon, kun se oli hallussaan keskuspuolustajia luodakseen heille parempia vaihtoehtoja. Ei tarjonnut niin paljon vetoa palloon kuin Tutonda, eikä ollut täysin tyytyväinen pelin fyysiseen puoleen, vaikka hän ei ollutkaan tässä asiassa yksin. 3
Charlie Clough – nimi Clough on yleensä menestynyt Nottinghamissa. Tämä kamppaili käsitellä Steadin fyysisyyttä, mutta vaihtoi peliä hyvin jälkimmäisissä vaiheissa. 5
Almeida Santos – hänellä oli vaikea aika Ameobia vastaan, ja hän teki viimeisen hengenvetopaikkansa 12 jaardista, Barnet olisi nappannut epätodennäköisen pisteen. 4
David Tutonda – ei rohkein puolustaja, mutta tarjosi ulostulon vasemmalla ja oli Barnetin kirkkaiden hyökkäyshetkien sydämessä, jopa ensimmäisellä puoliskolla. Auttoi maaliin. 6

Wesley Fonguck – näytti hävinneeltä ensimmäisellä puoliajalla ja kamppaili todella vaikuttaakseen peliin. Hänen on opittava kääntymään ja katsomaan eteenpäin, kun hän saa pallon keskuspuolustajilta. 3
Jack Taylor – ei todellakaan vaikuttanut peliin ennen kuin viimeiset 20 minuuttia, kun hänellä oli paljon enemmän tilaa näyttää, mitä hän osasi teknisesti. Hänellä oli vaikeuksia selviytyä, kun hänet suljettiin nopeasti. 4

Ruben Bover – hieman puolimielinen 50/50-palloissa ja kamppaili käsitellä pelin fyysistä puolia, varsinkin Wilkinsonin kaltaista taistelukarkaistua ammattilaista vastaan. Yksi kunnon pallo takatolppaan ensimmäisellä puoliajalla. 3
Jamal Campbell-Ryce – yksi Barnet-pelaaja, joka aina halusi palloa, jopa ensimmäisellä puoliskolla. Näki hänen laukauksensa kääntyvän hieman yli puoliajan jälkeen – hänen tarmonsa ja energiansa pitivät Barnetin pelissä, melkein yksin. 10
Andre Blackman – työskenteli tarpeeksi kovasti, mutta häneltä puuttui luottamus palloon ja liikkeisiinsä. Barnet pelasi paremmin poistuttuaan. 4

John-Louis Akpa-Akpro – eristetty suuren osan kilpailusta, mutta heräsi henkiin myöhemmissä vaiheissa. Pystyy pitämään palloa ylhäällä hyvin, kun Barnet saa hänet mukaan ja hän melkein pääsi Boverin ensimmäisen puoliajan ristin päähän. 6

Michael Nelson (v. 62) – lisäsi sekä kipeästi kaivattua kokemusta takapuolelta että tarjosi toisille keskuspuolustajille mahdollisuuden hallussapitoon, mahdollistaen Barnetin pelaamisen kahden etusarjan läpi helpommin kuin he olivat tehneet ennen hänen tuloaan. 8
Simeon Akinola (63) – näytti eloisalta koko ulkonäkönsä ajan, painosti keskuspuolustajia ja ansaitsi maalinsa. 9
Fumnaya Shomotun (82:lla) – ruokki vauhtia Barnetin peliin hänen lyhyenä aikanaan kentällä. 6