Notts County 2-1 Barnet Six Things:Mehiläiset lähtevät paluun liian myöhään

Brisley suuntaa kotiin Countyn ensimmäiseen - nottinghampost.com

Vilkkaasta finaalista huolimatta Barnet hävisi 2-1 ylennystä jahtaavasta Notts Countysta. joka nousi kärkeen Shola Ameobin ja Ryan Yatesin maalien ansiosta. Tässä kuusi asiaa pelistä.

Barnetin epäluottamus

Ensimmäisen 70 minuutin aikana vierasjoukkue teki esityksen, joka osoitti lupauksia, mutta siitä puuttui lopulta ainesosa ja tuote. Varhain he yrittivät leikkiä takaapäin, mutta keskikenttäpuolustajien ja laitapuolustajien liikkeen puute aiheutti keskuspuolustajille Ricardo Santosin ja Charlie Cloughin ongelman. Turvallisin vaihtoehto, Jon Steadin ja Ameobin kovan paineen alla, olisi tyhjentää linjansa, mutta se olisi vastoin Rossi Eamesin johtamisohjeita. Nuori valmentaja pyrkii siirtämään sivua pois pitkän pallon Martin Allenin aikakaudelta, mutta näimme puutteita niiden hallussapitoon perustuvassa lähestymistavassa.

Countyn suora näytelmä

Isännät osoittivat, että suora ei ole likainen sana. Vaikka Barnet ei onnistunut tunkeutumaan useilla sivusyötöillä, Notts County tarvitsi usein vain yhden kosketuksen painostaakseen keskuspuolustajiaan, joskus maalivahti Adam Collinin vapaapotkuista. He menivät eteenpäin, kun Ameobi kaatui Robert Milsomin oikean kulman. joka julistettiin maalintekijäksi, vaikka Brisley olisi saanut viimeisen silauksen. Harakat putosivat syvemmälle maalin jälkeen, mutta näyttivät aina mukavalta. Milsom painoi Jack Taylorin pois pelistä, Carl Dickinson hallitsi fyysisesti Ruben Boveria, kun taas keskuspuolustajat Richard Duffy ja Brisley hoitivat John-Louis Akpa-Akproa helposti.

Harakan hyökkäys

Äänettömän kotituen tukemana, Notts County loi mahdollisuuden toisensa jälkeen 20 minuutin toiselle puoliajalle. Matt Tootle ei ollut nauttinut mukavimmasta iltapäivästä puolustaessaan, mutta hän avusti toisessa maalissa, oikeanpuoleisen ristit suuntasivat kotiin takatolppaan Yatesin toimesta. Stead valssi sitten puolustuksen läpi, ennen kuin Jorge Grant hiihti 59 minuutin kohdalla. sitten Steadin maali katsottiin paitsiossa Lewis Alessandran vilkkaan juoksun jälkeen. Isännät alkoivat liittoutua vapaasti sujuneella viimeisen kolmannen pelin kanssa ja he uhkasivat mellakoilla.

Barnet'n myöhäinen aalto

Luotto on annettava Eamesille, jonka taktiset säädöt paransivat hänen sivuaan merkittävästi. Michael Nelson lisäsi kaivattua kokemusta takapelistä ja kolmen keskuspuolustajan käyttö antoi Santosille ja Cloughille enemmän hallintamahdollisuuksia. antaa heille mahdollisuuden pelata kahden etujoukon läpi. Avainmies oli Jamal Campbell-Ryce, joka oli ollut se pelaaja, joka aina halusi palloa:se, että hänen puolellaan oli puolikas mahdollisuus loppuvaiheessa, johtui paljolti hänen energiastaan ​​ja tarmokkuudestaan.

sijainen Simeon Akinola, joka pakotti hyvän torjunnan vaihtomaalivahti Simonilta 65. minuutilla, näytteli myös yhdessä vasemman puolustajan David Tutondan kanssa, joka oli aina ollut Barnetin valoisampien hyökkäyshetkien ytimessä. Kaksikko yhdistettiin maaliin, Tutondan ylitys Akinolaan, joka viimeisteli lähietäisyydeltä. Eames-puoli pelasi paljon aikomuksella jälkimmäisissä vaiheissa ja piti Notts Countyn puolustusta köysissä, mutta kun Santos ampui yli kuoleman hetkinä, he tiesivät, että he olivat tuhonneet mahdollisuutensa palata.

Maakunnan on oltava armollisempi

Tämä oli Notts Countyn oppitunti, jolla näytti olevan peli laukussa jossain vaiheessa. Tulevissa otteluissa heidän on joko säilytettävä intensiteetti, jonka he osoittivat ensimmäisten 70 minuutin aikana, tai olla armollisempi, kun tilaisuudet tulevat eteen. Huijaus maalin edessä erinomaisen 20 minuutin toisen puoliajan aikana melkein maksoi heille, ja parempi vastustus saa heidät maksamaan.

Mehiläiset tarvitsevat tasapainoa

Näimme viime kaudella tämän Barnet-joukkueen teknisen kyvyn, kun hänelle annettiin aikaa palloon. mutta ne näyttivät paljon vähemmän mukavilta ensimmäisten 70 minuutin aikana, kun ne suljettiin nopeasti. Eamesin on esiteltävä pelaajia, jotka voivat voittaa fyysiset taistelut, jotta herkemmät esiintyjät voivat näyttää, mitä he osaavat.

[Notts County 2-1 Barnet Six Things:Mehiläiset lähtevät paluun liian myöhään: https://fi.sportsfitness.win/urheilu/jalkapallo/1005038898.html ]