Walsall 3-3 Bradford Five Things:Subs avain

Välitön vaikutus Robertsilta – expressandstar.com

Merkittävä paluu kolmen maalin jälkeen merkitsi Walsallille pistettä Bradfordia vastaan. Mitkä ovat ottelun tärkeimmät puheenvuorot? Tässä meidän viisi.

Shot-ujo Satulamiehet

Ensimmäisellä puoliajalla, Walsall kilpaili kohtuullisen hyvin keskikolmanneksella, mutta meni paljon pieleen siirtyessään edistyneille alueille. Leveillä paikoilla olevat pelaajat syöttäisivät sivuttain mieluummin kuin hyökkäsivät laita vastaan, kun taas keskialueilla olleet syyllistyivät hukkaamaan tilaisuuden ampua yrittäessään kävellä palloa kotiin. He olisivat kuitenkin voineet mennä johtoon ensimmäisen puoliajan puolivälissä. olisivatko Amadou Bakayoko tai Luke Leahy kyenneet muuttamaan lähietäisyydeltä.

Kliininen Bradford

Bantamit syyllistyivät toisten pallojen menettämiseen keskusalueilla, mutta yksi aisti, että kun he pääsivät eteenpäin, varsinkin oikealla, he katkaisivat puolustuksen. Heidän kliinisen puolensa paljastui vähän ennen puoliaikaa, kun Charlie Wyke siirtyi Shay McCartanille, joka nappasi kotiin. Pian tämän jälkeen Dominic Poleon iski hetken, Walsallin puolustuksen jälkeen vain puoliksi selvitetty Tom Fieldin risti.

Leahyn joustavuus

Walsall osoitti aikomusta enemmän viimeisellä kolmanneksella tauon jälkeen. Vaikka Bradford lisäsi kolmannen Matt Kilgallonin kautta, joka käänsi pois onnettomasta Leahystä, isännät ja heidän vasen puolustajansa olivat pelottomia. Leahy pelasi erinomaisesti toisella puoliajalla ja puski Nicky Devlinin keskityksestä kaukaa kohti 55. minuutilla.

Subs avain

Walsall parani, kun Tyler Roberts aloitti taistelun debyyttinsä, tarjoaa älykkään liikkeen ja luovan linkkileikin. Hän myös esitteli katseensa maaliin heti tunnin jälkeen, lähestyy lähitolppaan Leahyn vasemman laitaristityksen kautta. Bradford, toisaalta, kärsi Alex Gillieadin ja McCartanin vetäytymisestä, pelaajat, jotka antoivat heille ulostulon, kun he olivat paineen alla ensimmäisellä puoliajalla. Heillä ei ollut yhtä paljon vauhtia kentällä, eivätkä he pystyneet pitämään palloa tarpeeksi kauan viedäkseen pisteen pois pelistä.

Bakayokon tasoittaja

Robertsista tuli Saddlereiden toimittaja, ylittäminen oikealta Bakayokolle moottoriin, kun normaaliaikaa on jäljellä neljä minuuttia, herättää euforiaa maalin takana. Bradfordin on opittava hallitsemaan pelejä paremmin, jos heillä on kunnianhimoa toinen kuuden parhaan sijoituksen saavuttaminen ja he arvostavat nopeita miehiään enemmän, kuin kaviopallot Wykelle. Piste oli vähin, jonka Walsall ansaitsi energisestä esityksestään – Robertsissa, heillä saattaa olla vain mies, joka saa paineen kannattamaan.