Ratsastajia kilpailuun Jockey-titteliin Saratogassa

Saratoga-tapahtuma on käynnissä, ja yhdessä parhaiden hevosten ja huippuvalmentajien kanssa ei ole yllätys, että siellä on kokoelma monia parhaita jockeyja maa.

Mihin huippukouluttajat ja parhaat hevoset menevät, kysytyimmät ratsastajat yleensä seuraavat perässä. Saratogan johtavan ratsastajan tittelillä on ehkä enemmän arvovaltaa kuin millään muulla ratsastustittelillä, ja kilpailu on kovaa.

Esimerkiksi viime vuonna se oli kolmen osakilpailun Irad Ortiz, Jr. välillä. , Jose Ortiz ja Joel Rosario. Se johtui Ortizin veljeksistä, jotka erosivat viimeisellä viikolla (Labor Day -viikonloppu) Iradin voittaessa Josen 58-58. Rosario oli kolmas 48 voitolla. Luis Saez , joka oli ollut suhteellisen hiljainen vuoden 2020 tapaamisen ensimmäisen puoliskon aikana, oli kuumin ratsastaja viimeisen neljän viikon aikana ja sijoittui 45 voittoon.

Jos palaat edellisiin vuosiin, se oli Jose Ortiz joka oli hallitseva vuonna 2019 60 voitolla (Irad oli toinen 53:lla). Irad voitti Saratoga-tittelin vuonna 2018 52 voitolla.

Tämä vie meidät vuoden 2021 Saratoga-tapaamiseen, jossa odotamme Ortizin veljesten taistelevan mestaruudesta; Rosario ja Saez taistelevat kolmannesta sijasta.

Kahden tapaamisviikon aikana voimme jo nähdä Irad Ortizin, Saezin ja Jose Ortizin johtavan muihin ratsaisiin. Josella ja Saezilla on kummallakin 16 voittoa ja Iradilla 14.

Rosario aloitti hitaan avausviikon kahdella voitolla 24:stä noususta sen jälkeen, kun avauslauantai puuttui Monmouthin Haskell Dayn ratsastukseen, mutta on jopa kahdeksan voittoa 51 alustasta.

Iradin 14 voitosta kymmenen on tullut suosikkeihin, joten tällä hetkellä Saez ja Jose Ortiz ovat paljon parempia vetoja. Jose Ortizin 16 voittajan keskimääräinen voitto on erittäin terve 11,10 dollaria, kun taas Saezin keskimääräinen voittohinta on ollut vakaa 10,20 dollaria.

Tällainen esitys ei ole yllätys niille, jotka muistavat Saezin poikkeuksellisen elokuun Saratogassa viime kaudella. Keskimääräiset 11,10 dollarin ja 10,20 dollarin voitot kahdelle tapaamisen johtavalle ratsastajalle korostavat sitä, kuinka upea Saratoga on vedonlyöntitapaaminen, koska sinulla on niin monia täysiä ja tasaisesti yhteensopivia kenttiä ja niin paljon hyvää kilpailua.

Saratogassa ajettiin 34 nurmikilpailua kahden avausviikon aikana, ja tulokset kertovat tarinan, joka todennäköisesti toistuu koko kauden ajan, ja neljä ratsastajaa voittivat suurimman osan nurmikosta. Kisat. Irad Ortiz johti kaikkia ratsastajia seitsemällä nurmivoitolla, kuusi Jose Ortizille ja Rosariolle ja viisi Saezille. Tyler Gaffalione , Jose Lezcano , Javier Castellano ja Manny Franco kumpikin on voittanut kaksi nurmikilpailua tähän mennessä.

Pääradalla paljon laajempi valikoima ratsastajia voittaa paljon kilpailuja, mutta tällä hetkellä Saez ja Jose Ortiz ovat voittajia eniten Saezilla 11 ja Jose Ortiz 10, jokaisella on 24 % voitto. Irad Ortiz omistaa seitsemän likavoittoa, mutta hänen voittoprosenttinsa on tänä vuonna 14 %.

Myös paljon pääradalla kisoja voittivat Ricardo Santana ja Gaffalione, joilla molemmilla on kuusi likavoittoa kahden ensimmäisen viikon aikana. Santana ratsastaa ensin kouluttaja Steve Asmussenille , joka kerää suurimman osan Spa-voittajastaan ​​maalle. Gaffalione puolestaan ​​ajaa muun muassa valmentaja Brad Coxia, ja Cox on tulessa varhaisessa kohtaamisessa viiden voittajan kanssa 11 ensimmäisestä aloittajasta (45 %).

Jokki/valmentaja-yhdistelmän Santanan ja Asmussenin kanssa pitäisi yksinään riittää saamaan Santana tämän kauden 10 parhaan joukkoon. Ole kuitenkin varovainen, kuinka lyöt vetoa Asmussenista ja Santanasta, koska Santana oli 0-16 nurmikolla. Hänen likatelineet ovat voittaneet 6/26 23 %:lla.

Irad Ortiz säilyttää hallitsevansa ajamalla Saratogan parhaiden valmentajien ensimmäisestä kutsusta – Chad Brownista ja Todd Pletcher . Sillä välin Javier Castellano näyttää joutuneen epäsuosioon noiden huippunavettojen suosiossa, ja siksi hän näkee voittajien määrän pudottavan tapaamiseen. John Velazquez , joka on pitkään sidottu Pletcheriin navetan pääratsastajana, ei enää saa monia noista kiinnikkeistä ja voittaa todennäköisemmin Wesley Wardille. näinä päivinä. Johnny V on toistaiseksi ottelussa 1-29, ja ainoa voittaja on 3,80 dollarin suosikki. Velazquez ei ehkä ole se voima, jota hän kerran oli Saratogassa, mutta siitä huolimatta, kun tärkeät panokset alkavat nousta aikataulussa, voit luottaa Velazquezin voittajiksi useissa huippulatoissa.

Muita katsottavia jockey/trainer-komboja ovat Rosario, joka ratsastaa ensimmäisenä turf ässä-valmentaja Christophe Clement , ja Saez, joka ratsastaa niin monilla elävillä hevosilla niin monille erilaisille kouluttajille, mukaan lukien H. James Bond , joka osoittaa suuren osan tallistaan ​​Saratoga-kaudella ja voittaa aina paljon kilpailuja tapaamisessa.