Birmingham City 1-0 Leeds United Pelaajien luokitukset:epäitsekäs Maghoma

Che Effect – bbc.co.uk

Birmingham City esitti rohkean esityksen lauantai-iltapäivänä, kun Che Adamsin ensimmäisen puoliajan maali antoi heille 1-0-voiton, mikä loukkasi Leeds Unitedin automaattisia nousutoiveita. Tässä pelaajien arviomme pelistä.

Birmingham City

Lee Camp – maalivahti sai runsaasti etäisyyttä vapaa- ja maalipotkuissaan ensimmäisellä puoliajalla, joten vaikka he eivät aina löytäneet Jutkiewiczin tarkoitettua kohdetta, alue, jossa pallo oli, antoi Bluesin käyttää painoa korkealle. Saattoi olla komentavampi pari kertaa ja ehkä hieman onnekas, että Bamford ei ottanut isoaan, lähietäisyyden mahdollisuus ensimmäisellä puoliajalla. 6

Maxime Colin – ranskalainen taisteli hyvin oikeanpuoleisessa laiturissa ensimmäisellä puoliajalla, kun Kieftenbeld loukkaantui 57 minuuttia, hän sopeutui ihailtavasti kampanjan kolmanteen asemaansa – keskikentälle. Hänellä on aina ollut laatua pallossa, ja ehkä se hänen taitovalikoimansa teki siirtymisen helpommaksi. 8
Harlee Dean – keskuspuolustajalla ei ole ollut helpoin kampanja, mutta täällä hän palasi parhaaseen vauhtiin täydellisellä suorituksella. Dean oli aggressiivinen ilmassa ja halusi saada pallon eteenpäin muutamalla röyhelöllä. 9
Michael Morrison – ensimmäisellä puoliskolla oli yksi tai kaksi tapausta, jolloin Morrison, nappasi korkealle kentällä erästä, tiesi, ettei hän aio palata paikalleen ajoissa puolustaakseen mahdollista vastahyökkäystä ja aloitti painostuksen vastustajan kolmannessa. Se oli erittäin rohkea ottaen huomioon hänen laskevat jalat, mutta keskuspuolustaja puolusti boxiaan hyvin toisella puoliajalla, kun hänen johtajuuskykynsä loistivat läpi. 8
Kristian Pedersen – ajettu tanskalainen ei päässyt täällä niin paljon eteenpäin kuin pystyi, esityksen luonteesta johtuen, mutta tämä oli erittäin sitoutunut esitys Pederseniltä, jotka asettavat vahvoja haasteita. 7

Maikel Kieftenbeld – hollantilainen hävittäjä on yleensä erittäin vahva haasteessa, mutta ehkä tämä ensimmäisen puoliajan esitys oli hieman enemmän älykkäästä painostamisesta, mieluummin kuin aggressiivisesti ja säilyttää muotonsa tarvittaessa. Kieftenbeldin energiaa oli tietysti olemassa, ennen loukkaantumistaan ​​57 minuuttia, kun hän törmäsi vastustajan kanssa johtaessaan vastahyökkäyksen. 7
Gary Gardner – Aston Villan lainaaja oli ollut tasaisesti läsnä ensimmäisellä puoliskolla ja yritti osoittaa malttia mahdollisuuksien mukaan, mutta hänet pakotettiin tauolla loukkaantumisen vuoksi. 6

Conor Mahoney – Bournemouthin lainaaja olisi todennäköisesti parempi hyökkäysjärjestelmässä, koska hänellä on nopeat jalat ahtaissa paikoissa. Se pitää mielessä, vaikka, Mahoneylla oli edelleen positiivinen vaikutus peliin, näyttää kirkkaalta oikealta ensimmäisellä puoliajalla ja johtaa outoa vastahyökkäystä toisella. Syyllinen sammuttamiseen kerran tai kahdesti päästääkseen Alioskin vaaralliselle alueelle. 6
Jacques Maghoma – johti vastahyökkäystä, joka johti Adamsin avaukseen ja selvisi erinomaisesta työstä ilman palloa. Leveä pelaaminen 4-2-2-2:ssa – varsinkin Leedsin kaltaista joukkuetta vastaan ​​– on erittäin vaativa tehtävä, koska siihen kuuluu kahden etupainosjoukkueen auttaminen. mutta myös Pedersenin auttaminen puolustuksessa ja Maghoma tasapainotti nämä vastuut täydellisesti, vaikka hänen viimeinen pallonsa ei aina ollut pisteessä. 8

Lukas Jutkiewicz – pitkä hyökkääjä ei voittanut kaikkia tielleen tulleita ilmataisteluja – osittain siksi, että monet niistä pelattiin puolustuskolmannekselta – mutta se tosiasia, että hän haastoi jatkuvasti vastustajiaan, merkitsi sitä, että he eivät päässeet poispäin vakuuttavasti ja että salli Bluesin soveltaa painoa. Jutkiewiczillä on ehkä ollut näyttävämpiä pelejä yksittäisenä hyökkääjänä, mutta tämä työ joukkueelle oli yhtä tarpeellinen. 7
Che Adams – hyökkääjä kääntyi ampumaan kauas, tavaramerkkityyliin vasen alakulma tuo Bluesin etusijalle. Adams ansaitsi maalinsa, liian, koska hänen väsymätön painostuksensa ja halukkuuttaan lyömään lyöntikumppaninsa lyönnit – vaikka se ei olisikaan pallosuosikki – asettivat sävyn tälle sitkeälle joukkuesuoritukselle. Hiljaisempaa toisella puoliajalla, kun hänellä oli vähemmän mahdollisuuksia saada tuntumaa palloon vastustajan puoliajalla – vaikka Casilla kielsi hänet yksi vastaan. 8

David Davis (45) – keskikenttäpelaajan epätavallisen hillitty suorituskyky West Bromissa herätti kysymyksiä hänen loukkaantumisen jälkeisestä kuntostaan, mutta Davis vastasi näihin epäilyihin tylysti tässä 45 minuutissa, kun hän osoitti suurta sitkeyttä vaihdettuaan Gardnerin tauolla. 7
Wes Harding (57) – luonnollisesti akatemiasta valmistuneelle, Hardingin muoto on heikentynyt viime aikoina, mutta hän teki valtavan panoksen tähän. Tuotti sellaiset järjettömät selvitykset, joita olosuhteisiin vaadittiin, ja suoritti yhden tai kaksi voimakasta juoksua alas oikeutta lievittääkseen painetta joukkuetovereitaan. 7
Jota (76) – kimalteleva espanjalainen tarvitsee yleensä juoksijoita ympärilleen maksimoidakseen luovia ominaisuuksiaan ja hänellä on 14 minuuttia normaaliaikaa kestää yhtä divisioonan parhaista joukkueista, tämä ei luultavasti ollut aivan se ajanjakso, jolloin Blues voisi pelata Jotan vahvuuksilla. 5

Leeds United

Kiko Casilla – palaa yhden ottelun pelikiellosta, Casilla on selvästi rohkea maalivahti, joka ei pelkää tulla linjaltaan, kuten hän teki kieltääkseen Adamsin yksi vastaan ​​- pysähdys, joka voi osoittautua tärkeämmäksi kuin miltä nyt näyttää, jos automaattinen ylennyskilpailu laskee maalieroon. Ei voitu liikaa syyttää maalista, mikä johtui paljolti lakon laadusta. 6

Luke Ayling – Birminghamin puolustusrakenne houkutteli Leedsin keskikenttäpelaajat kauemmaksi Aylingistä, mikä rajoitti hänen kykyjään. Entisellä Bristol City -miehellä ei ole vauhtia hyökätä suoraan kylkeen, joten kun hänet vapautettiin miehenä avaruudessa, hänen vaihtoehtonsa olivat hyvin rajalliset. Siitä huolimatta, oikea puolustaja tuotti syvän syötön, joka johti Leedsin parhaaseen mahdollisuuteen päästä Bamfordille ensimmäisellä puoliajalla – jollain tapaa on melkein vaikuttavaa, että hän voi pelata kilpailussa, jota ei ole räätälöity hänen ominaisuuksiensa mukaan, ja silti tehdä sellaista. kertaluonteisesta maksusta. 5
Liam Cooper – kunnollinen suoritus. Cooper oli tyypillisesti sitoutunut ja teki kaikkensa estääkseen Adamsia pääsemästä pois. kun vastuu oli luultavasti enemmän keskikentällä. Tappiosta ei voitu liikaa syyttää. 7
Pontus Jansson – ensimmäisellä puoliajalla oli yksi tai kaksi tapausta, joissa Maghoma pääsi sisään oikealta ja Janssonin oli pakko syöksyä ulos kanavalle, ehkä epätyypillistä puolustajalle, joka liittyy usein hillinnän ja hallinnan tarjoamiseen. Jollain tapaa se oli ehkä ensimmäinen pieni vihje siitä, että Leeds ei toiminut optimaalisella tasollaan. 6
Ezgjan Alioski – ironisesti, Leeds olisi voinut pärjätä laitapuolustajalla, jolla olisi Aylingin kyky yhdistelmäpeliin ahtailla alueilla vasemmalla. missä tila oli tiivistyneempi. Yhtä, he olisivat voineet pärjätä laitapuolustajalla, jolla olisi Aliosken kapasiteetti suoriin juoksuihin oikealla, missä olisi ollut enemmän tilaa. Kuten se oli, makedonialaiset kamppailivat mahdollisuuksista ryntätä avaruuteen, kuten hän on tehnyt niin usein Barry Douglasin alkuperäisen loukkaantumisen jälkeen. 5

Kalvin Phillips – pitävä keskikenttä vietti suuren osan tästä pelistä Leedsin puolustuksessa, kun Marcelo Bielsa etsi takakolmikkoa taistellakseen kahta hyökkääjää vastaan. Vaikka logiikka tässä oli järkevää, se merkitsi myös sitä, että Phillips ei ollut tarpeeksi korkealla kentällä vaikuttaakseen peliin vahvoilla haasteillaan. Se merkitsi myös sitä, että Leeds jaettiin kolmen ja seitsemän miehen puolustaviin ja hyökkääviin yksiköihin. ilman linkkisoitinta, jolla on visio vaihtaa peliä. 5

Pablo Hernandez – se oli vasta toisella puoliajalla, kun Birminghamin puolustuslinja putosi, että Hernandez pystyi löytämään mitä tahansa tilaa sellaisilla alueilla, joilla hän tavallisesti viihtyy. Espanjalainen on erikoistunut poimimaan juoksijat takaapäin, mutta täällä oli ehkä liian monta pelaajaa, jotka puuttuivat palloon ja siten laatuun, pallon läpi kertominen oli rajallista. 5
Mateusz Klich – lukuun ottamatta yhtä tai kahta hyvää syöttöä laajalle alueelle, Puola oli hiljainen ensimmäisellä puoliajalla ja vasta toisella hän pystyi tekemään hakusatoja syvälle kanaviin, joista hän tyypillisesti pitää. Vielä silloinkin, häneltä puuttui tuottavuus tehdäkseen niistä mitään. 4
Tyler Roberts - kerran tai kahdessa vaiheessa aikaisin, näimme todisteita siitä, että hän voi yhdistää Bamfordin ja nousta maalintekopaikkaan, johon hänellä on vaisto hyökkääjänä, vaikka hän on paperilla keskikenttäpelaaja. Katsoin valoisampien Leeds-pelaajien joukosta ja teki joitain kunnollisia juoksuja oikealle kanavalle toisella puoliajalla, vauhtia ja voimaa auttamaan tätä uhkaa. 7
Jack Harrison – Manchester Cityn lainaaja oli anonyymi ensimmäisellä puoliajalla, osittain siksi, että Birmingham kielsi tilaa hänen puolellaan kenttää ja samanlaisen ongelman edessä kuin Alioski, hän ei kyennyt venyttämään jalkojaan haluamallaan tavalla ja haluamallaan tavalla. Otettiin tauolla – vaikka ironista kyllä, vasemmalla oli enemmän tilaa toisella puoliajalla, kun hän teki, on ollut tilaisuutta näyttää enemmän, mitä hän osaa tehdä. 4

Patrick Bamford – Middlesbroughin entinen keulahahmo osoitti liikkeen laatua saadakseen Leedsin pelin kaksi parasta mahdollisuutta. Hän vältti Morrisonin huomion 28 minuutin kohdalla päästäkseen Aylingin hyvin lentävään ristiin, mutta tavoite ammottava, pystyi löytämään puutöitä vain lähietäisyydeltä; kallis läheltä piti, kun otetaan huomioon seuraavien 60 sekunnin tapahtumat. Toisen puoliajan alussa, hän muotoili toisen läheisen postauksen Stuart Dallasilta, mutta hyvä vastustajan puolustus näki pallon pakotetuksi ohi. 6

Stuart Dallas (45) – entinen Brentford-leveä mies pärjäsi hyvin penkiltä ja osui toisinaan kohtuullisesti oikealle Robertsin ja Aylingin kanssa. tuotti lähellä pylvästä tehty ristikko, joka johti Bamfordin mahdollisuuteen – Leedsin parhaalla mahdollisella tavalla tauon jälkeen. 7
Kemar Roofe (70) – entinen Oxfordin hyökkääjä juoksi kanavia epäitsekkäästi odotetusti, mutta kun hän teki sen, laatikossa ei ollut ketään. Marcelo Bielsa olisi voinut yhdistää hänet Bamfordin kanssa loppuvaiheessa mieluummin kuin korvata samankaltaisen, koska ei tuntunut siltä, ​​että Birmingham jättäisi liian monta miestä eteenpäin siinä vaiheessa. 6
Jack Clarke (70-vuotias) – Akatemiasta valmistunut on paljastunut todellisena helmenä tällä lukukaudella, mutta koska hän on suora juoksija, hän näyttää parhaalta, kun se on sijoitettu oikealle. Sen sijaan, Clarke oli täällä vasemmalla ja yritti tarjota valkoisten tarvitseman leveyden. 5