Manchester United 4-0 West Ham:Brilliant Blind

Man Utd 4-0 West Ham – bbc.co.uk

Romelu Lukaku hänen ensimmäisessä Valioliiga-ottelussaan Manchester Unitedissa auttoi hänen joukkuettaan voittamaan West Hamin 4-0 hallitsevan toisen puoliajan pelin jälkeen. Miten molempien joukkueiden pelaajat menestyivät? Tässä arviomme.

Manchester United

David De Gea – ensimmäisen puoliajan lopussa hän torjui Fernandesin laukauksen, joka oli suoraan häneen. Hänen täytyi kuitenkin venyttää enemmän kaataakseen Arnautovicin pään riman yli toisen puoliajan alussa. 6

Antonio Valencia – Suuri osa Unitedin parhaasta pelistä tuli joko vasemmalla tai keskeltä. Hän pelasi hyvän pelin, mutta hänellä ei ollut suurta vaikutusta. 7
Eric Bailly – vahva ilman palloa ja luottavainen sen kanssa. Välillä hänellä oli rohkeutta pudota hyvin vastustajan puolikkaalle. 8
Phil Jones – ehkä kesti liian kauan vapauttaa pallo ensimmäisellä puoliajalla, mutta teki yhden tai kaksi kovaa haastetta ja merkitsi Hernandezin pois pelistä. 7
Daley Blind – osoitti merkittävää lukemista pelistä. Tämä auttoi häntä tekemään tärkeitä puolustavia puskuja ja katkaisuja sekä älykkäitä hyökkäyksiä. Se kertoo jotain, että Mourinho pitää hänestä huolimatta hänen tavanomaisesta urheilullisuudestaan. 9

Paul Pogba – hänen keksintönsä oli keskeinen osa Unitedin hyökkäyskehitystä keskikolmanneksella. Ansaitsi täysin maalinsa. 8
Nemanja Matic – tarjosi hallitsevan ilma- ja fyysisen läsnäolon, jota hän käytti usein sieppaamaan Hartin pitkiä maalipotkuja. Hieman hidas päästämään palloa toisinaan ensimmäisellä puoliajalla, mutta hajosi pelin erinomaisesti, kuten kahdessa maalissa nähtiin. 8

Juan Mata – hyvä liike ensimmäisellä puoliajalla. Ei hukannut montaa passia, silti monet heistä olivat läpitunkevia ja auttoivat luomaan maalintekomahdollisuuden. 8
Henrikh Mkhitaryan – ei ehkä tarjonnut tarpeeksi ensimmäisellä puoliajalla, mutta antoi vapaapotkun Lukakun toiselle ja antoi upean läpipallon Martialille lisätäkseen kolmannen. 8
Marcus Rashford – joutui aluksi liikenteeseen, koska hän ei halunnut hyökätä ulkopuolelta, missä tila oli. Hän sai kuitenkin itseluottamusta Lukakun syöttöstään ja hänellä oli enemmän tilaa juosta sisällä tauon jälkeen. kun näimme enemmän, mitä hän voi tehdä. 6

Romelu Lukaku – hänen saalistusvaistonsa tulivat esiin, kun Rashford liukui hänen läpi saadakseen yksinkertaisen viimeistelyn. Sitten hän suuntasi kotiin toisen puoliajan alussa, ja Zabaletalta evättiin hattutemppu kahdella viimeisellä kortilla. 9

Marouane Fellaini (76:lla) – ei saa ansaitsemaansa kunniaa. 7
Anthony Martial (80-v.) – otti maalinsa luottavaisin mielin. 8
Jesse Lingard (88)

West Ham United

Joe Hart – voitti kaksi kliinistä maalia Lukakusta, mutta häntä saatetaan kyseenalaistaa kolmannen ja neljännen maalin maalivahtinsa vuoksi. 4

Pablo Zabaleta – joitain hyviä kosketuksia varhain. Sillä ei ole vanhaa vauhtia, mutta se tuotti kaksi lujaa lohkoa Lukakulle myöhään. 5
Winston Reid – toisinaan syyllistynyt karkuun merkintävelvollisuuksistaan. Ei voinut käsitellä Lukakun terävyyttä. 2
Angelo Ogbonna – osoitti, että hänellä on pariton crossfield-syöttö kaapissaan ja hän oli vakaa ensimmäisen puolen tunnin aikana, mutta kamppaili sen jälkeen. 4
Artur Masuaku – pelasi hyvin ensimmäisen puoliajan ja ansaitsi kiistatta vapauden jatkaa eteenpäin. Voidaan käyttää tulevaisuudessa laitapuolustajana. 6

Pedro Obiang – teki tärkeitä peitetöitä varhain. Annoi pallon tarpeettomasti pois avauksen vuoksi ja menetti itseluottamuksen siitä lähtien. 4
Mark Noble – kamppaili pakottaakseen itsensä. Ihmettelee, saako hän helpon kyydin seuran yhteydestään. 3
Edmlson Fernandes – yksi laukaus suoraan De Geaan eikä muuten kilpailuihin. Kuten Noble, hänet otettiin pois toisen puoliajan alussa. 3

Andre Ayew – tarjosi lähes mitään, kun hänen olisi pitänyt olla yksi pääpelaajista, joka tarjoaa vastahyökkäyspään. 2
Marko Arnautovic – teki paljon puolustustyötä ensimmäisellä puoliajalla kumotakseen Valencian uhan. De Gea kaatoi hänen kiertelevän toisen puoliajan päänsä. 5

Javier Hernandez – tuskin kosketti palloa ja kun kosketti, hän ei voinut paeta Jonesin kynsistä. 3

Declan Rice (60-v.) – menestyi hyvin esiintymisen jälkeen. Ehkä sopii paremmin kuin Noble tähän todisteeseen. 7
Diafra Sakho (60-v.) – ei kyennyt tekemään ratkaisevaa vaikutusta, mutta olosuhteet eivät auttaneet häntä. 5