Walsall 3-3 Bradfordin pelaajaluokitukset:puuttuuko McArdle?

10/10 Robertsille – expressandstar.com

Merkittävä paluu kolmen maalin jälkeen merkitsi Walsallille pistettä Bradfordia vastaan. Miten molempien joukkueiden pelaajat menestyivät? Tässä arviomme.

Walsall

Gillespie – ei tehnyt ilmeisiä hämminkiä, mutta päästi kolme maalia pienestä valikoimasta laukauksia maaliin. Olisi voinut ohjata aluettaan paremmin. 4

James Wilson – tukahdutti Bradfordin uhkauksen kyljellään ja teki hyviä puolustavia puskuja. Olisi voinut onnistua paremmin toisessa maalissa. 5
Shaun Donnellan – esti Wykea pääsemästä hänen ohitseen, mutta ei pystynyt estämään häntä laskemasta palloa pois. Kärsi puolustussuojan puutteesta juuri ennen puoliaikaa. 4
Jon Guthrie – kamppaili päästäkseen Gillieadille ensimmäisellä puoliajalla. Näytti välillä hieman aralta. 3

Nicky Devlin – ei tehnyt liian monta päällekkäistä juoksua ensimmäisellä puoliajalla, mutta osoitti paljon enemmän itseluottamusta tauon jälkeen. Teki erinomaisen keskityksen Leahyn maaliin. 7
Adam Chambers – olisi voinut tarjota paremman suojan Bradfordin kahdelle ensimmäiselle maalille, mutta taisteli urhoollisesti toisella puoliajalla, kun hänen johtajuuskykynsä tulivat etualalle. 6
Kieron Morris – tuntee pettymystä, kun hän ei onnistunut saavuttamaan suurta mahdollisuuttaan. Energiaa lisätty, mutta ei paljon enempää. 4
Joe Edwards – hänen kykynsä juosta nopeasti syviltä alueilta tekee hänestä vaikeasti otettavan pelaajan, ja näimme sen hänen kolmannella juoksullaan. Hienoa linkkileikkiä Bakayokon kanssa. 7
Luke Leahy – jos hän menetti hyvän tilaisuuden ensimmäisellä puoliajalla ja teki sitten oman maalin, se ei näkynyt loppuottelussa. Teki hyvin ajoitetun puskurin ja sitten keskitti Robertsin maaliin ja oli keskeinen uhka vasemmalla. 7

Amadou Bakayoko – hänen viimeistelynsä puuttui ensimmäisellä puoliajalla, mutta sinnikkyys kannatti. Halusi aina venyttää peliä juoksullaan ja ansaitsi tehdä tuon myöhäisen tasoitusmaalin. 7
Erhun Oztumer – pääsi hyville alueille ensimmäisellä puoliajalla, mutta syyllistyi syöttämiseen sivuttain. Hänen luovia taitojaan hyödynnettiin paremmin toisella puoliajalla, kun hänellä oli valittavana kaksi hyökkääjää. 6

Tyler Roberts (53) – muutti pelin ilmettä vauhtillaan, liike, luovuutta ja katsetta tavoitteeseen, jonka hän osoitti suuntaamalla Leahyn ristiin. Tämän todisteen perusteella hän ei pysy League Onessa pitkään. 10

Bradford City

Colin Doyle – Huono suoritus. Jos Rouven Sattelmaier pelaa hyvin, kun irlantilainen on poissa kansainvälisistä tehtävistä, voi kestää hetken ennen kuin hän pääsee takaisin joukkueeseen. 3

Tony McMahon – ei tarjonnut paljon hyökkäysleveyttä. Hän ainakin kompensoi sen olemalla vakaa ensimmäisellä puoliajalla, mutta tauon jälkeen hän antoi Leahylle liikaa tilaa. 3
Matt Kilgallon – oli Bradfordin parhaiden pelaajien joukossa ensimmäisellä puoliajalla ja hänen puskunsa toisen puoliajan alussa johti kolmanteen maaliin. Hän ei kuitenkaan voinut soveltaa tätä ilmavaltaa omaan laatikkoonsa. 5
Nathaniel Percival-Knight – Kilgallon pelasti muutaman kerran ensimmäisellä puoliajalla, mutta hänen heikkoutensa paljastettiin pian. Ei tarpeeksi rohkea puolustautumaan ja arvioi väärin lähes jokaisen ristin, joka tuli tielleen. 2
Tom Field – teki kohtuullisen panoksen toiseen maaliin, mutta hänen yrityksensä pysäyttää Devlinin ristit oikealta olivat lähes olemattomia. 3

Nicky Law – pysyy liikkuvana iästään huolimatta ja toisinaan kun Bradford oli paineen alla, hän kantoi joukkueen kentällä eteenpäin juoksullaan. Teki pari paikkaa vielä toisella puoliajalla, kun kukaan muu ei esiintynyt. 7
Jake Reeves – hyviä syöttöjä ensimmäisellä puoliajalla, mutta katosi tauon jälkeen. Soveltuu ehkä paremmin tilanteisiin, joissa Bradford hallitsee, sen sijaan, että joutuisi taistelemaan hallinnasta. 4

Alex Gilliead - Juoksi nopeasti joka kerta kun hän sai pallon, aiheuttaa ongelmia Leahille ja Guthrielle. Ei olisi pitänyt ottaa pois. 7
Shay McCartan – voitti vapaapotkun hyvältä alueelta ensimmäisellä puoliajalla ja teki avausmaalin lähietäisyydeltä. Välillä hieman kevyt, mutta kuten Gillieadissa, Bradford jätti vauhtinsa poissa. 7
Dominic Poleon – teki toisen maalin, mutta ei tehnyt paljon muuta. On seurattava useammin, jotta McMahon saisi Leahyn. 4

Charlie Wyke – avusti avauspeliä ja piti palloa kiinni tarpeeksi kauan, jotta hän sai tunnustusta. Bradfordin ei kuitenkaan olisi pitänyt pelata hänelle niin paljon pitkiä palloja, koska he näyttivät paremmilta, kun he hyökkäsivät laajalle alueelle. 7

Daniel Pybus (55) – antoi pallon pois aivan liian helposti eikä korvannut McCartanin liikkuvuutta. 3
Luke Hendrie (v. 59) – hänellä on rajallinen kokemus tällä tasolla ja se näkyi. 4
Lachlan Barr (77:llä) – tuskin kokenut keskuspuolustaja, jonka haluaisit saavuttaa tärkeitä kolmea pistettä. Olisiko Bradford hävinnyt tämän pelin, jos heillä olisi edelleen Rory McArdle? 4