Malta 0-4 Englannin pelaajaluokitukset:Vardyn vaikutus

Malta 0-4 Englanti – skysports.com

Myöhäisen maalin ylityksestä Englanti voitti 4-0 Maltan Ta' Qalissa, vaikka heidän suorituksensa oli epätäydellinen loitsuissa kimmoisaa vastustusta vastaan. Tässä kuusi puheenaihetta ottelusta.

Malta

Andrew Hogg – teki hyvän torjunnan torjuakseen Sterlingin kahden ensimmäisen minuutin aikana, sitten laskeutui hyvin pysäyttääkseen Kanen pään. Hänen suorituskykynsä laski kuitenkin huonolla toisella puoliajalla, ja hän olisi voinut tehdä paremmin Bertrandin maalin. 4

Steve Borg – taisteli loistavasti suuren osan pelistä. Olisi voinut päästä lähemmäs Kanea ensimmäistä maalia varten, mutta syyllinen suoraan muihin. 6
Sam Magri – teki ajankohtaisia ​​katkaisuja ensimmäisellä puoliajalla ja toisella, hän käytti harvinaisen hetken ilmaistakseen pallopelikykyään kunnollisella lyönnillä. Teki kuitenkin kesyllisen puolustavan pään ensimmäiselle maalille ja antoi Welbeckin päästä maaliin kolmannelle maalille. 4
Andrei Agius – hyviä puskuja ensimmäisellä puoliajalla, mutta hän oli syyllinen kolmeen neljästä maalista. Valitti paitsiosta ensimmäisen kerran, pyydetty ei-mans-land kolmas ja neljäs. 3
Zack Muscat pelasti Zerafan pari kertaa ensimmäisellä puoliajalla vahvoilla haasteilla. Osoitti hieman päättämättömyyttä ensimmäisen maalin suhteen, mutta oli muuten moitteeton. 5
Joseph Zerafa – kamppaili Oxlade-Chamberlainin kanssa ensimmäisellä puoliajalla. Parantui toisessa, kun hän teki hyviä lohkoja ja asetti Schembrin laukaukseen. Onneton, että hänet poistettiin. 5

Bjorn Kristensen – painoi Bertrandia hyvin ensimmäisellä puoliajalla, auttaa kumoamaan Englannin uhkan vasemmalla ja evätä heiltä tilaa. Ei kuitenkaan tarjonnut mitään hallussaan ja oli vähemmän tehokas keskeisessä roolissa, kun Ryan Fenech lähti. 4
Ryan Fenech – olisi voinut sulkea Allin nopeammin ensimmäiselle maalille, mutta antoi Maltalle jonkin verran puolustusvakautta, jonka he menettivät hänen lähtiessään. 6
Steve Pisani – toisinaan Allin valtaama, Chamberlain ja Walker. Yksi tai kaksi hyvää kaukosyöttöä Farrugiaan, mutta useimmilta puuttui tarkkuus. 3

Andre Schembri – työskenteli lujasti pallon poissa, ja Malta epäonnistui hänen painostuksensa jälkeen, kun hän putosi. Hänen kurinpitonsa tarkoitti kuitenkin, että hän ei kyennyt pääsemään lähelle Farrugiaa tai hyökkäämään, esitti yhden tilannekuvan toisen puoliajan alussa. 5
Jean Paul Farrugia – hänellä oli rajalliset mahdollisuudet näyttää, mitä hän pystyi tekemään pallolla. Häneltä ei puuttunut vaivaa, mutta ehkä häneltä puuttui usko siihen, että hänen ponnistelunsa voisi johtaa johonkin luovaan. 3

Ryan Camilleri (75) – ei seurannut tarpeeksi nopeasti takaisin, kun hallussa oli vaihtoa. 3
Paul Fenech (v. 83) – häneltä puuttui kaimansa tarjoamat puolustusominaisuudet. 4
Michael Mifsud (86) – todistettu maalintekijä, mutta 36-vuotiaana hänellä ei ollut jalkoja, joita tämän tyyppinen kilpailu vaati. 4

Englanti

Joe Hart – nopeasti pois linjastaan ​​tarvittaessa, mutta ei saanut laukausta maaliin. 5

Kyle Walker – teki hyviä hyökkäyksiä tukeakseen Chamberlainia, sitten Rashford myöhemmissä vaiheissa. 7
Gary Cahill – pyyhkäisi korkeat pallot minimaalisella hälinällä, mutta John Stonesin kaltainen palloa pelaava keskuspuolustaja olisi saattanut sopia paremmin tilanteeseen. 6
Phil Jones – hänen parhaat esityksensä ovat tulleet räjähdysmäisesti, joten ehkä tempon asettaminen takaapäin ei tullut luonnostaan. 5
Ryan Bertrand – ei tarjonnut leveyttä Sterlingin tukemiseksi ensimmäisellä puoliskolla. Palkitaan rohkeudesta ampua kantamasta pienellä omaisuudella toista maalia varten. 5

Jake Livermore – puuttui dynaamisuus muuttaa pelin suuntaa, josta tuli ongelma ensimmäisellä puoliskolla. Valittu pakosta, sopivuuden sijaan. 4
Jordan Henderson - syyllistynyt siihen, että hän pelasi yhden liian monta sivupalloa ensimmäisellä puoliajalla, mutta hän nousi etualalle myöhemmissä vaiheissa. Hylkäsi Bertrandin maalin. 6

Alex Oxlade-Chamberlain – löi Zerafaa ensimmäisellä puoliajalla ja näytti elävältä hallussaan. Ehkä olisi pitänyt käyttää useammin. 6
Dele Alli – yhtyi hyvin Kanen kanssa välähdyksessä, mutta syyllistyi myös siihen, että hän asui pallon päällä ruuhkaisilla alueilla. Englanti näytti sujuvammalta ilman häntä. 5
Raheem Sterling – teki väärän päätöksen yksitellen pelin alussa ja menetti itseluottamuksensa. Yritti aina leikata sisään oikeaan jalkaansa, kun tilaa oli muualla. 4

Harry Kane – kohtasi kritiikkiä puoliajalla, mutta oli antanut Hoggille suurimman kokeen ensimmäisellä puoliskolla, teki sitten kaksi mahdollisuuttaan tauon jälkeen. Kliininen suoritus. 8

Marcus Rashford (45) – osoitti taitoa ja näytti eloisalta koko toisen puoliajan. Soitti vaikuttavan syötön Kanelle neljännelle maalille. 8
Jamie Vardy (70) – hänen aggressiivinen, suorat juoksut pois pallosta venyttivät peliä ja avasivat väyliä keskikentälle. 9
Danny Welbeck (76.) – lisäsi energiaa Englannin hyökkäykseen ja teki näppärän juoksun tehdäkseen kolmannen maalin. 8